0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να υπογραμμίσω κάτι: οι θέσεις επιλαχόντων που προκύπτουν από τον διορισμό συναδέλφων του 60% μέσω άλλων πινάκων (24μηνο, 40%) βάσει νόμου πληρούνται αυστηρά από τον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ και κατά φθίνουσα αριθμητική σειρά και σε καμία περίπτωση από τον ενιαίο. Δεν γίνεται δηλαδή στις θέσεις επιλαχόντων του 60% να διοριστούν συνάδελφοι του ενιαίου πίνακα σε καμία περίπτωση...Επίσης: το υπουργείο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να καλύψει όλες τις θέσεις του 60% που προβλέπει η εκάστοτε προκήρυξη. Δεν νοείται πχ να έχουν προκηρυχθεί 100 θέσεις για το 60% και τελικά να διοριστούν 80. Μέχρι να καλυφθούν ΚΑΙ οι 100 θέσεις ο διαγωνισμός δεν θεωρείται περαιωμένος (αυτά τα λόγια προέρχονται από το τμήμα διορισμών του ΥΠΕΠΘ). Άρα: έννομο δικαίωμα διορισμού το ερχόμενο καλοκαίρι έχουν κανονικότατα ΚΑΙ οι επιλαχόντες του 60%...
σωστά τα ερωτήματα.απλά πιστεύω η ΟΛΜΕ δεν πρόκειται να μας υπερασπιστεί.το μόνο που ξέρει να λεει είναι μαζικοί διορισμοί. μπορεί να είναι σωστό, αλλά από τη στιγμή που δεν θα γίνει αυτό, δεν θα πάρει θέση, ιδίως υπερ τωνασεπιτών
Καλημέρα και καλή σαρακοστή, Αγαπητοί συνάδελφοι και εγώ ανήκω στους διοριστέους όπως αποκαλείτε ‘ β΄φουρνιάς’ και ανησυχώ για το μέλλον του διορισμού μου. Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμα δεν έχει ψηφιστεί τίποτα και δεν είναι τίποτα μόνιμο παρά μόνο αιωρούνται κάποιες εξαγγελίες που το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να σπείρουν πανικό και ατέρμονες συζητήσεις. Σας βλέπω αγχωμένους σαν τα ‘ποντίκια’ που βάζουν φωτιά στο στάβλο και δεν ξέρουν που να κρυφτούν..το μόνο που σκέφτεστε είναι ο διορισμός σας , το βόλεμα δηλαδή.. εκπαιδευτικός κύριοι είναι λειτουργός και πρέπει να δείχνει το καλό παράδειγμα στη κοινωνία.. η χώρα δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή και μαζί με αυτή δοκιμαζόμαστε και εμείς.. να μάθετε στη ζωή σας να μη βάζετε μονόδρομους και να μην μπλοκάρετε σε διαγωνισμούς και Φ.Ε.Κ, υπομονή μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και μετά βλέπουμε.. τι να βρούμε ποιους διοριστήκαν και πόσοι είναι , τι να βάλουμε δικηγόρους και δικαστικούς , τι ακουσα εκείνο ή η τάδε εφημερίδα έγραψε το άλλο, Υπομονή ίσον αρετή…
Σας βλέπω αγχωμένους σαν τα ‘ποντίκια’ που βάζουν φωτιά στο στάβλο και δεν ξέρουν που να κρυφτούν..το μόνο που σκέφτεστε είναι ο διορισμός σας , το βόλεμα δηλαδή.. εκπαιδευτικός κύριοι είναι λειτουργός και πρέπει να δείχνει το καλό παράδειγμα στη κοινωνία.. η χώρα δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή και μαζί με αυτή δοκιμαζόμαστε και εμείς.. να μάθετε στη ζωή σας να μη βάζετε μονόδρομους και να μην μπλοκάρετε σε διαγωνισμούς και Φ.Ε.Κ,
Το ζητούμενο είναι πόσοι θα διοριστούν απο κάθε κλάδο και ποιό θα είναι το ποσοστό απορρόφησης απο τους πίνακες ΑΣΕΠ και Αναπληρωτών, ποιός μπορεί να μου το απαντήσει αυτό? αυτά τα αποτελέσματα ζητώ...Αγαπητοί συνάδελφοι και εγώ έχω κάνει αγώνα για να περάσω στους διοριστέους του ασεπ όπως οι περισσότεροι απο εσάς και καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σας για τις εξελίξεις. συμπληρωματικα θα σας αναφέρω ότι έχασα το διορισμό τον δεκέμβριο γιατί δεν πρόλαβα τις ημερομηνίες πρόσκλησης διορισμού και είμαι διπλά απογοητευμένος απο την όλη κατάσταση.Και εγω μαζί σας θα παρακολουθώ τις εξελίξεις αλλα ας μην φέρνουμε την καταστροφή και απογοητευουμε και άλλους που ενημερώνονται απο αυτές τις συζητήσεις.Επίσης δεν θεωρώ ζήτημα επιβίωσης τον διορισμό στο δημόσιο αλλά ως μια πόρτα για να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο με λιγότερο άγχος και ευθύνες.Εγώ ως μηχανολόγος Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε δουλέυω σε άσχετη δουλειά με αυτή της ειδικοτητάς μου και επιβιώνω μια χαρά δεν περιμένω το δημόσιο να με ζήσει για όνομα του θεού..στο προηγούμενο κείμενο δεν μίλησα αυστηρά αλλα έκανα χρήση αλληγοριών που μερικοί συνάδελφοι δεν τις κατάλαβαν... φεύγω για τον χαρταετό. Ζήστε το σήμερα, χαρείτε και μην αγχώνεστε με τις υποθέσεις και τα κούφια λόγια..
Μάλιστα, τελικά είχα δίκιο.