0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εικασίες, εικασίες, εικασίες...όσο και να προσπαθούμε να βγάλουμε κριτικό υπόμνημα στις εξαγγελίες-χρησμούς του ΥΠΕΠΘ δεν θα τα καταφέρουμε λόγω του διφορούμενου και της αοριστίας που διαπνέει το κέιμενο που, σκοπίμως νομίζω, έχει διατυπωθεί έτσι ώστε να μην προκληθούν αντιδράσεις τόσο νωρίς οι οποίες ενδεχομένως θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αλλοίωση των σχεδίων του ΥΠΕΠΘ (αν υπάρχουν), δεδομένου και του ρευστού της οικονομικής κατάστασης (δεν γνωρίζει κανείς κυβερνητικός αν θα είμαστε σε θέση να δανειστούμε ξανά τον Μάιο, και άρα αν το δημόσιο θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις έναντι των ήδη διορισμένων πόσο δε μάλλον να διασφαλίσει πιστώσεις για αυτούς που πρόκειται να διοριστούν).Είναι φανερό ότι έτσι διατηρούν την ειρήνη και θα συμφωνήσω με όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι όλα θα αποφασιστούν και θα οριστικοποιηθούν πια το καλοκαίρι με την εγκύκλιο των διορισμών.
Όλοι συμφωνούμε, αλλά όλοι εικασίες κάνουμε εδώ και τόσο καιρό!
Θα το έχετε πάρει είδηση, θαρρώ, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, ότι παίζεται μια άγρια ρώσικη ρουλέτα κι ένα παζάρεμα για το ποιόν θα πάρει ο χάρος τον Σεπτέμβρη. Εμένα τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου δίνεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι από μας θα έχουν χάσει τον διορισμό τους για τον Σεπτέμβρη του 2010, και αυτό θα είναι πέρα για πέρα άδικο και για το 24μηνο και το 30μηνο και το 40% και για εμάς - αν τελικά επαληθευθούν οι νύξεις που ακούγονται - τους Ασεπίτες. Ας προετοιμαζόμαστε για τη σκληρή πραγματικότητα που μας περιμένει, άλλοι είτε παραμένοντας άνεργοι και παρασιτοζωόντας, άλλοι τρέχοντας από βραχονησίδα σε βραχονησίδα σαν ωρομίσθιοι και άλλοι ασκώντας οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό για το οποίο μοχθήσαμε και κυριολεκτικά θυσιάσαμε τα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής μας για να βρεθούμε τώρα μπροστά στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, την ακύρωση και την ματαίωση των ονείρων και των προσδοκιών μας. Είναι τελικά αυτή η χώρα μόνο άξια για τραγωδίες;...ή μήπως όλο αυτό είναι μια κακόγουστη μαύρη κωμωδία; Καλό κουράγιο σε όλους μας (ήξερε πολύ καλά τι ευχές μας έδινε ο Ρεν..αναρωτιέμαι μήπως εμείς θα πρέπει να τους τις ανταποδώσουμε καθώς πρέπει και αρμόζει για την κοινωνική αναταραχή που μας προκάλεσε...ο νοών νοείτω)
Οπωσδήποτε geolil, άλλωστε έχω τονίσει σε παλαιότερη ανάρτησή μου πως όλες οι κατηγορίες θιγομένων θα πρέπει να βρούμε από τώρα τους δικηγόρους μας ούτως ώστε όταν θα "σκάσει η βόμβα" να είμαστε έτοιμοι να προβούμε στις ενέργειες που πρέπει.