Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Eleni_Val στις Μαΐου 13, 2011, 03:14:09 pmΚαλησπέρα!Μια από τις πικραμένες με τις μεταθέσεις είμαι κι εγώ! Το πρόβλημά είναι ότι έχω βρει 4 (!!) άτομα για αμοιβαία, αλλά δυστυχώς έχω προσωρινή τοποθέτηση και δεν έχω δικαίωμα να υποβάλλω αίτηση. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Άν μου δώσουν οργανική φέτος, για το έτος 2011-2012, (για να έχω δικαίωμα για αμοιβαία του χρόνου) θα πρέπει να την υπηρετήσω ή θεωρείται ότι έχω ξεχρεώσει αφού έχω υπηρετήσει την προσωρινή μου θέση το έτος που πέρασε (ήμουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και για τις ανάγκες της υπηρεσίας με πήγαν στην Α'θμια).Όποιος ξέρεις ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ πολύ...την οργανική σου την υπηρέτησες φέτος ούσα στην διάθεση. Αν με το καλό πάρεις οργανική θέση σε συγκεκριμένο σχολείο τώρα με τη διαδικασία των οριστικών τοποθετήσεων, το μόνο που θα αλλάξει είναι πως του χρόνου θα έχεις δικαίωμα να ζητήσεις αμοιβαία μετάθεση. Την οργανική κάποιος την υπηρετεί ακόμα και αν βρίσκεται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ χωρίς δική του υπαιτιότητα ( ανεξάρτητα αν κατέχει οργανική θέση σε συγκεκριμένο σχολείο ή όχι). Είναι ακριβώς όπως τα λέει και η happiness.
Καλησπέρα!Μια από τις πικραμένες με τις μεταθέσεις είμαι κι εγώ! Το πρόβλημά είναι ότι έχω βρει 4 (!!) άτομα για αμοιβαία, αλλά δυστυχώς έχω προσωρινή τοποθέτηση και δεν έχω δικαίωμα να υποβάλλω αίτηση. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Άν μου δώσουν οργανική φέτος, για το έτος 2011-2012, (για να έχω δικαίωμα για αμοιβαία του χρόνου) θα πρέπει να την υπηρετήσω ή θεωρείται ότι έχω ξεχρεώσει αφού έχω υπηρετήσει την προσωρινή μου θέση το έτος που πέρασε (ήμουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και για τις ανάγκες της υπηρεσίας με πήγαν στην Α'θμια).Όποιος ξέρεις ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ πολύ...
.... Από 1/9/2011 όποιος λάβει "καινούρια οργανική" (βλέπε επεξήγηση παρακάτω) ή δεν έχει υπηρετήσει 1 χρόνο στην "οργανική" του, πρέπει να υπηρετήσει 2 χρόνια στην "οργανική" του."καινούρια οργανική": είναι η "οργανική" (και με τις δύο έννοιες) που προκύπτει με Α) "βελτίωση θέσης" ή
Παράθεση από: happiness στις Μαΐου 13, 2011, 07:53:45 pm.... Από 1/9/2011 όποιος λάβει "καινούρια οργανική" (βλέπε επεξήγηση παρακάτω) ή δεν έχει υπηρετήσει 1 χρόνο στην "οργανική" του, πρέπει να υπηρετήσει 2 χρόνια στην "οργανική" του."καινούρια οργανική": είναι η "οργανική" (και με τις δύο έννοιες) που προκύπτει με Α) "βελτίωση θέσης" ή
Λοιπόν, για να μην ρωτάμε τα ίδια και τα ίδια,@όλους τους συνάδελφους που ρωτάνε περί ξεχρέωσης της οργανικής:Κατ' αρχήν, ΔΙΑ
Άλλη ερώτηση: Πέρυσι κρίθηκα ως υπεράριθμη -έχοντας κάνει και αίτηση για βελτίωση- και πήρα οργανική θέση σε Λύκειο (η οργανική αυτή προέκυψε προφανώς λόγω της υπεραριθμίας και όχι λόγω της αίτησης για βελτίωση). Δεν υπηρέτησα στη θέση αυτή και με απόσπαση είμαι στην Α/θμια της ίδιας περιοχής. Την οργανική στο Λύκειο την "χρωστάω";
εκτός και αν ήσουν πριν στη διάθεση;καλά το κατάλαβα;