0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επειδή λείπω για διακοπές περιμένοντας να βγει η εγκυκλιος,ειπαν στον πατερα μου που πηγε στην δευτεροβαθμια για να ρωτησει για δικαιολογητικα, οτι πρεπει να βγαλω ποινικο μητρωο-πραγμα που δεν αναφερει η περσινη εγκυκλιος απο οτι ειδα- και πιστοποιητικο πρωτοβ. υγειονομικης κάλυψης.το τελευταιο πρεπει να το στειλω με την αιτηση η μπορω να το βγαλω και αργοτερα στο μερος που θα ορκιστω γιατι κατι τετοιο εχω ακουσει???
Παράθεση από: trelenioum στις Ιουλίου 27, 2010, 04:27:00 pmεμ πως ειναι δεδομενο? τι μετρανε εκει πια....δεν υπαρχει λογικη...αφου ττον αριθμο αυτον τον βγαλανε βαση κενων υποτειθεται...ετσι λενε.....για το νούμερο των διορισμών ρώτησαν μόνο τον Παπακωνσταντίνου.....ούτε κενά ούτε τίποτα από αυτά.....θα καλύψουν με τους διορισμούς 2879 κενά και από πίσω έρχονται 11.000 αναπληρωτές...έτσι έχει το πράγμα...
εμ πως ειναι δεδομενο? τι μετρανε εκει πια....δεν υπαρχει λογικη...αφου ττον αριθμο αυτον τον βγαλανε βαση κενων υποτειθεται...ετσι λενε.....
Τα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 27, 2010, 05:47:22 pmΤα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.Τριπλάσια
Τα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το έχω τσεκάρει για τους ΑΣΕΠίτες αλλά καθώς αυτοί πάνε αλυσοδεμένοι με το 40% μπορεί να βγει από εκεί.Δηλαδή ...τι λέει ο ποιητής ....Ακόμα και αν δεν λέει αριθμό ....Θα βγει η εγκύκλοιος και θα λέει ....Για τον κλάδο των γλαστροναυτών ΠΕ11888 κάνουν αίτηση όσοι απο τους πίνακες διοριστέων έχουν πάνω από...26,789 μόρια.Μετράμε ότι έχουν 100 άτομα ......άρα θα πάρει 50 απο ενιαίο . Οι κλΆΣΕΠίτες υπολογίζονται εύκολα 75 .Αυτοί που προφανώς θα έχουν δώρο κιντερ έκπληξη το 15αυγουστο είναι οι 24μηνίτες γιατί κάθε φορά κάνουν όλοι αίτηση.
Απο αυτά που ξέρω, το ποινικό μητρώο μπορεί να αναζητηθεί αυτεπάγγελτα. Τώρα για το πιστοποιητικο Α'
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 27, 2010, 05:47:22 pmΤα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το έχω τσεκάρει για τους ΑΣΕΠίτες αλλά καθώς αυτοί πάνε αλυσοδεμένοι με το 40% μπορεί να βγει από εκεί.Δηλαδή ...τι λέει ο ποιητής ....Ακόμα και αν δεν λέει αριθμό ....Θα βγει η εγκύκλοιος και θα λέει ....Για τον κλάδο των γλαστροναυτών ΠΕ11888 κάνουν αίτηση όσοι απο τους πίνακες διοριστέων έχουν πάνω από...26,789 μόρια.Μετράμε ότι έχουν 100 άτομα ......άρα θα πάρει 50 απο ενιαίο . Οι κλΆΣΕΠίτες υπολογίζονται εύκολα 75 .Αυτοί που προφανώς θα έχουν δώρο κιντερ έκπληξη το 15αυγουστο είναι οι 24μηνίτες γιατί κάθε φορά κάνουν όλοι αίτηση. Μόνο οι πραγματικά δύσκολοι καιροί που ζούμε μπορούν να γίνουν πηγή έμπνευσης για τέτοια λογοτεχνικά αριστουργήματα. Κάτι νέο γεννιέται...
Τα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το έχω τσεκάρει για τους ΑΣΕΠίτες (...)
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 27, 2010, 05:47:22 pmΤα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το έχω τσεκάρει για τους ΑΣΕΠίτες (...) Η εγκύκλιος για τους διοριστέους ΑΣΕΠ τους καλεί όλους να κάνουν αίτηση χωρίς κάποια δέσμευση. Απλώς αναφέρει ότι θα πάρει τους πρώτους μισούς, επομένως ο τελευταίος δεν έχει νόημα να κάνει για την πρώτη χρονιά. Δηλαδή δεν λέει καλώ τους μισούς, τους πρώτους μισούς κτλ, αλλά καλώ όλους. Θα πάρω τόσους π.χ. τους 70 πρώτους.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα άτομα, που βρίσκονται κοντά στη μέση, να κάνουν δύο φορές τα χαρτιά τους, γιατί με τον ένα ή άλλο τρόπο ( αναβολή αίτησης, διορισμός από άλλο πίνακα) μπορεί να έρθει η σειρά σου, ακόμα κι αν δεν είσαι μέσα στους πρώτους μισούς.