*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 689767 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #686 στις: Απριλίου 07, 2010, 03:48:39 pm »
 Καποιοι απο εμας αγαπητε συναδελφε οπως λες στον τελευταιο ασεπ δεν περασαμε για μια ερωτηση. Σε αυτον τον ασεπ ομως περασαμε και δυστυχως ακομη δουλευουμε ωρομισθιοι γιατι ξαφνικα αναγνωριστηκε η προυπηρεσια απο οαεδ και κατεβηκαμε χαμηλα στον πινακα. Λυπαμαι αλλα εγω δεν προκειται να κανω πισω. Καλως η κακως αυτη τη φορα την "πιασαμε" την ερωτηση και ειμαστε στους διοριστεους τι να κανουμε? Εσυ τι θα εκανες δηλαδη? Τι ζητας,  να μην δωσουμε αξια σε αυτη μας την επιτυχια και να μην διεκδικησουμε τα αυτονοητα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:47:02 »

Αποσυνδεδεμένος sipk

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #687 στις: Απριλίου 07, 2010, 03:50:25 pm »
Μπορείς να ψάξεις στο site άλλες συζητήσεις, που αφορούν το 24μηνο, 40% και να διαπιστώσεις πως και αυτοί συζητούν για νομική αντίδραση. Δεν χρειάζεται να ξεσπάς σε αυτήν τη συζήτηση.

Μπορείς, επίσης, να διαπιστώσεις από τις ανακοινώσεις της ένωσης αδιόριστων εκπαιδευτικών πως  ζητούν την μείωση για φέτος του ποσοστού 60% σε 50 % και γενικότερα δεν συμπεριλαμβάνουν στην προσπάθειά τους τους διοριστέους β φουρνιάς.

Παράλληλα δεν ειναι καθόλου δύσκολο να καταλάβεις πως πάρα πολλοί έχουν προυπηρεσία από πλάγιους τρόπους. Έπειδή μένω σε μικρή πόλλοι βλέπω συμφοιτητές μου να έχουν πάρει ενισχυτική και μετά να γίνονται αναπληρωτές και εγώ μόνο με τον προηγούμενο ασεπ να βρίσκομαι μπροστά τους.

Τέλος, είναι γελοίο κάποιοι να βρίζουν το Ασεπ. Το ασεπ υπάρχει από το 1998 και όσοι είναι σήμερα 24μηνο και 40 % κατα συντριπτική πλειοψηφία έχουν μόρια από το διαγωνισμό. Δεν γίνεται αλλιώς.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιδράσει για να υπερασπιστεί αυτό που του ανήκει, αν κρίνω από τις αντιδράσεις και τα κακεντεχή σχόλια σε αυτή τη συζήτηση καταλαβαίνω πως πολλοί κατανοούν τα δικαιώματα των ασεπιτών β φουρνιάς να διοριστούν και για αυτό προσπαθούν να ξεσπάσουν.

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #688 στις: Απριλίου 07, 2010, 04:20:30 pm »
Το θεμα ειναι συναδελφοι πως αυτεσ οι κακοηθειες εναντιον των ασεπιτων υπαρχουν και εντος του σχολικου χωρου απο τους μονιμους.Θεωρουν μαλιστα πως ΄τρωμε΄τις θεσεισ απο τους εχοντες προυπηρεσια...

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #689 στις: Απριλίου 07, 2010, 04:30:34 pm »
το αίτημα διορισμού όλων όσων δικαιούνται διορισμο είναι δίκαιο ,δεν πρεπει να απαιτουμε απο κάποιες ομάδες να αναγνωρισουν στους διοριστεους Ασεπ την προτεραιοτητα στους διορισμούς πολύ απλά γιατί έτσι  θίγονται τα δικά τους συμφέροντα
φυσικά ουτε που ενδιαφέρει κανέναν από τις άλλες  ομάδες το γεγονος οτι αν δεν αλλαξει το σύστημα μοριοδότησής ή αν δεν προσληφθουν οι του ασεπ θα μείνουν άνεργοι για ένα ,δύο ; χρόνια,ενω ολοι οι υπολοιποι στην πλειοψηφία τους θα συνεχίζουν να εργάζονται συγκεντρώνοντας μορια ,ενσημα και εξασφαλίζοντας το βιοπορισμο τους
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ή ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ή Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ;
Δυστυχώς αν το υπουργείο δεν προωθήσει αξιοκρατικές αλλαγές και υποχωρήσει σε πιέσεις ομάδων οι αμεσα χαμένοι ειναι οι ασεπιτες
και λεω το υπουργείο μόνο για ένα λόγο, γιατι μεταξύ μας δεν υπάρχει συνεννόηση αλλα μόνο αντικρουόμενα συμφέροντα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:47:02 »

