Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σειρα τοποθετησεων Δες εδω: http://blogs.sch.gr/dimtsalik/page/2/
Οι αποσπασμενοι σε ενα νομο, τοποθετουνται λιγο πριν τους αναπληρωτες.Αλιμονο, αν τοποθετεις εναν αποσπασμενο πιο νωρις απο αυτον που ειναι ηδη στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ!!!
Σειρα τοποθετησεων1) Υπεραριθμοι2)Μετατιθέμενοι-Αυτοι που πηραν βελτίωση-Αυτοι που ηταν στην διαθεση (Όλοι σε εναν πίνακα με τα μορια τους)3)Αποσπασμενοι4)Νεοδιοριστοι5)ΑναπληρωτεςΑφου τελειωσουν με τις τοποθετησεις της κατηγορίας 1) αλλη μερα τοποθετουν την κατηγορια 2) κ.ο.κ
Εχω υπηρετησει καποτε σε γραφειο και το αντικειμενο μου ηταν σχετικο με τις υπηρεσιακες μεταβολες εκπαιδευτικων.Νομους δε θυμαμαι....Να εξηγησεις στο ΠΥΣΔΕ που ανηκεις οτι δεν ειναι και λογικο να τοποθετει μαζι αποσπασμενους και μενοντες στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ. Εξαλλου για αυτο γινονται αποσπασεις, για να καλυψουν οι αποσπασμενοι τα λειτουργικα κενα που παραμενουν μετα την τοποθετηση ολων οσων ηδη βρισκονται στην περιοχη!!! Ζητησε απο αυτους το νόμο...Η αληθεια ειναι οτι τα ΠΥΣΔΕ κανει το καθενα οτι θελει (αδικο για μενα αυτο). Αν σου παρει καποιος αποσπασμενος το σχολειο που εσυ επιθυμεις κανε ενσταση στο ΠΥΣΔΕ για να σου απαντησουν και εγγραφως!!!
Παράθεση από: sxedia στις Αυγούστου 04, 2012, 03:09:09 pmΕχω υπηρετησει καποτε σε γραφειο και το αντικειμενο μου ηταν σχετικο με τις υπηρεσιακες μεταβολες εκπαιδευτικων.Νομους δε θυμαμαι....Να εξηγησεις στο ΠΥΣΔΕ που ανηκεις οτι δεν ειναι και λογικο να τοποθετει μαζι αποσπασμενους και μενοντες στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ. Εξαλλου για αυτο γινονται αποσπασεις, για να καλυψουν οι αποσπασμενοι τα λειτουργικα κενα που παραμενουν μετα την τοποθετηση ολων οσων ηδη βρισκονται στην περιοχη!!! Ζητησε απο αυτους το νόμο...Η αληθεια ειναι οτι τα ΠΥΣΔΕ κανει το καθενα οτι θελει (αδικο για μενα αυτο). Αν σου παρει καποιος αποσπασμενος το σχολειο που εσυ επιθυμεις κανε ενσταση στο ΠΥΣΔΕ για να σου απαντησουν και εγγραφως!!!σας παρακαλώ απαντήστε μου σε αυτόόταν έγιναν οι τοποθετήσεις δεν υπήρχε το λειτουργικό κενό που ήθελα και με τοποθέτησαν κάπου αλλού,προέκυψε όμως με τις αποσπάσειςδικαιούμαι να το διεκδικήσω με βάση τα μόρια μου πριν δοθεί ως λειτουργικό κενό για τους αποσπασμένους;;;ειμαι νεοδιόριστη συγγνώμη που ποστάρισα και σε άλλο τοπικ αλλά κανείς δεν απάντησε .....