0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν κάνουν χαρτιά παραπάνω άτομα απο όσοι ήταν αρχικά διοριστέοι.
Μήπως μπορείς να δώσεις το νούμερο που πήρες να πάρουμε αύριο? Όσο τηλεφωνούμε και πιέζουμε τόσο το καλύτερο.
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 27, 2010, 09:26:34 pmΜήπως μπορείς να δώσεις το νούμερο που πήρες να πάρουμε αύριο? Όσο τηλεφωνούμε και πιέζουμε τόσο το καλύτερο.Για πρωτοβάθμια: 210 3442279 & 210 3442281.
Μήπως, λέω μήπως, ο αριθμός 2789 είναι αριθμός διοριζόμενων καθαρά από 60% και 40%, και τα υπόλοιπα 111 άτομα είναι πολύτεκνοι και ιδαχ για να συμπληρωθούν 3000;Γιατί συνήθως οι πολύτεκνοι κτλ είναι πέραν του οριζόμενου αριθμού διοριζόμενων και πάλι δεν κολάει.Πάντως το πρωί που πήρα στο υπουργείο είχα καλά νέα για τους 24μηνίτες. Θα απορροφηθεί αυτή τη χρονιά το μεγαλύτερο ποσοστό τους μου είπαν. Τώρα για ποιες ειδικότητες κλασικά δεν μου το ξεκαθάρισε. Άντε να δούμε.
Παράθεση από: paschalist στις Ιουλίου 27, 2010, 08:56:13 pmΜήπως, λέω μήπως, ο αριθμός 2789 είναι αριθμός διοριζόμενων καθαρά από 60% και 40%, και τα υπόλοιπα 111 άτομα είναι πολύτεκνοι και ιδαχ για να συμπληρωθούν 3000;Γιατί συνήθως οι πολύτεκνοι κτλ είναι πέραν του οριζόμενου αριθμού διοριζόμενων και πάλι δεν κολάει.Πάντως το πρωί που πήρα στο υπουργείο είχα καλά νέα για τους 24μηνίτες. Θα απορροφηθεί αυτή τη χρονιά το μεγαλύτερο ποσοστό τους μου είπαν. Τώρα για ποιες ειδικότητες κλασικά δεν μου το ξεκαθάρισε. Άντε να δούμε. Aν πήρες στην Α/θμια μήπως θεώρησαν ότι ρωτούσες για δασκάλους; Ρώτησες για συγκεκριμένη ειδικότητα;
Πόσοι δάσκαλοι και πόσοι νηπιαγωγοί είναι να διοριστούν περίπου? Για να υπολογίσουμε τι μένει για δευτεροβάθμια.
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 27, 2010, 05:47:22 pmΤα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το έχω τσεκάρει για τους ΑΣΕΠίτες (...) Η εγκύκλιος για τους διοριστέους ΑΣΕΠ τους καλεί όλους να κάνουν αίτηση χωρίς κάποια δέσμευση. Απλώς αναφέρει ότι θα πάρει τους πρώτους μισούς, επομένως ο τελευταίος δεν έχει νόημα να κάνει για την πρώτη χρονιά. Δηλαδή δεν λέει καλώ τους μισούς, τους πρώτους μισούς κτλ, αλλά καλώ όλους. Θα πάρω τόσους π.χ. τους 70 πρώτους.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα άτομα, που βρίσκονται κοντά στη μέση, να κάνουν δύο φορές τα χαρτιά τους, γιατί με τον ένα ή άλλο τρόπο ( αναβολή αίτησης, διορισμός από άλλο πίνακα) μπορεί να έρθει η σειρά σου, ακόμα κι αν δεν είσαι μέσα στους πρώτους μισούς.
Τα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το έχω τσεκάρει για τους ΑΣΕΠίτες (...)
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 27, 2010, 09:52:40 pmΠόσοι δάσκαλοι και πόσοι νηπιαγωγοί είναι να διοριστούν περίπου? Για να υπολογίσουμε τι μένει για δευτεροβάθμια.800-850 νηπιαγωγοι ειναι να διοριστουν
Παράθεση από: Ανθή στις Ιουλίου 27, 2010, 10:35:28 pmΠαράθεση από: tihea στις Ιουλίου 27, 2010, 09:52:40 pmΠόσοι δάσκαλοι και πόσοι νηπιαγωγοί είναι να διοριστούν περίπου? Για να υπολογίσουμε τι μένει για δευτεροβάθμια.800-850 νηπιαγωγοι ειναι να διοριστουνΣιγά να μη διοριστούν 7000. Κανονικά και τα δύο έτη είναι 600 ΑΣΕΠ και 400 με 40 % συν 24μηνίτες. Γι αυτή τη χρονιά αν πάρει τους μισούς και ξεχωριστά 24μηνο, περιμένουμε 100 με 40% 150 με ΑΣΕΠ και αν πάρει τελικά 100 24μηνίτες ή παραπάνω ποσοστό από τους μισούς, το πολύ 350 με 400 άτομα.Έτσι κι αλλιώς όμως από το υπουργείο είπαν πως οι μισοί θα είναι πρωτοβάθμια...(δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, αγγλικής, γυμναστές, καλλιτεχνικών, δάσκαλοι ιστιοπλοΐας, μασέρ, κλόουν λιοντάρια και μαριονέτες).