0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
deletedΕνα εχω να σου απαντήσω χωρίς να ντρέπομαι καθόλου, σε διαβεβαιώ : Ειμαι 35 χρονών -μαλλον οχι μυξιαρικο- διοριστηκα με ΑΣΕΠ διαβαζοντας τις νυχτες οταν το 2 χρονων μωρο μου κοιμόταν και επειδή δουλευα σε 2 φροντιστήρια. Αυτά για να ηρεμήσεις λίγο. Αξιοι υπάρχουν παντού , μη γενικεύεις, είναι άδικο.
Επαναλαμβάνεται :Αναφερόμαστε στο γεγενημένο δικαίωμα των επιτυχόντων στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, το οποίο έχει καταστεί ώριμο καθόσον έχει εκδοθεί πίνακας οριστικών αποτελεσμάτων, άρα το δικαίωμα πρόσληψης δεν τελεί υπό αίρεση αλλά υπό προθεσμία ως προς την υλοποίησή του. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το δικαίωμα πρόσληψης των επιτυχόντων σε διαγωνισμούς του δημοσίου αποτελεί ώριμο περιουσιακό δικαίωμα. Οι περικοπές αποδοχών στο δημόσιο έχουν νομική βάση. Ομως, οι διατάξεις που προβλέπουν ακόμα και καθυστέρηση στις προσλήψεις επιτυχόντων στους διαγωνισμούς του δημοσίου κλονίζουν τον πυρήνα του συνταγματικού δικαιώματος στην περιουσία, γιατί ο μισθός αποτελεί περιουσιακό δικαίωμα του εργαζομένου στο δημόσιο