*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 686660 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:46:42 pm »
Για μια στιγμή! Αυτό που λέτε εδώ πέρα είναι ότι τα φεκ του διορισμού μας δεν έχουν καμιά αξία και το πιθανότερο είναι να μη διοριστούμε? Καλά κατάλαβα? Ή εννοείτε ότι τοππ π[ιοθανότερο είναι να μη διοριστούμε φέτος αλλά μέσα στα επόμενα έτη?
Όλα αυτά που λέμε είναι περισσότερο εκτιμήσεις και τίποτα παραπάνω. Δεν έχουμε καμιά επίσημη αναφορά στο θέμα μας και ωσ εκ τούτου δε γνωρίζουμε τίποτα. Όμως είπαμε να ενημερωθούμε, για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο. Καλό είναι να μη σπέρνουμε τον πανικό, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αυτό που λέγεται είνια ότι σε περίπτωση αναστολής των προσλήψεων ο διορισμός σαφώς δε χάνεται αλλά μπορεί να πάρουν μισούς φέτους και μισούς του χρόνου ή και όλους του χρόνου ή δεν ξέρω και γω τι άλλο σενάριο μπορούμε να βγάλουμε...
eleos, η maryvas δεν είναι όπως την παρουσιάζεις στο μήνυμα σου ή όπως άφησε ίσωσ να εννοηθεί το μήνυμα που έστειλε. Απλά ρώτησε τον μπαμπά της που είναι νομικός και άκουσε μια άποψη, που σαφέστατα είναι πιο σχετική από τη δίκη μας. Αλλά εδώ που τα λέμε δεν άκουσα και κανέναν άλλον εκτός από εμάς να λέει ότι το φεκ έχει ισχύ διορισμού και όλα τα υπόλοιπα που υποστηρίζουμε εμείς. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς μας, εξάλλου και η maryvas είναι μέσα στους διοριστέους, τι λόγο θα είχε να μη θέλει να πάνε καλά τα πράγματα.
υγ. maryvas, εγώ ήμουν αυτή που ρωτούσε αν έχουμε ένα δικηγόρο να ρωτήσουμε, έστω και στο οικογενειακό περιβάλλον ;D

σ' ευχαριστω! :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:28:23 »

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:49:31 pm »
Α καλά αυτό με την κατάσταση που επικρατεί νομίζω ότι είναι σχεδόν δεδομένο. Προσωπικά έχω αρχλισει να προετοιμάζομαι ψυχολογικά.
ρε παιδιά, απορώ με την ηρεμία σας!!!!
Εγώ γιατί δεν μπορώ να το δεχτώ με τίποτα... >:(

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:53:18 pm »
Πάντως εγώ συμβιβάζομαι γιατί δε θέλω να φύγω καθόλου.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:56:20 pm »
δεν πρέπει να το δεχτούμε!
είμαστε λιγότεροι δυστυχώς και δεν έχουμε τη στήριξη κανενός. Αλλά στην τελική είμαστε υπεύθυνοι για τους εαυτούς μας και πρέπει να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. νομίζετε ότι θα έρθει η διαμαντοπούλου να μας πει ελάτε καλά μου παιδιά πρώτοι?? τα επιτελεία και οι παρατρεχάμενοι θα κάνουν ότι τους βολεύει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:28:23 »

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:57:29 pm »
Πάντως εγώ συμβιβάζομαι γιατί δε θέλω να φύγω καθόλου.
???????????

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:00:57 am »
Που είναι το περίεργο? Δεν είναι και τόσο εύκολο να αφήσεις τα πάντα πίσωσοπυ και να ξενιτευτεις για ένα τριάρι χρόνια...

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:10:48 am »
δεν μπορώ να καταλάβω το κλίμα πανικού που δημιουργείται....τι θέλετε να πείτε δηλαδή οτι η β φουρνιά θα χάσει το διορισμό της; ότι θα τους ακυρώσει και θα τους ξαναβάλει να δώσουν ΑΣΕΠ πάλι; η κυβέρνηση είπε ότι όλες οι προσλήψεις θα γίνονται στο δημόσιο μόνο μέσω ΑΣΕΠ και κινδυνολογείτε περισότερο και από αυτους του 40 % που είναι μόνο απο προυπηρεσία....είναι δυνατόν να ανησυχείτε τόσο έντονα ; ; δεν δέχομαι ούτε την αναστολή για ένα έτος...οι ασεπιτες διοριστεοι ό,τι εξετάσεις είχαν  να δώσουν τις έδωσαν ...πάρτε το χαμπάρι με λογική και ψυχραιμία....
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:10:58 am »
συγγνώμη κιόλας, δεν μου πέφτει και λόγος.
απλά είναι σπάνιο να δίνει κανείς ασεπ και να μην θέλει διορισμό.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:29:30 am »
Ποιός είπε ότι δε θ'ελω διορισμό?Απλά δε θέλω να ξενιτευτώ. Θα το κάνω βέβαια αλλά με βαριά καρδιά.

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:29:48 am »
Παιδιά μην πανικοβάλλεστε! Με το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο ο διορισμός του 60% είναι αδιαπραγμάτευτος και δεν υπάρχει τίποτε πιο ανήθικο και άτυπο απ' την πλευρά του κράτους από το να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο διαγωνισμών που ΗΔΗ τρέχουν! Αν αυτό συμβεί θα πρέπει να τους τρέξετε ανηλεώς και με κάθε ένδικο μέσο.

