*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 687104 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lenia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #924 στις: Απριλίου 14, 2010, 01:46:33 pm »
Iσως φανώ αφελής με την ερώτησή μου, αλλά από τη στιγμή που τα ονόματά μας βρίσκονται στο ίδιο ΦΕΚ με τους διοριστέους της α΄φουρνιάς, δεν πρέπει να ισχύσει και για μας ό,τι και γι΄αυτούς; Από τη στιγμή που δεν προβλέπεται γι΄αυτούς η τριετία , ούτε η ύπαρξη ¨μέντορα¨, δεν είναι πολύ άδικο να προβλέπεται για μας;

καλα να παθεις!!!!
το ιδιο εισαι εσυ που βρισκεσαι στη θεση 241 με αυτον που βρισκεται στη θεση 240? ε? ειστε το ιδιο καλοι? με ποιο δικαιωμα αξιωνεις να εχεις την ιδια μεταχειριση με αυτον που διοριστηκε την πρωτη φουρνια? να διαβαζες παραπανω, να εγραφες καλυτερα να διοριζοσουν απο φετος...
αμαν πια...

Υ.Γ. για να μην παρεξηγηθω κανω πλακα...

Xεχε, μα γι΄αυτό θα μου στείλουν το μέντορα! Αφού δε διορίστηκα με την πρώτη φουρνιά , σημαίνει ότι δεν κατέχω καλά το αντικείμενο, έχω ελλείψεις...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:43 »

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #925 στις: Απριλίου 14, 2010, 01:58:22 pm »
Αυτό που δεν θα  εφαρμοστεί στην πράξη , είναι  η αξιολόγηση  και η (μετάταξη) σε υπηρεσίες του παιδείας, γιατί στην ουσία ανοίγει ο δρόμος και πολλοί θα επιδιώξουν  να φύγουν από την τάξη και να πάνε σε δ/κες υπηρεσίες του υπουργείου.
είναι παρα πολλοί αυτοί που θα το επιδιώξουν.
Δεν είναι εφαρμόσιμο και θα επιφέρει πολλά προβλήματα.

Όσο για τον δόκιμο εκπαιδευτικό για 2 χρόνια     εεε αυτό δεν θα είναι και τόσο ουσιαστικό γιατί και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα υπάρχει     και είναι τυπικό κατά κάποιο τρόπο.

το πρόβλημα θα ειναι με πια κριτήρια θα επιλέγουν τον μέντορα       γιατί αν είναι κομματικά     ζήτω που καήκαμε.

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: Απριλίου 14, 2010, 02:04:52 pm »
από τη συνέντευξη της διαμντ. στο ραδιόφωνο του skai

http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=111933

"δμντ: υπάρχουν 100.000 άνθρωποι που θέλουν να μπουν στην εκπαίδευση.
υπάρχουν κάποιοι που έχουν θεμελιώσει περισσότερα δικαιώματα. ποιοι είναι αυτοί? είναι αυτοί που πέτυχαν στο διαγωνισμό του ασεπ. που πέτυχαν εννοώ όλοι όσοι είναι πάνω από τη βάση του ασεπ. θα γίνουν φέτος οι προσλήψεις από τους πίνακες του ασεπ, όπως θα γίνουν και του χρόνου, ώσπου να γίνει ο επόμενος ασεπ. άρα οι άνθρωποι που έχουν πετύχει, θα είναι κανονική η πρόσληψή τους. εκτός από το ασεπ υπάρχουν ....
Δημ/γράφος: άρα τους επιτυχόντες θα τους πάρετε κανονικά?
δμντ: Θα γίνει με βάση τους καταλόγους και φέτος και του χρόνου. θα υπάρχει μεταβατική περίοδος 2 ετών για τους ανθρώπους που έχουν περάσει το ασεπ.
Δημ/γράφος: θα εξαντλήσετε τους καταλόγους ......?
δμντ: δεν υπάρχει κατάλογος, εδώ υπάρχει όσες ανάγκες κάθε χρόνο έχει το εκπαιδευτικό σύστημα, θα παίρνουμε από τον πίνακα του ασεπ.
Δημ/γράφος: μαλιστα.
δμντ: δεύτερον τώρα, υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν ασεπ και προϋπηρεσία. για τα δυο επόμενα χρόνια θα ισύσουν οι πίνακες έτσι όπως είναι. δλδ αυτοί που έχουν 24μηνα, αυτοί που έχουν περάσει ασεπ, θα ισχύσουν οι πίνακες για την επόμενη διετία, μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό.
τρίτον υπάρχει ένας πίνακας, όπου εδώ είναι οι λεγόμενοι 30μηνίτες .... (και συνεχίζει γι αυτούς.)...παρόλα αυτά θέλω να πω ότι η μεταβατική περίοδος θα γίνει για όλους με βάση το θεσμικό πλαίσιο ...(που ισχυεί νομίζω δεν ακουγεται καλά) ώστε να μην έχουμε ανατροπές.
(μετά συνεχίζει για νέο ασεπ κ νέο σύστημα)

