*

Ψηφοφορία

Είστε ευχαριστημένοι απο την περιοχή τοποθέτησής σας;

Ναι
71 (80.7%)
Όχι
17 (19.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 88

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 228604 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freesoulsophie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
« Απάντηση #448 στις: Αυγούστου 28, 2010, 04:36:36 pm »
στο νομο Δωδεκανησου πρωτοβαθμια τοποθετησαν πρωτα τους αποσπασμενους εντος ΠΥΣΠΕ
μετα τους νεοδιοριστους και τωρα μενουν οι αποσπασμενοι απο αλλα ΠΥΣΠΕ

Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ,αν οι αποσπασμενοι απο αλλα ΠΥΣΠΕ α' και β' φασης θα τοποθετηθουν μαζι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:09:30 »

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Αυγούστου 28, 2010, 06:21:01 pm »
Μια ερώτηση συνάδελφοι!Ποιοί τοποθετούνται πρώτα,οι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή οι νεοδιόριστοι?Και αν υπάρχει πλεόνασμα σε κάποια ειδικότητα μπορεί αυτός που είναι στη διάθεση και πιο παλιός με ξεχρεωμένη την οργανική του να φύγει με απόσπαση για άλλο ΠΥΣΔΕ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Αυγούστου 28, 2010, 06:38:42 pm »
Μια ερώτηση συνάδελφοι!Ποιοί τοποθετούνται πρώτα,οι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή οι νεοδιόριστοι?Και αν υπάρχει πλεόνασμα σε κάποια ειδικότητα μπορεί αυτός που είναι στη διάθεση και πιο παλιός με ξεχρεωμένη την οργανική του να φύγει με απόσπαση για άλλο ΠΥΣΔΕ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Mπορώ να απαντήσω στο πρώτο σκέλος της ερώτησή σου. Προηγείται, φυσικά, όποιος είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Αυγούστου 28, 2010, 07:07:56 pm »
Ευχαριστώ LK
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:09:30 »

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:24:35 am »
  Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων;  Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα.   Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο;   Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ.  Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι  μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι.  Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα;

Εικαζω πως αυτο οφείλεται αφενος στη γεωγραφικη ιδιαιτεροτητα της περιοχης των Κυκλαδων, αφετερου στην καθυστερηση της ανακοινωσης των αποσπασεων της
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος zouki

• Νέο μέλος
  • *
  • χαλαραααα
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:31:37 am »
να ρωτησω κ εγω κατι. στο δυσπροσιτο που διοριστηκα ειχε 2 κενα. το 1 το καλυψα εγω. το αλλο δεν καλυφθηκε τλκ απο καμια αλλη νεοδιοριστη. τι γινετε μετα? θα στειλουν καποιον που ειναι στη διαθεση(αν κ στον κλαδο μου, πε60 ηταν μονο 1 ατομο) η θα μεινει το σχολειο χωρις νηπιαγωγο μεχρι να στειλουν αναπληρωτη-τρια οποτε τους ερθει
πε60

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:39:36 am »
να ρωτησω κ εγω κατι. στο δυσπροσιτο που διοριστηκα ειχε 2 κενα. το 1 το καλυψα εγω. το αλλο δεν καλυφθηκε τλκ απο καμια αλλη νεοδιοριστη. τι γινετε μετα? θα στειλουν καποιον που ειναι στη διαθεση(αν κ στον κλαδο μου, πε60 ηταν μονο 1 ατομο) η θα μεινει το σχολειο χωρις νηπιαγωγο μεχρι να στειλουν αναπληρωτη-τρια οποτε τους ερθει

Θα σταλει καποιος απο τη διαθεση ή τυχον αποσπασμενος κι αν, εντελει, δεν υπαρχει μονιμος, θα προσληφθει αναπληρωτης.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος zouki

• Νέο μέλος
  • *
  • χαλαραααα
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:54:15 am »

Θα σταλει καποιος απο τη διαθεση ή τυχον αποσπασμενος κι αν, εντελει, δεν υπαρχει μονιμος, θα προσληφθει αναπληρωτης.

