0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα δεν είναι να τηλεφωνούμε για να μας πουν ότι μας σπάνε στα δύο - μισούς φέτος και μισούς του χρόνου - γιατί αυτό λένε, αλλά να τηλεφωνούμε και να δηλώνουμε ότι θα κινηθούμε δικαστικά. Είναι σημαντικό να ΜΗΝ μας θεωρούν πρόβατα για σφαγή.
Το θέμα μας σε τοπικά κανάλιαΓια τους νομούς Λέσβο, Χίο, Σάμο στο κανάλι ΑρχιπέλαγοςΓια το νομό Λέσβο και στο tv ΜυτιλήνηΚαι αυτό είναι μόνο η προθέρμανση....
Αν κατάλαβα καλά, θα εφαρμοστούν διαφορετικά μέτρα για την κάθε ειδικότητα.Το 50% είναι μια γενική εικόνα.Ας προσπαθήσω πάλι σύριο, μήπως βγάλω και εγώ άκρη.
Παράθεση από: kani στις Απριλίου 19, 2010, 10:25:20 pmΑν κατάλαβα καλά, θα εφαρμοστούν διαφορετικά μέτρα για την κάθε ειδικότητα.Το 50% είναι μια γενική εικόνα.Ας προσπαθήσω πάλι σύριο, μήπως βγάλω και εγώ άκρη....και αν σε πουνε ότι σε κάποιες ειδικότητες "δεν θα πάρουμε γιατι δεν έχει κενά" ρώτησε τους: "Γιατί του χρόνου θα υπάρχουν?"
Απάντηση υπαλλήλου στο υπουργείο σήμερα το πρωί...από ότι καταλαβαίνουμε όλοι και αυτό που έχει ανακοινωθεί είναι ότι οι διορισμοί φέτος θα γίνουν μισοί από πίνακα μισοί από Ασεπ.Αυτό βέβαια ισχύει μέχρι σήμερα. Δεν έχει κάτι κατατεθεί ψηφιστεί κτλ...Δεν ήταν κατηγορηματικός.Δεν ξέρω τι μαγειρεύουν εκεί στο υπουργείο.Πάντως δεν πρέπει να ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι θα γίνει σίγουρα.Η κ. Διαμαντοπούλου πέταξε κάτι και ψαρεύει αντιδράσεις. Και ανάλογα θα πράξει φυσικά.Καλημέρα σε όλους.
Συνάδελφοι αν θέλετε να ψηφίσετε στο online petition στείλτε μου μήνυμα!
Ξέρουν.... αλλά επειδή αρχίσαμε να μαθαίνουμε κι εμείς προσπαθούν να το ξεχάσουμε
Για γυμναστές, ξενόγλωσσους και πληροφορικούς, είπαν ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, με το χειρότερο σενάριο να λέει ότι δεν θα πάρουν κανένα και το καλύτερο ότι θα πάρουν τους μισούς.Επίσης, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ο διορισμός, ανεξάρτητα από το πού θα βρούνε τα κενά του χρόνου...