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #690 στις: Απριλίου 07, 2010, 04:41:59 pm »
το αίτημα διορισμού όλων όσων δικαιούνται διορισμο είναι δίκαιο ,δεν πρεπει να απαιτουμε απο κάποιες ομάδες να αναγνωρισουν στους διοριστεους Ασεπ την προτεραιοτητα στους διορισμούς πολύ απλά γιατί έτσι  θίγονται τα δικά τους συμφέροντα
φυσικά ουτε που ενδιαφέρει κανέναν από τις άλλες  ομάδες το γεγονος οτι αν δεν αλλαξει το σύστημα μοριοδότησής ή αν δεν προσληφθουν οι του ασεπ θα μείνουν άνεργοι για ένα ,δύο ; χρόνια,ενω ολοι οι υπολοιποι στην πλειοψηφία τους θα συνεχίζουν να εργάζονται συγκεντρώνοντας μορια ,ενσημα και εξασφαλίζοντας το βιοπορισμο τους
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ή ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ή Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ;
Δυστυχώς αν το υπουργείο δεν προωθήσει αξιοκρατικές αλλαγές και υποχωρήσει σε πιέσεις ομάδων οι αμεσα χαμένοι ειναι οι ασεπιτες
και λεω το υπουργείο μόνο για ένα λόγο, γιατι μεταξύ μας δεν υπάρχει συνεννόηση αλλα μόνο αντικρουόμενα συμφέροντα.
Σωστα τα λες.Ομως δε μπορουν να μας θεωρουν αναξιους λεγοντας να ξαναδωσουμε ασεπ κ στοιχηματιζοντας πως δε θα ξαναειμαστε στους διοριστεους.

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #691 στις: Απριλίου 07, 2010, 04:57:50 pm »
Νομιζω οτι ο ολοι οσοι εκφραζονται κατ αυτον τον τροπο είναι κομπλεξικοι για αυτο και δεν αξιζει να ασχολείται κανεις ,παντως καταλαβα πολύ καλά οτι τους διοριστέους τους εχουν στη μπουκα λες και μας χαριστηκε ο διορισμός,μεχρι που διαβασα οτι μπηκαμε γιατι ξεραμε τα θέματα ,ναι ήταν μαγκια η επιτυχια ισως και  δωρο Θεού ,αλλα ειναι θρασος να αμφισβητείς αυτον που σε προσπερνα επειδή σε προσπερασε.

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #692 στις: Απριλίου 07, 2010, 05:02:54 pm »
Ρε τυχεράκηδες Διοριστέοι !
Ρε Λαμόγια !
Καλά εμένα δεν με σέβεστε..... αλλά τον πατέρα σας που σας σπούδασε ;  Την μάνα σας την ίδια; Την οικογένειά σας (ο Θεός να την έχει καλά) δεν τη σεβαστήκατε !

