Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 20, 2010, 12:01:59 pmΣτη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.από την ομιλία της Διαμαντοπούλου : '' έχουμε πλεόνασμα ειδικοτήτων σε μια περιοχή και έλλειμμα της ίδιας ειδικότητας στην άλλη περιοχή. Μέσα από το νόμο δώσαμε τη δυνατότητα στους περιφερειακούς Διευθυντές, στους Διευθυντές κατ' αρχάς εντός νομού και στους περιφερειακούς Διευθυντές, σε επίπεδο περιφέρειας για να γίνει η σωστή κατανομή ''http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1730
Στη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 20, 2010, 12:01:59 pmΣτη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.Παιδιά επείγον!!! Πού βρίσκουμε τη συγκεκριμένη εγκύκλιο?
Για να ειμαστε ακριβεις, η Διαμαντοπουλου δεν ειναι αυτη που εμπνευστηκε τη νομικη κατοχυρωση της δυνατοτητας διαθεσης σε επιπεδο Περιφερειας/Επικρατειας.
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 24, 2010, 12:18:11 pmΓια να ειμαστε ακριβεις, η Διαμαντοπουλου δεν ειναι αυτη που εμπνευστηκε τη νομικη κατοχυρωση της δυνατοτητας διαθεσης σε επιπεδο Περιφερειας/Επικρατειας. Ναι. Δεν το είπα για να της χαρίσω την έμπνευση..
Παράθεση από: rukaki στις Αυγούστου 24, 2010, 12:02:36 pmΠαράθεση από: Damien στις Αυγούστου 20, 2010, 12:01:59 pmΣτη χθεσινη εγκυκλιο για τις τοποθετησεις των εκπαιδευτικων με αρ. πρωτ. Φ.361.1/261/102472/Δ1/19-8-2010, το υπουργειο επιτελους λαμβανει θεση σε ο,τι αφορα τις προτεραιοτητες των διαφορων κατηγοριων εκπαιδευτικων κατα τις τοποθετησεις στις σχολικες μοναδες. Συγκεκριμενα, σε σχετικη επισημανση οριζεται οτι προτασσονται οι μετατιθεμενοι, στη συνεχεια επονται οι νεοδιοριστοι και τελευταιοι τοποθετουνται οι αποσπασμενοι.Παιδιά επείγον!!! Πού βρίσκουμε τη συγκεκριμένη εγκύκλιο?Σ'ευχαριστώ πολύ Damien! Με βάση αυτή την εγκύκλιο λοιπόν τοποθετήθηκα παράτυπα μετά από τους αποσπασμένους αν και είμαι μετατιθέμενη. Για να τους ενημερώσω σχετικά..Aς πουμε:http://www.doe.gr/2010/egk190810c.pdf
Ποιών αποσπασμένων προηγούνται οι μετατιθέμενοι; Αφού όταν γίνεται η τοποθέτηση των μετατιθέμενων δεν έχουν βγει ακόμα οι αποσπάσεις...
Παράθεση από: selas στις Αυγούστου 25, 2010, 08:57:21 amΠοιών αποσπασμένων προηγούνται οι μετατιθέμενοι; Αφού όταν γίνεται η τοποθέτηση των μετατιθέμενων δεν έχουν βγει ακόμα οι αποσπάσεις...Μιλάμε γι αυτούς που δεν πήραν οργανική θέση τον Ιούνιο.Όσοι είναι στη διάθεση τοποθετούνται ( συνήθως ) Σεπτέμβρη σε λειτουργικά κενά. Αυτοί προηγούνται των αποσπασμένων στις τοποθετήσεις .
Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων; Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο; Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ. Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι. Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα;