0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτέ μου δεν εγλειψα ουτε είχα βυσμα. Εδωσα σε δυο ΑΣΕΠ και κρίθηκα διοριστεος μονο με την αξια μου, ούτε μεταπτυχιακό είχα ούτε τιποτα επαυξησεις. . Ε, ακόμα είμαι αδιόριστος και δε μου εχει εγγυηθει κανενας επισημα οτι θα διοριστώ. Ε, αει στο δ....λο επιτελους!
Μας πήρανε χαμπάρι...http://www.alfavita.gr/artra/art8_4_10_0304.php
Γιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.
Και στο τέλος... να βολεύει μόνο τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ
Παράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:24:55 pmΓιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 09, 2010, 01:48:06 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:24:55 pmΓιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).Αυτο ομως ειναι παρτακισμος και οχι αξιοκρατια ,οσοι ομως δεν ειναι βυσματα πρεπει να αντιδρασουν ,ωστοσο επειδη δεν υπαρχει διαθεση ,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους.......
Παράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:56:30 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 09, 2010, 01:48:06 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 09, 2010, 01:24:55 pmΓιατι δεν απαιτουμε ολοι να δοθεί προτεραιότητα διορισμού σε όσους άπέκτησαν δικαίωμα απο ΑΣΕΠ και μόνο, πραγμα που και ειναι το πλεον αξιοκρατικο και μπορει να διαπιστωθείΑλλωστε αυτο συναδει και με τις δηλώσεις του υπουργείου και θα αποτελεσει κοινο διαβημα και του 40% και και του 60%.Και ρώτησες αν θέλουν κάτι τέτοιο όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία; Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του και όπως βολεύει τον ίδιο (γι' αυτό π.χ. κάτι ΠΕΑ και ΠΕΑΕ δεν θα στήριζαν ποτέ κάτι τέτοιο).Αυτο ομως ειναι παρτακισμος και οχι αξιοκρατια ,οσοι ομως δεν ειναι βυσματα πρεπει να αντιδρασουν ,ωστοσο επειδη δεν υπαρχει διαθεση ,τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους.......Μα ο παρτακισμός είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Όσο και να φωνάζουμε για αξιοκρατία κλπ, οι περισσότεροι απλά θα συνεχίζουν να κοιτάζουν τον εαυτούλη τους (έτσι εξηγούνται και τα ποσοστά του δικομματισμού διαχρονικά). Δεν βλέπω καμία αλλαγή σε αυτό (τουλάχιστον για την ώρα), οπότε μην ελπίζεις σε ενότητα...