δλδ τώρα αυτή ξέρει τι λέει???
το 24μηνο το ξέρω. το 30μηνο επίσης το ξέρω. ΟΙ ΑΛΛΟΙ που πέρασαν τη βάση του ασεπ και μάλιστα είναι στους πίνακες ασεπ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?? το 60 κ 40 μαζί??
ακόμα και τώρα ότι να ναι....ωραίο νομοσχέδιο βρε....

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: Απριλίου 14, 2010, 02:20:14 pm »

υπάρχουν κάποιοι που έχουν θεμελιώσει περισσότερα δικαιώματα. ποιοι είναι αυτοί? είναι αυτοί που πέτυχαν στο διαγωνισμό του ασεπ. που πέτυχαν εννοώ όλοι όσοι είναι πάνω από τη βάση του ασεπ. θα γίνουν φέτος οι προσλήψεις από τους πίνακες του ασεπ, όπως θα γίνουν και του χρόνου, ώσπου να γίνει ο επόμενος ασεπ. άρα οι άνθρωποι που έχουν πετύχει, θα είναι κανονική η πρόσληψή τους. εκτός από το ασεπ υπάρχουν ....
δμντ: Θα γίνει με βάση τους καταλόγους και φέτος και του χρόνου. θα υπάρχει μεταβατική περίοδος 2 ετών για τους ανθρώπους που έχουν περάσει το ασεπ.
δμντ: δεν υπάρχει κατάλογος, εδώ υπάρχει όσες ανάγκες κάθε χρόνο έχει το εκπαιδευτικό σύστημα, θα παίρνουμε από τον πίνακα του ασεπ.
δμντ: δεύτερον τώρα, υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν ασεπ και προϋπηρεσία. για τα δυο επόμενα χρόνια θα ισύσουν οι πίνακες έτσι όπως είναι. δλδ αυτοί που έχουν 24μηνα, αυτοί που έχουν περάσει ασεπ, θα ισχύσουν οι πίνακες για την επόμενη διετία, μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό.
τρίτον υπάρχει ένας πίνακας, όπου εδώ είναι οι λεγόμενοι 30μηνίτες .... (και συνεχίζει γι αυτούς.)...παρόλα αυτά θέλω να πω ότι η μεταβατική περίοδος θα γίνει για όλους με βάση το θεσμικό πλαίσιο ...(που ισχυεί νομίζω δεν ακουγεται καλά) ώστε να μην έχουμε ανατροπές.

το 24μηνο το ξέρω. το 30μηνο επίσης το ξέρω. ΟΙ ΑΛΛΟΙ που πέρασαν τη βάση του ασεπ και μάλιστα είναι στους πίνακες ασεπ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?? το 60 κ 40 μαζί??

λέει ότι τυχεροί είναι αυτοί που έχουν υψηλή θέση  στον τελευταίο ασεπ    είναι κοντά στους διοριστέους  και εφόσον  απορροφήσει τους διοριστέους  β φουρνιάς  τα κενά που προκύπτουν θα τα καλύπτει από αυτούς????  μέχρι να γίνει άλλος ασεπ?????

αυτό εννοεί????
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2010, 02:24:00 pm από PO-PA-KI »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:02:43 »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: Απριλίου 14, 2010, 02:22:44 pm »
Μπορεί και να εννοεί κι αυτό. Για να δούμε...Αν και έτσι όπως πάνε τα πράγματα αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί...

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Απριλίου 14, 2010, 02:36:50 pm »
παιδιά η διαμαντοπούλου είναι επικίνδυνη ...είμαστε 1470 ασεπίτες β φάση και περίπου 980 απο το 40%...θα μας πάρει όλους αυτούς την ερχόμενη διετία ή θα παρει καποιους από όλους αυτούς ανάλογα με το οργανικά κενά που θα προκύψουν. στη διετία αυτή.? τι γίνεται εδώ.. καταλαβαίνει τι λέει?
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: Απριλίου 14, 2010, 02:43:00 pm »
παιδιά η διαμαντοπούλου είναι επικίνδυνη ...είμαστε 1470 ασεπίτες β φάση και περίπου 980 απο το 40%...θα μας πάρει όλους αυτούς την ερχόμενη διετία ή θα παρει καποιους από όλους αυτούς ανάλογα με το οργανικά κενά που θα προκύψουν. στη διετία αυτή.? τι γίνεται εδώ.. καταλαβαίνει τι λέει?

