*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 687730 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pasxalisΠΕ02

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #2366 στις: Ιουλίου 29, 2010, 06:25:22 pm »
Πότε θα ανακοινωθούν όμως οι πίνακες;; Πέρυσι πότε ανακοινώθηκαν περίπου;
[/quote]

Πέρυσι  ανακοινώθηκαν στις 13 Αυγούστου και οι ημερομηνίες ανάληψης υπηρεσίας ήταν 18 - 21 Αυγούστου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:24:28 »

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2367 στις: Ιουλίου 29, 2010, 08:05:02 pm »
Στο alfavita.gr που διάβαζα  σήμερα κάνουν λόγο πως οι αιτήσεις των μονίμων θα βγουν πριν τις 6 Αυγούστου.... Για να δούμε τι θα γίνει!!!! Αααα και πως εγκρίθηκαν κονδύλια για 11000 αναπληρωτές!!!!! Επομένως οι φετινές συνταξιοδοτήσεις δεν αυξάνουν τους διορισμούς των μονίμων... έχει κλειδώσει ο αριθμός 2879 διορισμοί νομίζω....φτάνει να δούμε τα ακριβή νούμερα διορισμών ανά κλάδο και κατηγορία στην εγκύκλιο..... Όποιος ξέρει ή έχει ακούσει κάτι για ακριβή νούμερα ανά ειδικότητα και κατηγορία ας μας ενημερώσει εδώ!!! Ξέρετε για νηπιαγωγούς τίποτα??? Καλή συνέχεια!!!!  :) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(

Αναπληρωτές από ΕΣΠΑ , διορισμοί μονίμων τέλος...

Τι εννοείς συνάδερφε????

Αποσυνδεδεμένος AETOS7

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2368 στις: Ιουλίου 29, 2010, 08:25:06 pm »
evephant ρώτησα στο υπουργείο για το 40% το τι θα ισχύσει του χρόνου. Μου είπαν ότι τα νέα παιδαγωγικά θα περαστούν. Οι προυπηρεσίες
κλειδώνουν μόνο. Οπότε ο πίνακας διορισμού θα αλλάξει .Από την μία δεν μας διόρισαν φέτος ,από την άλλη θα χάσουμε και το διορισμό.
Εγώ πάντωσ το ξεκινάω δικαστικά.

Αποσυνδεδεμένος salingaros

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2369 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:31:02 pm »
άσχημα τα πράγματα
απο γειτονικό φορουμ...
24+ απο ολες τις ειδικότητες οι διορισμοί θα ειναι 200.....
άσχημα...μικρο νουμερο
ασχημα ...γιατι πάλη μάλλον το 24+ θα κόψει θέσεις απο τον ασεπ.
για την κατηγορία 30μηνο ακούγετε νουμερο κατω απο 20 σε οποια ειδικότητα υπάρχουν ακόμα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:24:28 »

Αποσυνδεδεμένος pygmaPE19

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2370 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:36:18 pm »
evephant ρώτησα στο υπουργείο για το 40% το τι θα ισχύσει του χρόνου. Μου είπαν ότι τα νέα παιδαγωγικά θα περαστούν. Οι προυπηρεσίες
κλειδώνουν μόνο. Οπότε ο πίνακας διορισμού θα αλλάξει .Από την μία δεν μας διόρισαν φέτος ,από την άλλη θα χάσουμε και το διορισμό.
Εγώ πάντωσ το ξεκινάω δικαστικά.
Επειδή το ίδιο, πάνω κάτω μου απάντησαν και εμένα, στην αρχή δεν καταλάβαιναν την ανησυχία μου και το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε, στη συνέχεια το άλαξαν το παραμύθι λέγοντας ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ να μην αναγνωρίσεις κάποιο επιπλέον προσόν κάποιου!

Αποσυνδεδεμένος Mitsios

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2371 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:40:30 pm »
καλησπέρα κ υπομονή σε όλους, η μεγάλη μέρα φτάνει...μια ερώτηση: πως γίνεται οι τεχνικές ειδικότητες να έχουν πρόβλημα για την απορροφηση των επιτυχόντων στον ασεπ όταν οι θέσεις διορισμού είχαν προκυρηχθεί απο το 2008; καλα αυτές οι θέσεις απο ποιους θα καλυφθούν και θα χαθούν;

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #2372 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:46:40 pm »
καλησπέρα κ υπομονή σε όλους, η μεγάλη μέρα φτάνει...μια ερώτηση: πως γίνεται οι τεχνικές ειδικότητες να έχουν πρόβλημα για την απορροφηση των επιτυχόντων στον ασεπ όταν οι θέσεις διορισμού είχαν προκυρηχθεί απο το 2008; καλα αυτές οι θέσεις απο ποιους θα καλυφθούν και θα χαθούν;

