Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι! Πέρσι πήρα μετάθεση και τη φετινή σχολική χρονιά υπηρέτησα την οργανική μου θέση. Έχω ζητήσει βελτίωση θέσης( αλλαγή οργανικής) κάνοντας τη σχετική αίτηση το Νοέμβριο του 2010. Το ερώτημα είναι, αν αλλάξει η οργανική μου και θελήσω να πάρω απόσπαση για το σχολικό έτος 2011 - 2012 θα έχω τέτοιο δικαίωμα ή λόγω αλλαγής οργανικής πρέπει να την υπηρετήσω;;;!!!
2ον εάν πάρεις πραγματική οργανική στην περιοχή που είσαι σήμερα, ΔΕΝ χρειάζεται να την ξεχρεώσεις γιατί αυτή την υποχρέωση την κάλυψες όσο ήσουν στην διάθεση (αφού δεν ήταν με δική σου υπαιτιότητα).
Καλησπέρα!Μια από τις πικραμένες με τις μεταθέσεις είμαι κι εγώ! Το πρόβλημά είναι ότι έχω βρει 4 (!!) άτομα για αμοιβαία, αλλά δυστυχώς έχω προσωρινή τοποθέτηση και δεν έχω δικαίωμα να υποβάλλω αίτηση. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Άν μου δώσουν οργανική φέτος, για το έτος 2011-2012, (για να έχω δικαίωμα για αμοιβαία του χρόνου) θα πρέπει να την υπηρετήσω ή θεωρείται ότι έχω ξεχρεώσει αφού έχω υπηρετήσει την προσωρινή μου θέση το έτος που πέρασε (ήμουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και για τις ανάγκες της υπηρεσίας με πήγαν στην Α'θμια).Όποιος ξέρεις ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ πολύ...