Πήγατε ρεμάλια και διαγωνιστήκατε στον ΑΣΕΠ και μπήκατε στους 100 -- δεν ξέρω γω --  πρώτους....
Και έγραφε η προκήρυξη ότι θα διοριστείτε.... Και τώρα θέλετε να διοριστείτε.... και δεν βλέπετε γύρω σας πόσοι άλλοι περιμένουν... Εκεί εσείς το χαβά σας ! Τουλάχιστον παραδεχτείτε ότι είστε τα ίδια με όλους τους λιγότερο τυχερούς... ότι σας έκατσε το εθνικό λαχείο.... ότι είδατε  όραμα και γίνατε Διοριστέοι.....ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΊΤΕ ΤΟ !!!!!
ΤΙ;  ΤΟ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ;  Καλά τι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Αυτά πληρὠνονται όμως.... Εάν θέλετε εξιλέωση απέναντι σε τυπάκια --- όνομα και μη χωριό, διάβαζε τα από πάνω post --- να λέτε τα πρωινά κάθε Κυριακής κρατώντας κομποσχοίνι τριανταέξι (36) φορές :"Ελέησόν με Κύριε τον αμαρτωλό ότι ουδέν ειμί και εις ουδέν απελεύσομαι.... Συχώρεσον με  Κύριε ότι επέτυχον διορισμόν εις δημόσιον μέσω ΑΣΕΠ..... και ουχί μέσω πορνείας, πεολειχίας και ΠΔΣ "

Γιατί ο ταπεινωθείς υψωθήσεται !!!! Και ο χαμερπής Υψωθήσεται επίσης !!!

Καλά ρε, τι νομίζετε ρε σκουλήκια ότι είστε... Επειδή φάγατε 15 χρόνια στα φροντιστήρια να δουλεύετε από το πρωί ως το βράδυ (ανεπρόκοποι τυχεράκηδες) και τα μάθατε καλά; Επειδή βάλατε τα σκασμένα σας νωρίς για ύπνο για να μελετήσετε; Επειδή παραιτηθήκατε από δουλειές για να διοριστείτε... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ !

Εσείς θα πάτε να διδάξετε; Έτσι κάνει ο κόσμος; Που πήγατε και γράψατε 85άρια και 75άρια στον ΑΣΕΠ και νομίζετε ότι ΚΑΤΙ ΕΙΣΤΕ... Να πάτε - άμα είστε ΜΑΓΚΕΣ - να ξαναπεράσετε στη σχολή που τελειώσατε (τώρα που τη δυσκολέψανε, αμ πως !) όχι μία αλλά τέσσερις φορές (όσα και τα σημεία του Ορίζοντα) και μετά 12 ΑΣΕΠ στη σειρά Διοριστέοι (όσοι και οι μαθητές του Χριστού) και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ θα σας αναγνωρίσει ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ -όνομα και μη χωριό - και θα σας χρήσει ΙΣΑΞΙΟ του...

Διότι είναι γεγραμμένον: "Πας ο πικραμένος και κομπλεξικός εκεί όπου δεν τον σπέρνουν φυτρώνει, υβρίζων και λοιδωρών και σαματά κάμνων και φιλοσοφίας πλείστας όσας αναδεικνύων περί του ΟΡΘΟΥ, μη ΕΧΩΝ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ να πράξει άλλως".

Και έλεγον και οι Αρχαίοι "Ιδού ο ΑΣΕΠ, ιδού και το ΠΗΔΗΜΑ".

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....Το τι άλλη αμπελοφιλοσοφία θα μας πούνε εδώ μέσα - και μακάρι να ΄ναι από αμπέλι - δεν λέγεται !!!!

Πως το ΄λεγε ο σχωρεμένος ο Αυλωνίτης;
"Άτιμη Κενωνία, που άλλους τους Ανεβάζεις και άλλους τους Κατεβάζεις...."