Στο 40% αναφέρονται
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2373 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:31:22 am »
οσοι δεν διοριστουν φετος μπορουν καλλιστα να καταφυγουν νομικα διοτι είναι παρανομο να μην διοριστουν ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ οσοι εχουν θεμελιωσει δικαιωμα διορισμου!Κανενα μνημονιο δεν υπαγορευσε μειωση των διορισμων ,αυτη ειναι αποφαση της κυβερνησης διοτι πιστευε  οτι  κατι τετοιο  θα εχει το μικροτερο πολιιτικο κοστος.Γνώμη μου ειναι οσοι δεν περιλαμβανονται στους πινακες διοριστεων του Αυγούστου να κινηθούν μαζικά και να απαιτήσουν το μονιμο διορισμο τους διεκδικώντας πσραλληλα και αναδρομικά τα χρήματα που θα επρεπε να τους καταβληθούν για το αντιστοιχο διαστημα και εως οτου διοριστουν!!!!!

Αποσυνδεδεμένος AETOS7

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2374 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:54:27 am »
Μίλησα στο 2103443425 με ένα τύπο που το έπαιζε και πολύ νταής και έκανε πως δεν καταλάβαινε τι του έλεγα
Το μόνο που μου έλεγε ότι θέμα έχει λυθεί με νομοθετική ρύθμιση. Είπα να του πω θα τα πούμε στο ΣτΕ
Μην μας περνάνε και για ζωάκια
Αν θες επικοινώνησε στο dimzaxaris2@yahoo.gr για κοινή δράση , έχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο
Καληνύχτα ελλάδα

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2375 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:06:14 am »
Μίλησα στο 2103443425 με ένα τύπο που το έπαιζε και πολύ νταής και έκανε πως δεν καταλάβαινε τι του έλεγα
Το μόνο που μου έλεγε ότι θέμα έχει λυθεί με νομοθετική ρύθμιση. Είπα να του πω θα τα πούμε στο ΣτΕ
Μην μας περνάνε και για ζωάκια
Αν θες επικοινώνησε στο dimzaxaris2@yahoo.gr για κοινή δράση , έχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο
Καληνύχτα ελλάδα
[/quote
ποιο θεμα εχει λυθει με νομοθετικη ρυθμιση;ο συγκεκριμενος μεχρι σημερα το μεσημερι δεν γνωριζε καν πραγματα και αριθμουσ!

Αποσυνδεδεμένος evephant

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2376 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:13:27 am »
Συμφωνώ απόλυτα σε κοινή δράση. Ίσως πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα αποκλειστικά για αυτό για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και να γράφουν όσοι μπορούν τι μαθαίνουν από δικηγόρους ή άλλους φορείς.
Ωστόσο πιστεύω ότι σε πρώτη φάση πρέπει να ενημερωθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στο Υπουργείο μήπως και γλιτώσουμε τα δικαστήρια. Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα μήπως μπουν και τα ονόματά μας στο ΦΕΚ και κατοχυρώθούμε. Περιμένω και με αγωνία τι θα πει ο υπεύθυνος για τις τεχνικές ειδικότητες.
Να τρελάνουμε το Υπουργείο στα τηλέφωνα ή να τους στείλουμε και ένα έγγραφο να πρωτοκολληθεί; Τι λέει ο δικηγόρος για αυτό;

Αποσυνδεδεμένος evephant

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2377 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:33:09 am »
Κανενα μνημονιο δεν υπαγορευσε μειωση των διορισμων ,αυτη ειναι αποφαση της κυβερνησης διοτι πιστευε  οτι  κατι τετοιο  θα εχει το μικροτερο πολιιτικο κοστος.
Συμφωνώ. Το μνημόνιο δεν έλεγε ότι στους εκπαιδευτικούς για κάθε έναν που συνταξιοδοτείται θα διορίζεται και ένας; Που τα πουλάνε αυτά του μνημονίου; Εδώ θα διορίσουν λιγότερους από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Θα μπορούσαν να μας πάρουν όλους φέτος.

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2378 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:59:28 am »
άσχημα τα πράγματα
απο γειτονικό φορουμ...
24+ απο ολες τις ειδικότητες οι διορισμοί θα ειναι 200.....
άσχημα...μικρο νουμερο
ασχημα ...γιατι πάλη μάλλον το 24+ θα κόψει θέσεις απο τον ασεπ.
για την κατηγορία 30μηνο ακούγετε νουμερο κατω απο 20 σε οποια ειδικότητα υπάρχουν ακόμα..

Παίζει όμως πάρα πολύ το σενάριο να διοριστεί η πλειοψηφία του 24μήνου ή επίσης και όλο το 24μηνο, το επόμενο έτος.

Αποσυνδεδεμένος evephant

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2379 στις: Ιουλίου 30, 2010, 02:06:04 am »
Ψάχνω να βρω τη νομοθετική ρύθμιση που λέει ότι θα διορίσουν σε δύο δόσεις τους φετινούς. Που θα το βρω να δω τι ακριβώς λέει και πώς τα λέει;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)