0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Ιουλίου 28, 2010, 10:20:48 pmΣτο alfavita.gr που διάβαζα σήμερα κάνουν λόγο πως οι αιτήσεις των μονίμων θα βγουν πριν τις 6 Αυγούστου.... Για να δούμε τι θα γίνει!!!! Αααα και πως εγκρίθηκαν κονδύλια για 11000 αναπληρωτές!!!!! Επομένως οι φετινές συνταξιοδοτήσεις δεν αυξάνουν τους διορισμούς των μονίμων... έχει κλειδώσει ο αριθμός 2879 διορισμοί νομίζω....φτάνει να δούμε τα ακριβή νούμερα διορισμών ανά κλάδο και κατηγορία στην εγκύκλιο..... Όποιος ξέρει ή έχει ακούσει κάτι για ακριβή νούμερα ανά ειδικότητα και κατηγορία ας μας ενημερώσει εδώ!!! Ξέρετε για νηπιαγωγούς τίποτα??? Καλή συνέχεια!!!! Αναπληρωτές από ΕΣΠΑ , διορισμοί μονίμων τέλος...
Στο alfavita.gr που διάβαζα σήμερα κάνουν λόγο πως οι αιτήσεις των μονίμων θα βγουν πριν τις 6 Αυγούστου.... Για να δούμε τι θα γίνει!!!! Αααα και πως εγκρίθηκαν κονδύλια για 11000 αναπληρωτές!!!!! Επομένως οι φετινές συνταξιοδοτήσεις δεν αυξάνουν τους διορισμούς των μονίμων... έχει κλειδώσει ο αριθμός 2879 διορισμοί νομίζω....φτάνει να δούμε τα ακριβή νούμερα διορισμών ανά κλάδο και κατηγορία στην εγκύκλιο..... Όποιος ξέρει ή έχει ακούσει κάτι για ακριβή νούμερα ανά ειδικότητα και κατηγορία ας μας ενημερώσει εδώ!!! Ξέρετε για νηπιαγωγούς τίποτα??? Καλή συνέχεια!!!!
evephant ρώτησα στο υπουργείο για το 40% το τι θα ισχύσει του χρόνου. Μου είπαν ότι τα νέα παιδαγωγικά θα περαστούν. Οι προυπηρεσίες κλειδώνουν μόνο. Οπότε ο πίνακας διορισμού θα αλλάξει .Από την μία δεν μας διόρισαν φέτος ,από την άλλη θα χάσουμε και το διορισμό.Εγώ πάντωσ το ξεκινάω δικαστικά.
καλησπέρα κ υπομονή σε όλους, η μεγάλη μέρα φτάνει...μια ερώτηση: πως γίνεται οι τεχνικές ειδικότητες να έχουν πρόβλημα για την απορροφηση των επιτυχόντων στον ασεπ όταν οι θέσεις διορισμού είχαν προκυρηχθεί απο το 2008; καλα αυτές οι θέσεις απο ποιους θα καλυφθούν και θα χαθούν;
Μίλησα στο 2103443425 με ένα τύπο που το έπαιζε και πολύ νταής και έκανε πως δεν καταλάβαινε τι του έλεγαΤο μόνο που μου έλεγε ότι θέμα έχει λυθεί με νομοθετική ρύθμιση. Είπα να του πω θα τα πούμε στο ΣτΕΜην μας περνάνε και για ζωάκια Αν θες επικοινώνησε στο dimzaxaris2@yahoo.gr για κοινή δράση , έχω μιλήσει ήδη με δικηγόροΚαληνύχτα ελλάδα[/quoteποιο θεμα εχει λυθει με νομοθετικη ρυθμιση;ο συγκεκριμενος μεχρι σημερα το μεσημερι δεν γνωριζε καν πραγματα και αριθμουσ!
Κανενα μνημονιο δεν υπαγορευσε μειωση των διορισμων ,αυτη ειναι αποφαση της κυβερνησης διοτι πιστευε οτι κατι τετοιο θα εχει το μικροτερο πολιιτικο κοστος.
άσχημα τα πράγματα απο γειτονικό φορουμ...24+ απο ολες τις ειδικότητες οι διορισμοί θα ειναι 200.....άσχημα...μικρο νουμεροασχημα ...γιατι πάλη μάλλον το 24+ θα κόψει θέσεις απο τον ασεπ.για την κατηγορία 30μηνο ακούγετε νουμερο κατω απο 20 σε οποια ειδικότητα υπάρχουν ακόμα..