*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 689713 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος peterpan

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #672 στις: Απριλίου 07, 2010, 10:37:19 am »
με τη λογική σου τα ισοπεδώνεις όλα . Κάποτε πρέπει να υπάρξει αξιοκρατία γιατί αλλιώς θα γίνουμε ζούγκλα δεν νομίζεις . αν είναι όπως τα λες δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαγωνισμός του ΑΣΕΠ αλλά να είχαμε όλοι μια προυπηρεσία ( που κάλλιστα θα μπορούσαμε).τι νόημα έχει λοιπόν ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ και μάλιστα με τόσο ογκώδη και παράλογη ύλη λες και θα διδάξουμε στη ΝΑΣΑ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:43:28 »

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #673 στις: Απριλίου 07, 2010, 10:43:11 am »
Με την λογική μου ...αν μπορώ ..προσπαθώ να δω το δίκαιο όλων.Και πιστέψτε με αν ο καθένας σας βρισκόταν σε διαφορετική θέση θα έβλεπε άλλο δίκαιο.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #674 στις: Απριλίου 07, 2010, 10:50:26 am »
Να ξεκαθαρίσω ότι έχω χάσει διορισμό από ομάδα ουρανοκατέβατων!
Αλήθεια όμως πόσοι ασεπίτες πιστεύουν ότι είναι οι άξιοι που δικαιούνται άρα και αξιοκρατικά να μπουν.Πόσοι πιστεύουν ότι αν ξαναγινόταν ασεπ θα ήταν πάλι οι άξιοι?
Αντι να καθαρίσουμε τον τρόπο που κάποιος αποκτά την προυπηρεσία βαφτίζουμε και το στάχυ ήρα.Εμείς όμως είμαστε καλαμπόκι..αμόλυντοι.

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #675 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:09:36 am »
Η ΠΕΑ δεν ενδιαφερεται για τους ασεπιτες.Λοιπον,δεν μ΄ενδιαφερει πλεον το δικιο.Τοσα χρονια εβλεπα το δικιο στις προσπαθειες των αλλων και τις σεβομουν.Αποφασισα να δωσω ασεπ για να κανω μια αρχη.Με μεσο ορο 70 δεν με καλεσαν ουτε ωρομισθια.Δινω δευτερη φορα ασεπ αφηνοντας τη δουλεια μου και καταφερα να ειμαι στους διοριστεους.Φετος ειμαι αναπληρωτρια 300 χλμ μακρια απο το σπιτι μου αλλα δεν παραπονεθηκα ουτε στιγμη.Κ ξερεισ γιατι?Απλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Εν κατακλειδι ,ποιος αραγε μπορει να μιλαει για ΔΙΚΑΙΟ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:43:28 »

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #676 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:28:27 am »
Αν δεν σε ενδιαφέρει το δίκαιο των άλλων γιατί να ενδιαφέρει κάποιον το δίκαιο το δικό σου?

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #677 στις: Απριλίου 07, 2010, 01:11:30 pm »
Αν δεν σε ενδιαφέρει το δίκαιο των άλλων γιατί να ενδιαφέρει κάποιον το δίκαιο το δικό σου?

Δεν μ'ενδιαφερει πια να δουν το δικιο μου.Ομως αυτη τη φορα δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να το καταπατησει.

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #678 στις: Απριλίου 07, 2010, 01:53:36 pm »

2) Στο απίθανο ενεχόμενο να μην διοριστούν ΟΛΟΙ οι διοριστέοι ΑΣΕΠ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΉ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όπου θα ζητήσουμε και αναδρομική αποζημίωση για κάθε μέρα μη εργασίας.
Ο νόμος λέει 2013 και εσύ θα πας δικαστήριο?Δεν καταλαβαίνεις ότι μόνο πολιτική λύση υπάρχει?