Ευχαριστώ για το χρόνο σας ...εγώ δεν έχω να πώ κάτι άλλο...
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #693 στις: Απριλίου 07, 2010, 05:16:06 pm »
Χριστός Ανέστη συνάδερφοι!!!! Δυστυχώς κάποιοι ακόμα νομίζουν πως αν βρίσουν και αμφισβητήσουν τους ΑΣΕΠΊΤΕΣ ή το αντίθετο, θα διοριστούν πρώτοι!!!! (καλά κρασιά!) Η χαζαμάρα στη χώρα μας πάει σύννεφο! Σε αυτό το topic ειδικά, μόνο παράλογα ακούω από ... μερικούς!!!! Εκτονωθείτε όσο θέλετε!!!! Κακό δεν κάνει!!!! Γι' αυτό είναι και το ίντερνετ, για να εκτονώνουμε τους φόβους και τη βλακεία μας!!!! Πέρα από αυτό, αν θέλουμε να μιλάμε για νόμους και για λογική πρέπει να τηρηθεί ο νόμος στο ακέραιο και να διοριστούν ΌΛΕΣ οι κατηγορίες που φέτος το δικαιούνται!!!! Ας λένε ό,τι θέλουν μερικοί ! Με το "αλληλοφάγωμα" δεν πετυχαίνουμε τίποτα!
 Έτσι όπως έχουν καταντήσει τα πράγματα στην Ελλάδα, όλοι θα φάμε την ... πτώχευση στη...μάπα!!!! Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!!!! Ούτε και οι μόνιμοι πλέον!!!!! Άκουσα πως ανέβηκαν πάλι τα επιτόκια δανεισμού του δημοσίου (τα περιβόητα spreads!!! μέχρι και η γιαγιά μου τα έμαθε!!!!!), στο alfavita επίσης διάβασα , ότι από 1η Μάη οι φαρμακοποιοί σταματούν να χορηγούν φάρμακα στους ασφαλισμένους του δημοσίου, διότι το δημόσιο χρωστάει πολλά δις στους φαρμακοποιούς κλπ.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #694 στις: Απριλίου 07, 2010, 05:29:55 pm »
Αυτό που λέω από την αρχή λέω ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι παρτάκηδες!
Δεν μπορώ να καταλάβω αν πραγματικά μιλάω τόσο μπερδεμένα ή πραγηματικά δεν θέλετε να με καταλάβετε....
Θα το πω πιο αναλυτικά τελευταία φορά γιατί νομίζω ότι αν κάποιος δνε με καταλάβει ούτε τώρα δεν πρόκειτε να με καταλάβει ποτέ.
 Θα γίνουν λέει φέτος 3000 διορισμοί.Όλοι δεν χωράνε.
Αυτό που λένε  οι πληροφορίες της ΠΕΑ είναι ότι θα προσληφθούν από ολες τις κατηγορίες οι μισοί τώρα και οι μισοί τα επόμενα χρόνια.
Μόλις το ακούει κάποιος ΑΣΕΠίτης λέει ότι όταν η Διαμάντω λέει 50% εννοεί όλους τους ΑΣΕΠίτες φέτος και τους άλλους του χρόνου και ότι η ΠΕΑ είναι προβοκάτορες.
και εγώ λέω μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας.
Κοιτάξτε όλα τα μυνήματα μου και πείτε μου πόσες φορές έγραψα ότι οι ΑΣΕΠίτες πρέπει όλοι να διοριστούν και δικαιούνται τον διορισμό.
Πείτε μου ένα μήνημα που βρίζω τους ΑΣΕΠίτες.
Πείτε μου ένα μύνημα που κοιτάω μόνο την πάρτη μου.
Όταν όμως κάποιος λέει η Διαμαντοπούλου πρέπει να διορίσει στο 50% που θα γίνει φέτος όλους τους ΑΣΕΠίτες τότε δεν  είναι παρτάκιας ?

Αποσυνδεδεμένος B F

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #695 στις: Απριλίου 07, 2010, 05:39:16 pm »
Αυτό που λέω από την αρχή λέω ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι παρτάκηδες!
Δεν μπορώ να καταλάβω αν πραγματικά μιλάω τόσο μπερδεμένα ή πραγηματικά δεν θέλετε να με καταλάβετε....
Θα το πω πιο αναλυτικά τελευταία φορά γιατί νομίζω ότι αν κάποιος δνε με καταλάβει ούτε τώρα δεν πρόκειτε να με καταλάβει ποτέ.
 Θα γίνουν λέει φέτος 3000 διορισμοί.Όλοι δεν χωράνε.
Αυτό που λένε  οι πληροφορίες της ΠΕΑ είναι ότι θα προσληφθούν από ολες τις κατηγορίες οι μισοί τώρα και οι μισοί τα επόμενα χρόνια.
Μόλις το ακούει κάποιος ΑΣΕΠίτης λέει ότι όταν η Διαμάντω λέει 50% εννοεί όλους τους ΑΣΕΠίτες φέτος και τους άλλους του χρόνου και ότι η ΠΕΑ είναι προβοκάτορες.
και εγώ λέω μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας.
Κοιτάξτε όλα τα μυνήματα μου και πείτε μου πόσες φορές έγραψα ότι οι ΑΣΕΠίτες πρέπει όλοι να διοριστούν και δικαιούνται τον διορισμό.
Πείτε μου ένα μήνημα που βρίζω τους ΑΣΕΠίτες.
Πείτε μου ένα μύνημα που κοιτάω μόνο την πάρτη μου.
Όταν όμως κάποιος λέει η Διαμαντοπούλου πρέπει να διορίσει στο 50% που θα γίνει φέτος όλους τους ΑΣΕΠίτες τότε δεν  είναι παρτάκιας ?

