0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εκτός από τα λόγια υπάρχουν και τα κείμενα διαβάστε καλά το νομοσχέδιο και πείτε μου αν αναφέρει πουθενα ότι θα διοριστουν όλοι οι διοριστέοιΟι συνεντέυξεις της δ. την ίδια μέρα στα νεα και στη νετ έλεγαν διαφορετικά πράγματα
Παράθεση από: geolil στις Μαΐου 07, 2010, 07:33:00 pmεκτός από τα λόγια υπάρχουν και τα κείμενα διαβάστε καλά το νομοσχέδιο και πείτε μου αν αναφέρει πουθενα ότι θα διοριστουν όλοι οι διοριστέοιΟι συνεντέυξεις της δ. την ίδια μέρα στα νεα και στη νετ έλεγαν διαφορετικά πράγματαΜπράβο geolil,Εξήγησέ τους, ότι το νομοσχέδιο προβλέπει μονάχα τη διατήρηση της αναλογίας των διορισμών, δηλ, το 60/40, για τη μεταβατική περίοδο. Δε δεσμεύεται πουθενά μέσα στο νομοσχέδιο ότι θα τους πάρει όλους.
Επειδή πρέπει να δούμε και τη θετική πλευρά ανέφερα τα λεγόμενα που φυσικά δεν είναι γραφόμενα και ήμουν απο τους πρώτους που το επισήμανα ,επέλεξε ομως να αναφερθεί σε εμάς.Απο εκει και πέρα περιμένουμε και αντιδρούμε αναλόγως ,δεν ειμαστε ευκολόπιστοι ,αλλα ούτε και ηττοπαθείςτο ζήτημα είναι αν τελικά επαληθευτούν τα χειρότερα σενάρια που γραφονται εδώ πόσοι θα αντιδράσουν.