0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχω έρθει σε επαφή με δικηγόρο στην αθήνα (εγώ είμαι αλλού) και μου είπε ότι θα το κοιτάξει. περιμένω την απάντησή του. όποιος θέλει να τον ενημερώσω όταν μάθω, ας μου στείλει pm
Ρωτά η συνάδελφος Τέτα, τι θα κερδίσει η κυβέρνηση αν πάμε στο ΣτΕ, αφού θα γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα δικαιωθούμε. Μα χρόνο και χρήμα φυσικά!
Παράθεση από: Eleos!!! στις Φεβρουαρίου 11, 2010, 11:39:06 pmΡωτά η συνάδελφος Τέτα, τι θα κερδίσει η κυβέρνηση αν πάμε στο ΣτΕ, αφού θα γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα δικαιωθούμε. Μα χρόνο και χρήμα φυσικά! Θα γλιτώσουν χρόνο και χρήμα αλλά τελικά θα πληρώσουν σίγουρα εκπαιδευτικούς που δεν τους είχαν στην τάξη; Αυτή είναι η ένστασή μου, όχι ότι είμαι αισιόδοξη. Αλλά, αν τελικά σίγουρα όπως λέμε δικαιωθούμε, δεν τους συμφέρει να μας έχουν μέσα στην τάξη; Για όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ. Το δίκιο είναι 100% με το μέρος μας και θα το διεκδικήσουμε. Μαζί σας κι εγώ σε οποιαδήποτε κίνηση. Δε μένω βέβαια Αθήνα, αλλά αν χρειαστεί κατεβαίνω. Σιγά μη μας κολώσουν τα χιλιόμετρα...