ΦΥΣΙΚΑ. που το περιεργο? έχουμε θεμελιώσει δικαίωμα διορισμού. συγκεκριμένα ονόματα, συγκεκριμένος αριθμός, ξεκάθαρα πράγματα. δεν είναι δύσκολο. αλλά αν δεν το καταλάβαίνει το υπουργείο, θα του το δώσει να το καταλάβει η δικαιοσύνη.
Γνωριζουμε κατι νεοτερο;Μπορεις να μου στειλεις pm

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #679 στις: Απριλίου 07, 2010, 02:49:33 pm »
Δεν μ'ενδιαφερει πια να δουν το δικιο μου.Ομως αυτη τη φορα δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να το καταπατησει.
Αν δεν ενδιαφερθείς για το δίκιο μου θα είμαι μόνος μου και θα σε αφήσω μόνη να καταπατήσουν και το δικό σου.
Δεν είσαι όσο δυνατή νομίζεις.Μόνο όλοι μαζί είμαστε δυνατοί .
Δεν είναι δυνατόν να μιλάς μόνο για την πάρτι σου και να το φωνάζεις κιόλας.
Να διοριστώ εγώ και ασ καούν τα πάντα.Αν είναι δυνατόν.
Αυτες οι συμπεριφορές θα έπρεπε να καταλαβαίνεις ότι είναι.......
Επιτέλους πια .Ντροπή.Δεν είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα και να μην κατηγορείσε από όλους εδώ μέσα.
Παγιώσαμε την παρτάκικη συμπεριφορά και την ντύνουμε με ωραίες  λέξεις και ψευτοιδεολογίες αξιοκρατίας .
Είναι η ίδια συμπεριφορά που έχουν μόνιμοι συνάδελφοι που δεν τους ενδιαφέρει κάρφάκι για τι προβλήματα έχετε εσεἰς και πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσουν οι διορισμοί για να αυξηθεί ο μισθός τους.

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #680 στις: Απριλίου 07, 2010, 02:51:47 pm »
χρόνια πολλά σε όλους...εύχομαι η Διαμαντοπούλου να τηρήσει τα λόγια περί αξιοκρατίας και προσλήψεων στο δημόσιο μόνο μέσω ΑΣΕΠ...δώσαμε ΑΣΕΠ διότι δεν είχαμε γνωστούς και βύσματα...ούτε παπάδες είχαμε ουτε οαεδ ουτε προισταμενους σε δευτεροβαθμιες...

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #681 στις: Απριλίου 07, 2010, 03:14:49 pm »
Αν δεν ενδιαφερθείς για το δίκιο μου θα είμαι μόνος μου και θα σε αφήσω μόνη να καταπατήσουν και το δικό σου.
Δεν είσαι όσο δυνατή νομίζεις.Μόνο όλοι μαζί είμαστε δυνατοί .
Δεν είναι δυνατόν να μιλάς μόνο για την πάρτι σου και να το φωνάζεις κιόλας.
Να διοριστώ εγώ και ασ καούν τα πάντα.Αν είναι δυνατόν.
Αυτες οι συμπεριφορές θα έπρεπε να καταλαβαίνεις ότι είναι.......
Επιτέλους πια .Ντροπή.Δεν είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα και να μην κατηγορείσε από όλους εδώ μέσα.
Παγιώσαμε την παρτάκικη συμπεριφορά και την ντύνουμε με ωραίες  λέξεις και ψευτοιδεολογίες αξιοκρατίας .
Είναι η ίδια συμπεριφορά που έχουν μόνιμοι συνάδελφοι που δεν τους ενδιαφέρει κάρφάκι για τι προβλήματα έχετε εσεἰς και πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσουν οι διορισμοί για να αυξηθεί ο μισθός τους.

