0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:10:40 pmΓια μια στιγμή! Αυτό που λέτε εδώ πέρα είναι ότι τα φεκ του διορισμού μας δεν έχουν καμιά αξία και το πιθανότερο είναι να μη διοριστούμε? Καλά κατάλαβα? Ή εννοείτε ότι τοππ π[ιοθανότερο είναι να μη διοριστούμε φέτος αλλά μέσα στα επόμενα έτη?Όλα αυτά που λέμε είναι περισσότερο εκτιμήσεις και τίποτα παραπάνω. Δεν έχουμε καμιά επίσημη αναφορά στο θέμα μας και ωσ εκ τούτου δε γνωρίζουμε τίποτα. Όμως είπαμε να ενημερωθούμε, για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. Καλό είναι να μη σπέρνουμε τον πανικό, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αυτό που λέγεται είνια ότι σε περίπτωση αναστολής των προσλήψεων ο διορισμός σαφώς δε χάνεται αλλά μπορεί να πάρουν μισούς φέτους και μισούς του χρόνου ή και όλους του χρόνου ή δεν ξέρω και γω τι άλλο σενάριο μπορούμε να βγάλουμε...eleos, η maryvas δεν είναι όπως την παρουσιάζεις στο μήνυμα σου ή όπως άφησε ίσωσ να εννοηθεί το μήνυμα που έστειλε. Απλά ρώτησε τον μπαμπά της που είναι νομικός και άκουσε μια άποψη, που σαφέστατα είναι πιο σχετική από τη δίκη μας. Αλλά εδώ που τα λέμε δεν άκουσα και κανέναν άλλον εκτός από εμάς να λέει ότι το φεκ έχει ισχύ διορισμού και όλα τα υπόλοιπα που υποστηρίζουμε εμείς. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς μας, εξάλλου και η maryvas είναι μέσα στους διοριστέους, τι λόγο θα είχε να μη θέλει να πάνε καλά τα πράγματα.υγ. maryvas, εγώ ήμουν αυτή που ρωτούσε αν έχουμε ένα δικηγόρο να ρωτήσουμε, έστω και στο οικογενειακό περιβάλλον
Για μια στιγμή! Αυτό που λέτε εδώ πέρα είναι ότι τα φεκ του διορισμού μας δεν έχουν καμιά αξία και το πιθανότερο είναι να μη διοριστούμε? Καλά κατάλαβα? Ή εννοείτε ότι τοππ π[ιοθανότερο είναι να μη διοριστούμε φέτος αλλά μέσα στα επόμενα έτη?
Α καλά αυτό με την κατάσταση που επικρατεί νομίζω ότι είναι σχεδόν δεδομένο. Προσωπικά έχω αρχλισει να προετοιμάζομαι ψυχολογικά.
Πάντως εγώ συμβιβάζομαι γιατί δε θέλω να φύγω καθόλου.
δεν μπορώ να καταλάβω το κλίμα πανικού που δημιουργείται....τι θέλετε να πείτε δηλαδή οτι η β φουρνιά θα χάσει το διορισμό της; ότι θα τους ακυρώσει και θα τους ξαναβάλει να δώσουν ΑΣΕΠ πάλι; η κυβέρνηση είπε ότι όλες οι προσλήψεις θα γίνονται στο δημόσιο μόνο μέσω ΑΣΕΠ και κινδυνολογείτε περισότερο και από αυτους του 40 % που είναι μόνο απο προυπηρεσία....είναι δυνατόν να ανησυχείτε τόσο έντονα ; ; δεν δέχομαι ούτε την αναστολή για ένα έτος...οι ασεπιτες διοριστεοι ό,τι εξετάσεις είχαν να δώσουν τις έδωσαν ...πάρτε το χαμπάρι με λογική και ψυχραιμία....
δεν είπε κανείς ότι θα χάσουμε το διορισμό. είπαμε ότι μπορεί να διοριστούμε σταδιακά -πράγμα που το υπουργείο δεν αποκλείει, σκοπίμως κατ'εμέ. το ότι είμαστε από ασεπ, είναι και για μένα δίκαιο επιχείρημα, αλλά είναι ηθικής τάξεως και ως εκ τούτου ανίσχυρο. και το 40% και το 30μηνο είναι νομιμότατοι τρόποι διορισμού και μέχρι τώρα προηγούνταν και στις τοποθετήσεις. δεν καταλαβαίνω δλδ γιατί δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε -εφόσον βέβαια μας ενδιαφέρει να καρπωθούμε τα έννομα συμφέροντά μας μια ώρα αρχύτερα και όπως μας έβαλαν να προγραμματίσουμε τη ζωή μας -, χωρίς αυτό να σημαίνει πανικό.