Επίσης: μην παίρνετε τόσο "ελαφρά" το να διοριστείτε του χρόνου και όχι το καλοκαίρι που μας έρχεται γιατί κάποια στιγμή αυτή η χρονιά που ασμένως κάποιοι δέχεστε να χαθεί απ' τη σταδιοδρομία σας μπορεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη (πχ για την όποια συνταξιοδότησή σας). Το δικαίωμα να διοριστείτε φέτος το έχετε κερδίσει με αγώνες και αίμα και δεν μπορεί να σας το στερήσει καμία Διαμαντοπούλου και καμία ανήθικη και a la carte αλλαγή πλαισίου. Επαναλαμβάνω: αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεσπάσουν μαζικές αντιδράσεις γιατί πλέον το κράτος θα μας έχει παρουσιάσει το πιο ανήθικο και αναξιόπιστο πρόσωπό του. Αν δεν αντιδράσετε θα έχετε συγκατανεύσει σε μία καινούργια φασιστική λογική των κανιβάλων που μας κυβερνούν και που σίγουρα για τους διοριστέους ΑΣΕΠ του μέλλοντος θα είναι πλέον μία συνήθης πρακτική απ' την πλευρά του κράτους...

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:31:59 am »
δεν μπορώ να καταλάβω το κλίμα πανικού που δημιουργείται....τι θέλετε να πείτε δηλαδή οτι η β φουρνιά θα χάσει το διορισμό της; ότι θα τους ακυρώσει και θα τους ξαναβάλει να δώσουν ΑΣΕΠ πάλι; η κυβέρνηση είπε ότι όλες οι προσλήψεις θα γίνονται στο δημόσιο μόνο μέσω ΑΣΕΠ και κινδυνολογείτε περισότερο και από αυτους του 40 % που είναι μόνο απο προυπηρεσία....είναι δυνατόν να ανησυχείτε τόσο έντονα ; ; δεν δέχομαι ούτε την αναστολή για ένα έτος...οι ασεπιτες διοριστεοι ό,τι εξετάσεις είχαν  να δώσουν τις έδωσαν ...πάρτε το χαμπάρι με λογική και ψυχραιμία....
foreman,
αν και δε σου κρύβω, τον έχω πάθει κι εγώ τον πανικό με όλα αυτά που ακούγονται, εντούτοις συμφωνώ με την άποψη σου. Ασ δείξουμε προς το παρόν ψυχραιμία 8)

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 12:51:24 am »
διενεργήθηκε διαγωνισμός...διαλύθηκαν τα παιδια στο διάβασμα..πλήρωσαν σωματικά,ψυχικα αλλά και υλικά για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό..ακύρωσαν δουλειές...αφιερώθηκαν στο σκοπό του ΑΣΕΠ...και θα τα ακυρώσει όλα το διεφθαρμένο κράτος που στο κάτω κάτω θα μπορούσε να προσλάβει όλη τη φουρνια του ΑΣΕΠ  το 2009-2010 αν δεν είχε τα παράθυρα;..ατιμο και ανήθικο και παράλογο...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ....
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:21:12 am »
δεν είπε κανείς ότι θα χάσουμε το διορισμό. είπαμε ότι μπορεί να διοριστούμε σταδιακά -πράγμα που το υπουργείο δεν αποκλείει, σκοπίμως κατ'εμέ. το ότι είμαστε από ασεπ, είναι και για μένα δίκαιο επιχείρημα, αλλά είναι ηθικής τάξεως και ως εκ τούτου ανίσχυρο. και το 40% και το 30μηνο είναι νομιμότατοι τρόποι διορισμού και μέχρι τώρα προηγούνταν και στις τοποθετήσεις. δεν καταλαβαίνω δλδ γιατί δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε -εφόσον βέβαια μας ενδιαφέρει να καρπωθούμε τα έννομα συμφέροντά μας μια ώρα αρχύτερα και όπως μας έβαλαν να προγραμματίσουμε τη ζωή μας -, χωρίς αυτό να σημαίνει πανικό.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:23:14 am από marianthid »
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 01:44:40 am »
δεν είπε κανείς ότι θα χάσουμε το διορισμό. είπαμε ότι μπορεί να διοριστούμε σταδιακά -πράγμα που το υπουργείο δεν αποκλείει, σκοπίμως κατ'εμέ. το ότι είμαστε από ασεπ, είναι και για μένα δίκαιο επιχείρημα, αλλά είναι ηθικής τάξεως και ως εκ τούτου ανίσχυρο. και το 40% και το 30μηνο είναι νομιμότατοι τρόποι διορισμού και μέχρι τώρα προηγούνταν και στις τοποθετήσεις. δεν καταλαβαίνω δλδ γιατί δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε -εφόσον βέβαια μας ενδιαφέρει να καρπωθούμε τα έννομα συμφέροντά μας μια ώρα αρχύτερα και όπως μας έβαλαν να προγραμματίσουμε τη ζωή μας -, χωρίς αυτό να σημαίνει πανικό.
η ηθική τάξη δεν είναι ποτέ ανίσχυρο επιχείρημα...ανισχυροι είναι αυτοί που ανακάλυψαν τα 30 μηνα τα 24 μηνα τα σαρανταμηνα και όλα τα  -μηνα...για να αποκτήσουν πελατειακες σχέσεις και στο τέλος να πάρουν και όλο τον κόσμο στο λαιμό τους...όταν βγήκε ο Πεπονης εΊΠΕ ασεπ όλοι...αλλα τα λαμόγια οι πολιτικοί κατέστρεψαν τον κόσμο...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182662
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)