0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα:Είμαι και εγώ στους Ασεπίτες της β φουρνιάς. Αλλά είμαι στο 2ο μισό, οπότε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα με πάρουν φέτος. Δουλειά έχω με καλό μισθό. Αλλά σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου σαν αναπληρωτής για να μαζέψω μόρια. Οπότε έχω κάποιες απορίες.1. Πόσο πιθανό είναι να με πάρουν;2. Αν με πάρουν σαν αναπληρωτή και αρνηθώ να πάω έχει συνέπειες για τον διορισμό μου μέσω ΑΣΕΠ;3. Πόσα παίρνει ένας αναπληρωτής και ΚΑΘΕ πότε;4. Κάποιο λινκ για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται;5. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να επιλέξω καλύτερη θέση κατά τον διορισμό;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: george_fnf στις Ιουνίου 29, 2010, 10:40:50 amΠαιδιά θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα:Είμαι και εγώ στους Ασεπίτες της β φουρνιάς. Αλλά είμαι στο 2ο μισό, οπότε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα με πάρουν φέτος. Δουλειά έχω με καλό μισθό. Αλλά σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου σαν αναπληρωτής για να μαζέψω μόρια. Οπότε έχω κάποιες απορίες.1. Πόσο πιθανό είναι να με πάρουν;2. Αν με πάρουν σαν αναπληρωτή και αρνηθώ να πάω έχει συνέπειες για τον διορισμό μου μέσω ΑΣΕΠ;3. Πόσα παίρνει ένας αναπληρωτής και ΚΑΘΕ πότε;4. Κάποιο λινκ για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται;5. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να επιλέξω καλύτερη θέση κατά τον διορισμό;Ευχαριστώ.1. Από τη στιγμή που είσαι στους διοριστέους, σημαίνει ότι έχεις καλή σειρά, άρα έχεις πιθανότητες.2.Όχι, δεν θα έχεις συνέπειες.3.Ένας ΑΚΩ, με ΜΚ 18, άγαμος, χωρίς παιδιά, μεταπτυχιακά κτλ κτλ κάπου στα 1200
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουνίου 29, 2010, 01:36:03 pmΠαράθεση από: george_fnf στις Ιουνίου 29, 2010, 10:40:50 amΠαιδιά θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα:Είμαι και εγώ στους Ασεπίτες της β φουρνιάς. Αλλά είμαι στο 2ο μισό, οπότε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα με πάρουν φέτος. Δουλειά έχω με καλό μισθό. Αλλά σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου σαν αναπληρωτής για να μαζέψω μόρια. Οπότε έχω κάποιες απορίες.1. Πόσο πιθανό είναι να με πάρουν;2. Αν με πάρουν σαν αναπληρωτή και αρνηθώ να πάω έχει συνέπειες για τον διορισμό μου μέσω ΑΣΕΠ;3. Πόσα παίρνει ένας αναπληρωτής και ΚΑΘΕ πότε;4. Κάποιο λινκ για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται;5. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να επιλέξω καλύτερη θέση κατά τον διορισμό;Ευχαριστώ.1. Από τη στιγμή που είσαι στους διοριστέους, σημαίνει ότι έχεις καλή σειρά, άρα έχεις πιθανότητες.2.Όχι, δεν θα έχεις συνέπειες.3.Ένας ΑΚΩ, με ΜΚ 18, άγαμος, χωρίς παιδιά, μεταπτυχιακά κτλ κτλ κάπου στα 1200
Καλημέρα παιδιά! Είμαι διοριστέα β' φουρνιάς και φέτος δεν μπορώ ούτε την αίτηση να πάω να κάνω ούτε αν με καλέσουν να παρουσιαστώ για αναπληρώτρια κι έτσι δεν θα πάω να κάνω τα χαρτιά μου. Μέσα στην Εγκύκλιο που διάβασα δεν είδα κάτι που να αναφέρει ότι θα έχουμε πρόβλημα με το μόνιμο διορισμό. Γνωρίζετε εσείς κάτι διαφορετικό? Υπάρχει περίπτωση να χάσω το διορισμό (αν μας διορίσουν) επειδή δεν έκανα αίτηση για αναπλήρωση?
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουνίου 30, 2010, 11:32:36 amΚαλημέρα παιδιά! Είμαι διοριστέα β' φουρνιάς και φέτος δεν μπορώ ούτε την αίτηση να πάω να κάνω ούτε αν με καλέσουν να παρουσιαστώ για αναπληρώτρια κι έτσι δεν θα πάω να κάνω τα χαρτιά μου. Μέσα στην Εγκύκλιο που διάβασα δεν είδα κάτι που να αναφέρει ότι θα έχουμε πρόβλημα με το μόνιμο διορισμό. Γνωρίζετε εσείς κάτι διαφορετικό? Υπάρχει περίπτωση να χάσω το διορισμό (αν μας διορίσουν) επειδή δεν έκανα αίτηση για αναπλήρωση?Στην εγκύκλιο λέει αυτό:ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Όσοι επιθυμούν να διοριστούν ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί κατά το σχολικό έτος 2010-2011 από τον πίνακα αναπληρωτών ανά κατηγορία προϋπηρεσίας (24μηνο, 40% και 30μηνο), σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες, θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά αίτηση κατά την πα-ρούσα διαδικασία.
Κι εγώ έτσι κατάλαβα διαβάζοντάς το απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο.