0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το αίτημα διορισμού όλων όσων δικαιούνται διορισμο είναι δίκαιο ,δεν πρεπει να απαιτουμε απο κάποιες ομάδες να αναγνωρισουν στους διοριστεους Ασεπ την προτεραιοτητα στους διορισμούς πολύ απλά γιατί έτσι θίγονται τα δικά τους συμφέροντα φυσικά ουτε που ενδιαφέρει κανέναν από τις άλλες ομάδες το γεγονος οτι αν δεν αλλαξει το σύστημα μοριοδότησής ή αν δεν προσληφθουν οι του ασεπ θα μείνουν άνεργοι για ένα ,δύο ; χρόνια,ενω ολοι οι υπολοιποι στην πλειοψηφία τους θα συνεχίζουν να εργάζονται συγκεντρώνοντας μορια ,ενσημα και εξασφαλίζοντας το βιοπορισμο τους ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ή ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ή Η ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ;Δυστυχώς αν το υπουργείο δεν προωθήσει αξιοκρατικές αλλαγές και υποχωρήσει σε πιέσεις ομάδων οι αμεσα χαμένοι ειναι οι ασεπιτεςκαι λεω το υπουργείο μόνο για ένα λόγο, γιατι μεταξύ μας δεν υπάρχει συνεννόηση αλλα μόνο αντικρουόμενα συμφέροντα.
Αυτό που λέω από την αρχή λέω ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όχι παρτάκηδες!Δεν μπορώ να καταλάβω αν πραγματικά μιλάω τόσο μπερδεμένα ή πραγηματικά δεν θέλετε να με καταλάβετε....Θα το πω πιο αναλυτικά τελευταία φορά γιατί νομίζω ότι αν κάποιος δνε με καταλάβει ούτε τώρα δεν πρόκειτε να με καταλάβει ποτέ. Θα γίνουν λέει φέτος 3000 διορισμοί.Όλοι δεν χωράνε.Αυτό που λένε οι πληροφορίες της ΠΕΑ είναι ότι θα προσληφθούν από ολες τις κατηγορίες οι μισοί τώρα και οι μισοί τα επόμενα χρόνια.Μόλις το ακούει κάποιος ΑΣΕΠίτης λέει ότι όταν η Διαμάντω λέει 50% εννοεί όλους τους ΑΣΕΠίτες φέτος και τους άλλους του χρόνου και ότι η ΠΕΑ είναι προβοκάτορες.και εγώ λέω μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας.Κοιτάξτε όλα τα μυνήματα μου και πείτε μου πόσες φορές έγραψα ότι οι ΑΣΕΠίτες πρέπει όλοι να διοριστούν και δικαιούνται τον διορισμό.Πείτε μου ένα μήνημα που βρίζω τους ΑΣΕΠίτες.Πείτε μου ένα μύνημα που κοιτάω μόνο την πάρτη μου.Όταν όμως κάποιος λέει η Διαμαντοπούλου πρέπει να διορίσει στο 50% που θα γίνει φέτος όλους τους ΑΣΕΠίτες τότε δεν είναι παρτάκιας ?
Στάλθηκε από: PHYSCIENCE Άντε ρε συνάδελφοι καλή τύχη.Όντως καλή τύχη σε όλες τις κατηγορίες!!!!! Την χρειαζόμαστε πραγματικά!!!!! Με όλα αυτά που ακούμε τελευταία στις ειδήσεις έχουμε όλοι απογοητευτεί.... Μακάρι να διορίζονταν όλοι από όλες τις κατηγορίες, δηλ. όλοι όσοι το δικαιούνται φέτος κι έτσι να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι!!!! Καλή συνέχεια σε όλους και ας μην πανικοβαλλόμαστε!