Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην ΔΔΕ Κυκλάδων πέρισυ οι τοποθετήσεις μας ανακοινώθηκαν στις 13 Σεπτεμβρίου, την ημέρα του αγιασμού των σχολείων. Μας διαβεβαίωναν πρώτα ότι θα γνωρίζουμε νωρίτερα την τοποθέτησή μας αλλά αναβολή την αναβολή καταλήξαμε εκεί.Στα γράφω αυτά για να ξέρεις το ιστορικό της συγκεκριμένης δευτεροβάθμιας. Εύχομαι να μην συμβεί το ίδιο και φέτος.
Παράθεση από: despoina25 στις Αυγούστου 26, 2010, 05:52:19 pm Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων; Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο; Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ. Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι. Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα; Εικαζω πως αυτο οφείλεται αφενος στη γεωγραφικη ιδιαιτεροτητα της περιοχης των Κυκλαδων, αφετερου στην καθυστερηση της ανακοινωσης των αποσπασεων της
Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων; Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα. Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο; Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ. Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι. Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα;
Αυτό που επιβεβαιώνεται de facto, πάντως, είναι ότι οι νεοδιόριστοι δεν προηγούνται στις τοποθετήσεις! Και μια απορία. Αν σε ένα νησί υπάρχει μία θέση, εκεί ποιος θα προηγηθεί στην τοποθέτηση; Αυτός που ζήτησε την εσωτερική απόσπαση ή ο νεοδιόριστος;