0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω σημερα πηρα στο υπεπθ και ρωτησα για την εγκυκλιο και μου ειπαν οτι τηα βγει τελος αυτης της εβδομαδας με αρχες της αλλας..............τι να πω θα δειξει..............και ρωτησα και για αριθμους και μου ειπαν δεν ξερουν και οτι θα το λεει η εγκυκλιοςςς...αυτα απο μενα...............αντε να δουμε
μπορεί άραγε να υπάρξει δικαίωση μόνο για αυτούς?
Αν μη τι άλλο, θα έχεις την ηθική ικανοποίηση ότι το πάλεψες. Εδώ γίνεται μία προσπάθεια να μαζευτούμε και να δούμε τι θα κάνουμε: http://groups.google.com/group/dioristeoi10?hl=el
Παράθεση από: trelenioum στις Ιουλίου 27, 2010, 03:46:08 pmσυγνωμη...τι περιμενει τις συνταξιοδοτησεις και κουραφεξαλα....αφου τον αριθμο τον ξερουν ηδη....τι δουλεμα ειναι αυτοοοο!!!!!!!!!!!!!η νομιζουν οτι μιλανε σε βλακες...ειναι τελειως ηλιθιοι οι ανθρωποι......Έλα μου ντε, τι περιμένουν? Εδώ ξέρουν υποτίθεατι τις ανάγκες με χειρουργική ακρίβεια 1879, γιατί παιδεύουν τόσο κόσμο και δε μας λένε τι πρόκειται να γίνει να κανονίσουμε κι εμείς να κινηθούμε δικαστικά μια ώρα αρχίτερα?
συγνωμη...τι περιμενει τις συνταξιοδοτησεις και κουραφεξαλα....αφου τον αριθμο τον ξερουν ηδη....τι δουλεμα ειναι αυτοοοο!!!!!!!!!!!!!η νομιζουν οτι μιλανε σε βλακες...ειναι τελειως ηλιθιοι οι ανθρωποι......
Παράθεση από: fakidomiti στις Ιουλίου 27, 2010, 03:37:47 pmμπορεί άραγε να υπάρξει δικαίωση μόνο για αυτούς?αυτο αποκλείεται ....υπαρχει και ενα φεκ...δλδ εκανε προσφυγή ο νουμερο 90...και τελικα διορισε αυτον αντι το νουμερο 70?....αδύνατο....γιατι μετα υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια...
Δεν λενε τι προκειται να γινει γιατι αναθεμα κι αν ξερουν και οι ιδιοι.Χτες που τηλεφωνησα στο υπουργειο μου ειπαν οτι η εγκυκλιος θα βγει με αριθμο διοριστεων ανα κλαδο.Οσο για αυτο που ανεφερες Landau,αν ειναι τοσο αφελεις ωστε να θεωρουν οτι η σιωπη και η κρυψινοια μπορουν να λειτουργησουν αποτρεπτικα ως προς την διεκδικηση των νομιμων,τι να πω..
εμ πως ειναι δεδομενο? τι μετρανε εκει πια....δεν υπαρχει λογικη...αφου ττον αριθμο αυτον τον βγαλανε βαση κενων υποτειθεται...ετσι λενε.....
Τα άτομα που ζητάει η εγκύκλιος να καταθέσουν αίτηση κάθε φορά ....είναι τα διπλάσια από όσα χρειάζονται.Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το έχω τσεκάρει για τους ΑΣΕΠίτες αλλά καθώς αυτοί πάνε αλυσοδεμένοι με το 40% μπορεί να βγει από εκεί.Δηλαδή ...τι λέει ο ποιητής ....Ακόμα και αν δεν λέει αριθμό ....Θα βγει η εγκύκλοιος και θα λέει ....Για τον κλάδο των γλαστροναυτών ΠΕ11888 κάνουν αίτηση όσοι απο τους πίνακες διοριστέων έχουν πάνω από...26,789 μόρια.Μετράμε ότι έχουν 100 άτομα ......άρα θα πάρει 50 απο ενιαίο . Οι κλΆΣΕΠίτες υπολογίζονται εύκολα 75 .Αυτοί που προφανώς θα έχουν δώρο κιντερ έκπληξη το 15αυγουστο είναι οι 24μηνίτες γιατί κάθε φορά κάνουν όλοι αίτηση.