*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688203 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_fnf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1274 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:36:10 pm »
Να ρωτήσω κάτι, μήπως εννοεί τον πίνακα του ΑΣΕΠ γενικότερα, και όχι του γραποτύ διαγωνισμού;
Και κάτι άλλο. Η σειρά προτεραιότητας ποια είναι στον πίνακα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:08:14 »

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1275 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:43:42 pm »
martinaki για να γίνει κείνο που λες πρέπει να ακυρώσει προκηρυχθείσες θέσεις του πεπραγμένου διαγωνισμού...δεν μου φαίνονται έγκυροι οι άνθρωποι που μίλησες...είναι πολύπλοκο το θέμα...
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1276 στις: Μαΐου 07, 2010, 03:44:07 pm »
Μακάρι να εννοούσε τον πίνακα επιτυχόντων ΑΣΈΠ γενικότερα... Αλλά εμένα μου είπε ξεκάθαρα για τους διοριστέους του ΑΣΈΠ!!!! Εκτός αν δεν άκουσαν καλά τα αυτιά μου... Ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα για εμάς φέτος??? Ό,τι
 1)επιστρέφουν πολλοί αποσπασμένοι εκπ/κοί σε σχολεία,
2) εκκρεμούν οι τοποθετήσεις όσων είναι σε διάθεση,
3) γίνονται συγχωνεύσεις σχολείων και τμημάτων (30άρια τμήματα)
4) νέα οικονομικά μέτρα και μείωση γενικότερα των προσλήψεων
Θετικά:
1) είμαστε σε ΦΕΚ (μέχρι πότε όμως θα ισχύει???)
2) φέτος γίνονται πολλές παραιτήσεις και συνταξιοδοτήσεις...
Οπότε όλα παίζονται ακόμα... κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα...
Κοντός ψαλμός αλληλούια ... Είδομεν...

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1277 στις: Μαΐου 07, 2010, 07:25:10 pm »
Δεν ξερω πόσο έγκυρη είναι η πηγή  πάντως η ιδια η Διαμαντοπούλου δήλωσε τη Δευτέρα οτι θα προσληφθούν ολοι οι ασεπίτες και μάλιστα ήδη το έχω ξαναγραψει οτι τη ρωτησαν τι θα γινει με τη δική μας περίπτωση συγκεκριμένα και αν θα ξαναδώσουμε ασεπ και ετσι εδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση
ποιον να πιστεψουμε λοιπόν έναν υπάλληλο ή τη Διαμ. ; Όπως και να χει θα μας φάει η αγωνία και θα παραμείνουμε σε εγρήγορση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:08:14 »

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1278 στις: Μαΐου 07, 2010, 07:33:00 pm »
εκτός από τα λόγια υπάρχουν και τα κείμενα
διαβάστε καλά το νομοσχέδιο και πείτε μου αν αναφέρει πουθενα ότι θα διοριστουν όλοι οι διοριστέοι
Οι συνεντέυξεις της δ. την ίδια μέρα στα νεα και στη νετ έλεγαν διαφορετικά πράγματα

Αποσυνδεδεμένος margarita23

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1279 στις: Μαΐου 07, 2010, 07:55:21 pm »
Οι θέσεις του 60% και 40% σίγουρα θα απορροφηθούν, αφού έχουν προκηρυχθεί από το ΑΣΕΠ!!! Διαφορετικά δεν μπορεί να πάει σε επόμενο ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1280 στις: Μαΐου 07, 2010, 08:01:23 pm »
διαβάστε καλά το νομοσχέδιο και πείτε μου αν αναφέρει πουθενα ότι θα διοριστουν όλοι οι διοριστέοι
Οι συνεντέυξεις της δ. την ίδια μέρα στα νεα και στη νετ έλεγαν διαφορετικά πράγματα

Μπράβο geolil,

Εξήγησέ τους, ότι το νομοσχέδιο προβλέπει μονάχα τη διατήρηση της αναλογίας των διορισμών, δηλ, το 60/40, για τη μεταβατική περίοδο. Δε δεσμεύεται πουθενά μέσα στο νομοσχέδιο ότι θα τους πάρει όλους.