Ψευτοιδεολογια αξιοκρατιας;Ακου να δεις,τη δυναμη μας την αντλουμε απο τον εαυτο μας.Δεν φωναζω για τον εαυτο μου,φωναζω για ολους τους συνοδοιπορους μου.Για αυτους  που τα εβαλαν με το τερας'ασεπ' κ βγηκαν νικητες.Που ησαστε ολοι εσεισ τοτε;Ποια δικια μας προασπιζοσασταν;

Αποσυνδεδεμένος margarita23

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #682 στις: Απριλίου 07, 2010, 03:19:23 pm »
Δηλαδή τώρα περιμένουμε τη Διαμαντοπούλου να φέρει την αξιοκρατία!!!  
Κάτι τέτοιες σκέψεις μερικών με κάνουν και γελάω!
Πάντως όπως και να μας απορροφήσει, θα πρέπει να μας πάρει όλους (6000) σταδιακά και να μη προχωρήσει σε επόμενο ΑΣΕΠ, εφόσον πήραν την α΄φουρνια.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #683 στις: Απριλίου 07, 2010, 03:21:07 pm »

Μην την κάνετε να τρίβει τα χέρια της και να χαμογελάει...

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #684 στις: Απριλίου 07, 2010, 03:25:39 pm »
Ασεπ δώσαμε πολλοί και περάσαμε πολλοί και κάποιοι ήταν ποιο τυχεροί και είναι στους επιτυγχόντες και το ξαναλέω αν ξαναδώσουμε .......δεν θα είσαι στους επιτυγχόντες .Το ότι είσαι αντικειμενικά πρώτη δεν σημαίνει ότι είσαι άξια πρώτη.
Παράθεση
Δεν είμαι κόντρα σε΄κανέναν από αυτούς που έδωσαν ΑΣΕΠ και πέρασαν και δικαιούνται να διοριστούν.
Είμαι κόντρα σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από τους άλλους.Όπως πολλοί από εσάς εδώ μέσα!
Είστε ποιο τυχεροί από αυτούς που χάσαν μία ερώτηση παραπάνω και δεν μπήκαν.
Αλλά ακόμα και αν η υπεροψία σας δεν υπολογίζει την τύχη είστε αυτοί που ήταν καλύτερα προετημασμένοι κάποια συγκεκριμένη στιγμή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή δεν θα ήσασταν εσείς αλλά άλλοι.
Το ότι κάτι είναι αντικειμενικό δεν σημαίνει ότι είναι και αξιοκρατικό.
Και παρόλα αυτά αναγνωρίζω το δίκαιο του διορισμού σας και πιστεύω ότι πρεπει να το βρείτε.
Μην νομίζεται όμως ότι είστε μόνο εσείς και κανένας άλλος .Επιτέλους.

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #685 στις: Απριλίου 07, 2010, 03:47:30 pm »
Ασεπ δώσαμε πολλοί και περάσαμε πολλοί και κάποιοι ήταν ποιο τυχεροί και είναι στους επιτυγχόντες και το ξαναλέω αν ξαναδώσουμε .......δεν θα είσαι στους επιτυγχόντες .Το ότι είσαι αντικειμενικά πρώτη δεν σημαίνει ότι είσαι άξια πρώτη.
Παράθεση
Δεν είμαι κόντρα σε΄κανέναν από αυτούς που έδωσαν ΑΣΕΠ και πέρασαν και δικαιούνται να διοριστούν.
Είμαι κόντρα σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από τους άλλους.Όπως πολλοί από εσάς εδώ μέσα!
Είστε ποιο τυχεροί από αυτούς που χάσαν μία ερώτηση παραπάνω και δεν μπήκαν.
Αλλά ακόμα και αν η υπεροψία σας δεν υπολογίζει την τύχη είστε αυτοί που ήταν καλύτερα προετημασμένοι κάποια συγκεκριμένη στιγμή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή δεν θα ήσασταν εσείς αλλά άλλοι.
Το ότι κάτι είναι αντικειμενικό δεν σημαίνει ότι είναι και αξιοκρατικό.
Και παρόλα αυτά αναγνωρίζω το δίκαιο του διορισμού σας και πιστεύω ότι πρεπει να το βρείτε.
Μην νομίζεται όμως ότι είστε μόνο εσείς και κανένας άλλος .Επιτέλους.
Eσυ που το ξερεις;Αμφισβητεις με τον ιδιο τροπο και τους επιτυχοντες των πανελλαδικων;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)