0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως προκαλούν εντύπωση οι πληροφορίες ορισμένων συναδέλφων μέσα από το ΥΠΕΠΘ που κάνουν λόγο για απορρόφηση του 60-40 φέτος, ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τη ρητή δέσμευση του ΠΣΑ για σταδιακή απορρόφηση Ασεπιτών, τό όργιο δημοσιευμάτων στον τύπο, τις δηλώσεις των ιθυνόντων - αρκετά διφορούμενες ωστόσο, ώστε να επιδέχονται πλήθους ερμηνειών - καθώς και τις κρίσεις μιας μεγάλης μερίδας συναδέλφων, τόσο εδώ μέσα όσο και εκτός ΠΔΕ. Φίλε dimisfl μακάρι να τους διαψεύσεις όλους, κι αν τελικά όλα βουν όπως προβλέπεις, τότε ειλικρινά εγώ προσωπικά θα προτείνω να σου χορηγήσει το ΠΔΕ ένα ανάλογο της συνεισφοράς σου αξίωμα / έπαθλο.
Συμπληρώνω: Χαρακτηριστικό είναι ότι πρώτα πέρασαν το "νόμο περί εκτάκτων μέτρων" που προσδιορίζει αναλογία αποχωρούντων - διοριζομένων στο " 1 προς 1", ώστε να στηρίξουν τις όποιες αλχημείες τους στο νόμο αυτό ( που είναι πλέον νόμος του Κράτους).Η απαίτηση όλων ( 30μηνιτών, 24μηνιτών, διοριστέων ΑΣΕΠ ) για διορισμό το καλοκαίρι του 2010 ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ πλέον στο νόμο 3833/2010 !!!! Θα πρέπει λοιπόν ο νόμος αυτός να ακυρωθεί ως ανακόλουθος με το ΦΕΚ του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2008 και το νόμο περί προσλήψεως εκπαιδευτικών που ισχύει ακόμη ....!Οι νομικοί σύμβουλοι της Αννούλας έχουν πάρει δουλειά και για το σπίτι και επειδή δεν διευθετούνται όλα, είμαι σίγουρος ότι θα πάμε στη λογική του " το μη χείρον βέλτιστον" (για το υπουργείο της Αννούλας...). Έπειτα τόσοι δυστυχείς αναπληρωτές και ωρομίσθιοι στα ανα την επικράτεια ξερονήσια θα φύγουν ΑΥΡΙΟ ΧΑΡΑΜΑΤΑ αν καταλάβουν ότι τους εμπαίζουν. Εδώ κολλάει και η αναγγελία για κατάθεση του νομοσχεδίου ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ (GAME OVER !) Αν πιστεύουμε ότι δεν έχουν διαβάσει τους νόμους ή ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, μάλλον είμαστε οι αφελείς της υπόθεσης.Με την δημοσίευση του προσχέδιου νόμου απαιτείται ΠΡΟΣ
Υπενθυμίζω τη συνάντηση για διοριστέους β' φουρνιάς στη Θεσσαλονίκη (Καμάρα, μπροστά στην εκκλησία) στις 6 το απόγευμα.
Για να μην δημιουργώ εντυπώσεις και να μην παρεξηγηθώ στο τέλος, αυτά που λέω είναι αυτά που πιστεύω ότι θα γίνουν. Δεν δέχομαι να πιστέψω ότι θα παρατείνουν έτσι απλά τους διορισμούς. Η ¨εκ των έσω¨ ενημέρωση που είχα αφορούσε μόνο στο ότι μάλλον τα 24μηνα κτλ θα κοπούν φέτος και θα κλειδώσουν σε μεταβατικό στάδιο. Δεν μου είπε κανείς ότι φέτος θα γίνουν όλα τέλεια. Πιστεύω όμως ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις ότι θα διοριστούμε όλοι κανονικά (τουλάχιστον οι 60-40). Τώρα αν γίνει το ο,τιδήποτε, έτοιμος είμαι και προσφυγή να κάνω και άλλη δουλειά να βρω μέχρι να διοριστώ
Παράθεση από: Eleos!!! στις Μαρτίου 20, 2010, 06:16:53 pmΠάντως προκαλούν εντύπωση οι πληροφορίες ορισμένων συναδέλφων μέσα από το ΥΠΕΠΘ που κάνουν λόγο για απορρόφηση του 60-40 φέτος, ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τη ρητή δέσμευση του ΠΣΑ για σταδιακή απορρόφηση Ασεπιτών, τό όργιο δημοσιευμάτων στον τύπο, τις δηλώσεις των ιθυνόντων - αρκετά διφορούμενες ωστόσο, ώστε να επιδέχονται πλήθους ερμηνειών - καθώς και τις κρίσεις μιας μεγάλης μερίδας συναδέλφων, τόσο εδώ μέσα όσο και εκτός ΠΔΕ. Φίλε dimisfl μακάρι να τους διαψεύσεις όλους, κι αν τελικά όλα βουν όπως προβλέπεις, τότε ειλικρινά εγώ προσωπικά θα προτείνω να σου χορηγήσει το ΠΔΕ ένα ανάλογο της συνεισφοράς σου αξίωμα / έπαθλο. ++++++++++++++++++++
Παράθεση από: dimisfl στις Μαρτίου 20, 2010, 08:29:02 pmΓια να μην δημιουργώ εντυπώσεις και να μην παρεξηγηθώ στο τέλος, αυτά που λέω είναι αυτά που πιστεύω ότι θα γίνουν. Δεν δέχομαι να πιστέψω ότι θα παρατείνουν έτσι απλά τους διορισμούς. Η ¨εκ των έσω¨ ενημέρωση που είχα αφορούσε μόνο στο ότι μάλλον τα 24μηνα κτλ θα κοπούν φέτος και θα κλειδώσουν σε μεταβατικό στάδιο. Δεν μου είπε κανείς ότι φέτος θα γίνουν όλα τέλεια. Πιστεύω όμως ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις ότι θα διοριστούμε όλοι κανονικά (τουλάχιστον οι 60-40). Τώρα αν γίνει το ο,τιδήποτε, έτοιμος είμαι και προσφυγή να κάνω και άλλη δουλειά να βρω μέχρι να διοριστώ΄Το κακό είναι όμως οτι δημιουργείς εντυπώσεις τελικά με τα πιστεύω σου, αμφισβητείς εδώ και πολύ καιρό όσα γράφουμε για να ενημερώσουμε, και δημιουργείς αμφιβολίες Σχετικά με την προσφυγη (όταν τελικά πιστέψεις ότι απειλούνται τα δικαιώματά σου) είσαι ευπρόσδεκτος.
Στο τόπικ για τις δηλώσεις της .. καταραμένης, καποιος έγραψε ότι τηλεφώνησε στο υπουργείο και τον πληροφόρησαν ... για 60% ,40% και ποσοστό 24μηνου και μεταβατική 2011,-12. Απορώ γιατί δε βομβαρδίζουμε από δευτέρα το υπουργείο με τηλεφωνήματα. Δικαιούμαστε να ξέρουμε τι πρόκειται να κάνουν με τις τύχες μας. Εδώ , κάθε φορά που περιμέναμε προσλήψεις αναπληρωτών δε σταματούσαμε τα τηλέφωνα, τώρα γιατί κοιμόμαστε όρθιοι???