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1281 στις: Μαΐου 07, 2010, 08:24:00 pm »
εννοειτε οτι γενικα αποφευγει τις δεσμευσεις. επισης δνε την δεσμευει κατι να παρει ολους τους διοριστεους ασεπ αν δεν κανει το ίδιο κ για τους υπολοιπους 24μηνο 40%.αλλωστε συμφωνα με τα μεχρι τωρα ισχυοντα παιρνει πρωτα 24μηνο 40% κ μετα ασεπ
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος dimisfl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1282 στις: Μαΐου 07, 2010, 08:28:26 pm »

Μπράβο geolil,

Εξήγησέ τους, ότι το νομοσχέδιο προβλέπει μονάχα τη διατήρηση της αναλογίας των διορισμών, δηλ, το 60/40, για τη μεταβατική περίοδο. Δε δεσμεύεται πουθενά μέσα στο νομοσχέδιο ότι θα τους πάρει όλους.

Δεν το κατάλαβα το μπράβο.
2ον Δεν θα αρχίσω να λέω πάλι τα ίδια. Αναγκαστικά θα τους πάρει. Περιμένουμε κ βλέπουμε απλά σε ποιες ειδκότητες όλους φέτος και ποιεσ του χρόνου.
Κ μετά θα ανοίξουμε θέμα Διοριστέοι Γ' Φουρνιάς...

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1283 στις: Μαΐου 07, 2010, 08:32:31 pm »

Το μπράβο δεν το λέω ειρωνικά.
Το λέω γιατί ο geolil κατάλαβε τι ακριβώς λέει το νομοσχέδιο, και κατάλαβε επίσης τις προθέσεις του υπουργείου να μη δεσμευτεί για τους διορισμούς που κανονικά θα έπρεπε να κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1284 στις: Μαΐου 07, 2010, 10:55:20 pm »
Επειδή πρέπει να δούμε και τη θετική πλευρά ανέφερα τα λεγόμενα που φυσικά δεν είναι γραφόμενα και ήμουν απο τους πρώτους που το επισήμανα ,
επέλεξε ομως  να αναφερθεί σε εμάς.Απο εκει και πέρα περιμένουμε και αντιδρούμε αναλόγως ,δεν ειμαστε ευκολόπιστοι ,αλλα ούτε και ηττοπαθείς
το ζήτημα είναι αν τελικά επαληθευτούν τα χειρότερα σενάρια που γραφονται εδώ πόσοι θα αντιδράσουν.

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1285 στις: Μαΐου 07, 2010, 11:36:22 pm »
Επειδή πρέπει να δούμε και τη θετική πλευρά ανέφερα τα λεγόμενα που φυσικά δεν είναι γραφόμενα και ήμουν απο τους πρώτους που το επισήμανα ,
επέλεξε ομως  να αναφερθεί σε εμάς.Απο εκει και πέρα περιμένουμε και αντιδρούμε αναλόγως ,δεν ειμαστε ευκολόπιστοι ,αλλα ούτε και ηττοπαθείς
το ζήτημα είναι αν τελικά επαληθευτούν τα χειρότερα σενάρια που γραφονται εδώ πόσοι θα αντιδράσουν.
δεν σας κάνει εντύπωση ο χρόνος και το μέσο που επέλεξε να αναφερθεί σ'εμάς...
1. αναφέρθηκε εντελώς στο παρά πέντε της ψήφισης του νομοσχεδίου και μέσα σ'ένα κλίμα που το θέμα του σταδιακού διορισμού ή και του καθόλου διορισμού των διοριστέων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ περνάει απαρατήρητο, γιατί όντως η ελληνική κοινωνία βάλλεται από πολύ πιο σημαντικά προβλήματα πλέον...
2. αναφέρθηκε σε δύο συνεντεύξεις με εντελώς διαφορετική απάντηση (στη μία λέει ότι θα μας διορίσει ως το 2012, όπως σε όλα τα υπουργεία και στην άλλη φέτος και του χρόνου)
Και γιατί δεν δόθηκε ούτε μία απάντηση μέσα στη

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1286 στις: Μαΐου 07, 2010, 11:50:22 pm »

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #1287 στις: Μαΐου 08, 2010, 12:29:47 am »

Εγώ είδα ότι τέσσερις -πέντε βουλευτές έθεσαν στην βουλή το θέμα των διοριστέων ΑΣΕΠ 2008 και μάλιστα ο Ιωαννίδης μίλησε με νούμερα και όλοι ζήτησαν να υπάρξει σχετική έγγραφη αναφορά στο νομοσχέδιο και τελικά το όλο θέμα πέρασε στο ντούκου.....

Το τι λέει τώρα στους δημοσιογράφους λίγο με απασχολεί. Εξάλλου ούτε αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν, προς το παρόν μετρούν κενά και αιτήσεις συνταξιοδότησης, μετρούν πιθανές αποσπάσεις από γραφεία, γίνονται λόγω Καλλικράτη συγχωνεύσεις σχολείων κλπ κλπ κλπ
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182729
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144