0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν είμαι ένα χρόνο άνεργος και έχω και δυο παιδιά εμένα ποιος θα μου τα ταίσει ; Ο επιλαχών;
Τα χρήματα που θα πάνε αλλού σε τομείς άχρηστους θα έπρεπε να διατεθούν σε ΠΑΙΔΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ. Ε λοιπόν αποτελεί πολιτική θέση και στρατηγική να αποδεκατιστούν αυτοί οι τομείς.
Μόνο αν χρεωκοπήσει το κράτος θα απολύσει υπαλλήλους του σκληρού δημόσιου πυρήνα και πάλι με κοινωνικά κριτήρια. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ...ΤΕΛΟΣ
Σχετικά με όσους λένε...παραμύθια... ότι υπηρέτησαν 24μήνες σε απομακρυσμένα μέρη εγώ ξέρω και άτομα μέσα στο κέντρο Θεσνικης και Αθήνας να μαζέυουν δίπλα στο σπιτάκι τους τους μήνες και τα μόρια δουλειάς χωρίς καν να ξενιτευτούν.......όσο αφορά τους 24μηνές για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τούς !!!!!!όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε να μας διορίσουν να δουλέψουμε και εμείς κάποια στιγμή!!!!!Ερχόταν όλοι όσοι τώρα αποκαλούνται 24μηνίτες που όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΩΝ !!!!! και ζητούν διορισμό κατα προτεραιότητα!!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 24ΜΗΝΟ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!Φέτος όλοι εσείς όσοι αποκαλείστε 24μηνο δουλέψατε αναπληρωτές και μαζέψατε τους μήνες σας (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ 24!!!!) Να σας ρωτήσω όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ??? ΣΤΟ 24ΜΗΝΟ???Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!Δουλέψατε φέτος ως αναπληρωτές μαζέψατε, μήνες, μόρια, λεφτά κανονικά απο την αρχή της χρονίας και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!Την νέα σχολική χρονιά ούτε αναπληρωτές δεν πάμε όσοι είμαστε γραμμένοι στο ΦΕΚ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!!!ΤΟ 24ΜΗΝΟ ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΟΛΟΥΣ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ!!!!!Ε ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!!!ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠΙΤΕΣ !!!!!!!!!!