Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....
Ο διευθυντής του 1ου γυμν. δεν ήξερε ότι η Γ του έτους 2011-2012 θα είχε μόνο 3 τμήματα;
Κάποιος μετατίθεται και παίρνει οργανική αμέσως (αφού υπάρχουν πολλά κενά) μαζί με δύο άλλους σε ένα σχολείο, ας πούμε στο 1ο Γυμνάσιο, για το οποίο δώσανε 3 κενά, κι είναι τελευταίος στα μόρια. Έγινε μια πρώτη κατανομή μαθημάτων στις 30 Ιουνίου κι ανακαλύπτει ότι τελικά θα κάνει μάθημα μόνο για 7 ώρες!Δηλαδή, εκεί που νόμιζε ότι το ένα κενό ήταν τουλάχιστον 16 ωρών ή έστω 11-12 ωρών, προέκυψαν μόνο 7 ώρες.Ρωτάει το γραμματέα του ΠΥΣΔΕ να μάθει ποιες ακριβώς ώρες αντικατόπτριζαν τα 3 κενά κι είδε ότι το ένα κενό ήταν 11 ωρών, δηλ. θεωρείται οργανικό. (τα άλλα δύο κενά ήταν 16 και 16 ωρών, κανονικά για τους άλλους δύο συναδέρφους)Πηγαίνει και στον προϊστάμενο του ΠΥΣΔΕ να μάθει πώς διαμορφώθηκε ο αριθμός των κενών και του απάντησε ότι έδωσαν περυσινά κενά, όταν ακόμα υπήρχαν 4 τμήματα στη Γ το έτος 2010-2011, ενώ τώρα, 2011-2012, στη Γ θα είναι 3 (τα 3 της περυσινής
Καλησπέρα συνάδελφοι!Επειδή έχει γίνει το κεφάλι μου καζάνι με αυτά που διάβασα γενικά περί αποσπάσεων,οργανικών, διάθεσης ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και αμοιβαίας μετάθεσης έχω να (ξανά)καταθέσω και εγώ το εξής ερώτημα(επειδή δεν μου φάνηκε να είδα μια ξεκάθαρη απάντηση):Φέτος μετατέθηκα σε ένα ΠΥΣΠΕ εκτός Αττικής, δυστυχώς δεν πήρα οργανική και έμεινα στη διάθεση..έκανα κανονικά τα χαρτιά μου για μετάθεση..φυσικά δεν την πήρα και κινήθηκα μετά με αμοιβαία μετάθεση αλλά κι απο κει σκάλωσε το θέμα..το ερώτημα είναι--->>> αν πάρω απόσπαση θεωρείται οτι ξεχρέωσα με την οργανική μου ούσα στη διάθεση Ή πρέπει να υπηρετήσω την κανονική οργανική που πήρα τώρα τον Ιούνιο?(σημ.->> διορίστηκα το 2009)ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???1 Η ΔΥΟ?ΚΑΙ κατι τελευταίο??.....αν υποτίθεται πάρω απόσπαση θα μπορέσω του χρόνου να κάνω κι εγώ αμοιβαία μετάθεση ή θα μου πουν ότι δε γίνεται επειδή δεν έκανα την κανονική μου οργανική???
Διοριστηκα το 2009 Λακωνία και φέτος 2010-2011 πήρα μετάθεση και έμεινα στη διάθεση και οργανική θέση πήρα τώρα τον Ιούνιο