εγώ νομίζω οτι οι διοριστέοι β΄φουρνιάς δεν θα έχουν πρόβλημα μεσα στην 2ετία.
να μην σου πω οτι θα τους παρει ολους  μεσα στο  2010 και με  πείτε υπεραισιόδοξη.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2010, 02:46:45 pm από PO-PA-KI »

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: Απριλίου 14, 2010, 02:44:49 pm »

Εσκεμμένα καλύπτονται όλα από ένα πέπλο μυστηρίου. Εγώ σου λέω ότι μπορεί και όλο το 60-40 να τους πάρει φέτος, ή σε κάποιες βασικές κατηγορίες τουλάχιστον. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως διαρθρώνεται η δημόσια εκπαίδευση, πλέον το εκπαιδευτικό έργο γίνεται ανυπόφορο για κάθε νέο εκπαιδευτικό.

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: Απριλίου 14, 2010, 04:14:25 pm »
Συγκέντρωση για Θεσσαλονίκη

http://www.alfavita.gr/ank_b/ank14_4_10_0340.php

η διεύθυνση είναι: Κτίριο "ZEDA", Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65, 57001, Θεσσαλονίκη (δίπλα στο Cosmos) - διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Καλο θα ήταν να βρεθούμε κι εμείς εκεί!!!

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Απριλίου 14, 2010, 07:52:53 pm »

Γι'αυτο ειπα πιο πανω οτι για πινακα διοριστεων δεν ακουσα τιποτα αλλα μονο για επιτυχοντες..... Σκοπιμα ισως......Κατα τα αλλα στηριζει το ΑΣΕΠ.......

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Απριλίου 14, 2010, 08:02:00 pm »
Λέω εγώ τώρα... μήπως επειδή είναι αυτονόητο ότι θα διοριστούμε όλοι φέτος; μη με φάτε.... ;D

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Απριλίου 14, 2010, 08:49:50 pm »
καλησπερα συναδελφε,
ηθελα απο καιρό να σε ρωτήσω αν ξερεις κάτι παραπάνω ή αν ακολουθείς τη διαισθηση σου
εχω μαθητη έναν συγγενή της Διαμ. ο οποιος διατείνεται οτι θα μας παρει όλους φέτος,αν και εγω διατηρω επιφυλαξεις για τετοια νέα - ραδιο αρβύλα
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2010, 08:52:43 pm από Tertia »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Απριλίου 14, 2010, 09:13:05 pm »
ουφ και πάλι ουφ και πάλι ουφ κλπ!
ένας να μου έλεγε στις 25 Ιουνίου του 2009,την ώρα που έβλεπα το όνομα στους διοριστέους μαθηματικους,ότι υπήρχε περίπτωση να μην διοριστω μέσα στη διετία,θα τον πυροβολουσα και θα συνέχιζα ανενόχλητη να χαιρομαι για την επιτυχία μου!
και όμως 10 μήνες μετά συμβαίνει!και εγώ απλώς διαβάζω και ξαναδιαβάζω το προσχέδιο και δεν μπορώ να βγάλω άκρη!
καλό κουράγιο σε όλους όσους ζούνε το δράμα μου!

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Απριλίου 14, 2010, 09:16:17 pm »
Αυτά που λέω δεν είναι από γνωστό ή από διαίσθηση. Η γνώμη μου είναι. Διάβασα ότι τελικά θα γίνει ΑΣΕΠ. Οι πίνακες προϋπηρεσίας κλείδωσαν. Η ποσόστωση 60-40 θα διατηρηθεί έως το 2013. ΟΧΙ όμως του ΤΩΡΙΝΟΥ 60-40. Αυτό άστο θα διοριστεί φέτος. Οι εναπομείναντες στους κλειδωμένους πίνακες θα στελεχώνουν το 40% των νέων θέσεων (ασχέτως του μικρού αριθμού τους) και το 60% οι επιτυχόντες του νέου ΑΣΕΠ. Μετά το 2013 μόνο μέσω ΑΣΕΠ. Εγώ ρε παιδιά αυτό καταλαβαίνω... Δηλαδή θα κλειδώσουν και πίνακες προϋπηρεσίας και πίνακες διοριστέων παλαιών ΑΣΕΠ; Νομίζω όχι... ακόμα πιστεύω ότι θα μπορούσε να το ανακοινώσει αν είχε σκοπό να παρατείνει τους διορισμούς μας... εκτός κι αν πραγματικά δεν γνωρίζει ούτε καν την ύπαρξη μας.
Μπορεί να ζω σε άλλο πλανήτη με λουλουδάκια και τα συναφή, δεν ξέρω, αλλά ειδικά μετά το νομοσχέδιο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τσάμπα σκάμε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)