οκ σε ευχαριστω πολυ
πε60

Αποσυνδεδεμένος Amorgos05

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Αυγούστου 29, 2010, 12:10:19 pm »
 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2016, 12:29:17 pm από Amorgos05 »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Αυγούστου 29, 2010, 12:20:29 pm »
  Μέχρι πότε οι δευτεροβάθμιες έχουν δικαίωμα να καθυστερούν τις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων;  Προχθές που ορκιστήκαμε στις Κυκλάδες μας είπαν ότι θα συνεδριάσουν Παρασκευή πρωί και σήμερα που τηλεφώνησα για κάποιο άλλο θέμα έμαθα ότι τελικά θα συνεδριάσουν Δευτέρα.   Δηλαδή είναι δυνατόν να μάθω πού θα τοποθετηθώ στις 30 Αυγούστου και την 1η του Σεπτέμβρη να είμαι στο σχολείο;   Εγώ έμεινα στη Σύρο υπολογίζοντας ότι το Σάββατο το πρωί θα φύγω για το νησί όπου θα τοποθετηθώ, θα ψάξω για σπίτι κτλ.  Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Να πάω στο σπίτι  μου στη Θεσσαλονίκη για 2 μέρες και να ξαναγυρίσω; Πολλά τα έξοδα και το ταξίδι κουραστικό για να το κάνω 3 φορές σε μια βδομάδα... Σκέφτομαι ότι ίσως δε θα ξέρω ούτε τη Δευτέρα και εκνευρίζομαι.  Δηλαδή σε άλλες διευθύνσεις γιατί τα βγάζουν έγκαιρα;
To ΠΥΣΔΕ Κυκλαδων θα γίνει τη Δευτερα 30/8 το απόγευμα......Αρα απο Τριτη θα μαθεις ο κόσμος.....

Το έχουμε πληροφορηθεί φίλε Αμοργιανέ! Εγώ μπορεί να βρεθώ και στο νησί σου!  ;)

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Αυγούστου 29, 2010, 02:28:45 pm »
To ΠΥΣΔΕ Κυκλαδων θα γίνει τη Δευτερα 30/8 το απόγευμα......Αρα απο Τριτη θα μαθεις ο κόσμος.....

Εμένα γιατί μου είπανε Δευτέρα πρωί;  Είναι σίγουρο ότι θα γίνει απόγευμα; Γιατί είμαι εδώ στη Σύρο και σκεφτόμουν να πάω από εκεί κατά το μεσημέρι

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

• Ιστορικό μέλος
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Αυγούστου 29, 2010, 02:36:35 pm »
Οι τοποθετήσεις πρωτοβάθμιας στις Κυκλάδες ανακοινώθηκαν; Αν ναι πού μπορώ να τις δω και αν όχι πότε θα ανακοινωθούν;
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Αυγούστου 29, 2010, 03:17:59 pm »
Ξέρει κανείς πότε θα συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ στη Δευτεροβάθμια Χανίων; Τους έχω ταράξει στα τηλέφωνα και μου λένε συνεχώς ασάφειες. Άκουσα και μια δήλωση του καινούριου Διευθυντή ότι τα λειτουργικά κενά θα έχουν καλυφθεί μέχρι 13 Σεπτεμβρίου και φοβάμαι μήπως το τρενάρουν μέχρι τότε. Έχω κάνει αίτηση για απόσπαση εντός του ΠΥΣΔΕ και έχω τρελαθεί από την αγωνία μου, γιατί θέλω οπωσδήποτε αυτή τη χρονιά να φύγω από το σχολείο όπου έχω οργανική.

Αποσυνδεδεμένος Amorgos05

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Αυγούστου 29, 2010, 03:41:06 pm »

Το έχουμε πληροφορηθεί φίλε Αμοργιανέ! Εγώ μπορεί να βρεθώ και στο νησί σου!  ;)
...στο εύχομαι.....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144