0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν σε ενδιαφέρει το δίκαιο των άλλων γιατί να ενδιαφέρει κάποιον το δίκαιο το δικό σου?
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Απριλίου 06, 2010, 08:17:16 pmΠαράθεση από: Commando στις Απριλίου 06, 2010, 03:12:41 pm2) Στο απίθανο ενεχόμενο να μην διοριστούν ΟΛΟΙ οι διοριστέοι ΑΣΕΠ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΉ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όπου θα ζητήσουμε και αναδρομική αποζημίωση για κάθε μέρα μη εργασίας.Ο νόμος λέει 2013 και εσύ θα πας δικαστήριο?Δεν καταλαβαίνεις ότι μόνο πολιτική λύση υπάρχει?ΦΥΣΙΚΑ. που το περιεργο? έχουμε θεμελιώσει δικαίωμα διορισμού. συγκεκριμένα ονόματα, συγκεκριμένος αριθμός, ξεκάθαρα πράγματα. δεν είναι δύσκολο. αλλά αν δεν το καταλάβαίνει το υπουργείο, θα του το δώσει να το καταλάβει η δικαιοσύνη.
Παράθεση από: Commando στις Απριλίου 06, 2010, 03:12:41 pm2) Στο απίθανο ενεχόμενο να μην διοριστούν ΟΛΟΙ οι διοριστέοι ΑΣΕΠ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΉ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όπου θα ζητήσουμε και αναδρομική αποζημίωση για κάθε μέρα μη εργασίας.Ο νόμος λέει 2013 και εσύ θα πας δικαστήριο?Δεν καταλαβαίνεις ότι μόνο πολιτική λύση υπάρχει?
2) Στο απίθανο ενεχόμενο να μην διοριστούν ΟΛΟΙ οι διοριστέοι ΑΣΕΠ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΉ ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όπου θα ζητήσουμε και αναδρομική αποζημίωση για κάθε μέρα μη εργασίας.
Δεν μ'ενδιαφερει πια να δουν το δικιο μου.Ομως αυτη τη φορα δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να το καταπατησει.
χρόνια πολλά σε όλους...εύχομαι η Διαμαντοπούλου να τηρήσει τα λόγια περί αξιοκρατίας και προσλήψεων στο δημόσιο μόνο μέσω ΑΣΕΠ...δώσαμε ΑΣΕΠ διότι δεν είχαμε γνωστούς και βύσματα...ούτε παπάδες είχαμε ουτε οαεδ ουτε προισταμενους σε δευτεροβαθμιες...
Παράθεση από: B F στις Απριλίου 07, 2010, 01:11:30 pmΔεν μ'ενδιαφερει πια να δουν το δικιο μου.Ομως αυτη τη φορα δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να το καταπατησει.Αν δεν ενδιαφερθείς για το δίκιο μου θα είμαι μόνος μου και θα σε αφήσω μόνη να καταπατήσουν και το δικό σου.Δεν είσαι όσο δυνατή νομίζεις.Μόνο όλοι μαζί είμαστε δυνατοί .Δεν είναι δυνατόν να μιλάς μόνο για την πάρτι σου και να το φωνάζεις κιόλας.Να διοριστώ εγώ και ασ καούν τα πάντα.Αν είναι δυνατόν.Αυτες οι συμπεριφορές θα έπρεπε να καταλαβαίνεις ότι είναι.......Επιτέλους πια .Ντροπή.Δεν είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα και να μην κατηγορείσε από όλους εδώ μέσα.Παγιώσαμε την παρτάκικη συμπεριφορά και την ντύνουμε με ωραίες λέξεις και ψευτοιδεολογίες αξιοκρατίας .Είναι η ίδια συμπεριφορά που έχουν μόνιμοι συνάδελφοι που δεν τους ενδιαφέρει κάρφάκι για τι προβλήματα έχετε εσεἰς και πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι πρέπει να σταματήσουν οι διορισμοί για να αυξηθεί ο μισθός τους.
Δεν είμαι κόντρα σε΄κανέναν από αυτούς που έδωσαν ΑΣΕΠ και πέρασαν και δικαιούνται να διοριστούν.
Ασεπ δώσαμε πολλοί και περάσαμε πολλοί και κάποιοι ήταν ποιο τυχεροί και είναι στους επιτυγχόντες και το ξαναλέω αν ξαναδώσουμε .......δεν θα είσαι στους επιτυγχόντες .Το ότι είσαι αντικειμενικά πρώτη δεν σημαίνει ότι είσαι άξια πρώτη.ΠαράθεσηΔεν είμαι κόντρα σε΄κανέναν από αυτούς που έδωσαν ΑΣΕΠ και πέρασαν και δικαιούνται να διοριστούν.Είμαι κόντρα σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από τους άλλους.Όπως πολλοί από εσάς εδώ μέσα!Είστε ποιο τυχεροί από αυτούς που χάσαν μία ερώτηση παραπάνω και δεν μπήκαν.Αλλά ακόμα και αν η υπεροψία σας δεν υπολογίζει την τύχη είστε αυτοί που ήταν καλύτερα προετημασμένοι κάποια συγκεκριμένη στιγμή και οποιαδήποτε άλλη στιγμή δεν θα ήσασταν εσείς αλλά άλλοι.Το ότι κάτι είναι αντικειμενικό δεν σημαίνει ότι είναι και αξιοκρατικό.Και παρόλα αυτά αναγνωρίζω το δίκαιο του διορισμού σας και πιστεύω ότι πρεπει να το βρείτε.Μην νομίζεται όμως ότι είστε μόνο εσείς και κανένας άλλος .Επιτέλους.