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ 6000 δηλ.ολους.Απο τη στιγμη που μιλησε για3000 καποιοι πρεπει να εχουν προτεραιοτητα,ισωσ οι πιο αδικημενοι,αν δε τη λαβουν τωρα.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #696 στις: Απριλίου 07, 2010, 05:52:49 pm »
Ναι ρε συ BF και προσπαθώ να σας πω να δείτε και την πλευρά των άλλων και να μην θεωρείτε μόνο τον ευτό σας αδικημένο και έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας....
Απο την αρχή γράφω ότι πρέπει να διεκδικήσετε τα δίκαια σας και να μην εφυσηχάζετε δεν θα σας τα απονείμει κανένας έτσι  απλά.

διαβάζω τα ποστ και πραγματικά ντρέπομαι ...και τι δεν μου έχετε σούρει.....Γιατί?
Σε εμένα βλέπετε εχθρό?
Είμαι κοπμπλεξικός
έχω χαζομάρα
βρίζω τους ΑΣΕΠίτες
 δεν αξίζω να ασχολειθεί κανείς μαζί μου
Διαβάστε τα μυνήματά μου, είναι γραπτά όπως και τα δικά σας και είναι εκεί.
Τόση επίθεση.....
Μάλλον δεν εκφράζομαι σωστά....... τι να πω?
Άντε ρε συνάδελφοι καλή τύχη.

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #697 στις: Απριλίου 07, 2010, 06:03:08 pm »
Στάλθηκε από: PHYSCIENCE

Όντως καλή τύχη σε όλες τις κατηγορίες!!!!! Την χρειαζόμαστε πραγματικά!!!!! Με όλα αυτά που ακούμε τελευταία στις ειδήσεις έχουμε όλοι απογοητευτεί.... :( Μακάρι να διορίζονταν όλοι από όλες τις κατηγορίες, δηλ. όλοι όσοι το δικαιούνται φέτος κι έτσι να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!!!! :) Καλή συνέχεια σε όλους και ας μην πανικοβαλλόμαστε!

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #698 στις: Απριλίου 07, 2010, 06:05:21 pm »
Ρε παιδιά, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είπε και τίποτα μεμπτό ο άνθρωπος. Προς τι, λοιπόν, τόσο μένος ??? Εντάξει, ορισμένοι εξ υμών, είναι ασχολίαστοι και χρήζουν... ΗΡΕΜΟΛ. Οι υπόλοιποι, όμως που είναι πιο νηφάλιοι, γιατί βγάζουν τέτοια χολή ???

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #699 στις: Απριλίου 07, 2010, 06:22:05 pm »
Στάλθηκε από: PHYSCIENCE

Όντως καλή τύχη σε όλες τις κατηγορίες!!!!! Την χρειαζόμαστε πραγματικά!!!!! Με όλα αυτά που ακούμε τελευταία στις ειδήσεις έχουμε όλοι απογοητευτεί.... :( Μακάρι να διορίζονταν όλοι από όλες τις κατηγορίες, δηλ. όλοι όσοι το δικαιούνται φέτος κι έτσι να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!!!! :) Καλή συνέχεια σε όλους και ας μην πανικοβαλλόμαστε!

Να αυτές οι ... λεπτές αποχρώσεις που μας .... διαφοροποιούν.
Καλή τύχη ακούγεται όπως "καλά  κρασιά".
Διαφωνώ.
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182813
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144