0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Χθες στο δελτιο του MEGA είπαν οτι το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινωσε πως οσοι διοριστεοι απο διαγωνισμους ΑΣΕΠ με ΦΕΚ 2008 ΚΑΙ 2009 θα διοριστουν το αργοτερο εως το Νοεμβριο του 2010 υποχρεωτικα λογω νομικων κωλυματων. Το 80% θα διοριστει Σεπτεμβρη και το 20% το αργτερο τέλος 2010. Προτεραιοτητα δινεται στους διοριστεους του Υπ. Οικονομικων και στους εκπαιδευτικούς. Ακομη οσοι διοριστεοι υπαρχουν γενικοτεα με ΦΕΚ 2010 δινεται παραταση για να διοριστουν μεσα στη διετια 2011-13. Μεταφερω αυτα που ειπωθηκαν χωρις κανενα δικο μου σχολιασμο.
Στο 36 μιλάει για τον τουρισμό.Στο link που έδωσες υπάρχει το σημερινό κεντρικό δελτίο. Η maria79 ανέφερε το χθεσινό δελτίο.Μήπως είναι λάθος το link;
Άσχετο/σχετικό: όσοι διοριστούν όχι από την αρχή, αλλά στο τέλος του 2010 (αν γίνουν όπως τα λένε), θα θεμελιώσουν δικαίωμα μετάθεσης στα 3 χρόνια ή θα πρέπει να μείνουν και 4ο χρόνο;
Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 02, 2010, 02:07:15 pmακριβως.......ρωτησα μηπως ξερετε ποτε θα βγει η εγκυκλιος μονιμου διορισμου???/και μου ειιπε την εβδομαδα αυτη,.................αχ παιδια εχω αν αγχος..........και αντιστροφα ο χρονος μετραει........ παρτε και εσεις και ρωτηστε στο 210 3442566 Παράθεση από: trelenioum στις Αυγούστου 02, 2010, 02:31:46 pmΠαράθεση από: tihea στις Αυγούστου 02, 2010, 02:29:06 pmΟι οριστικοί πίνακες, πότε θα βγουν??δεν ρωτησα... ...επαθα πανικο και μονο που απαντησαν....και μουπε κι αυτο....Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 02, 2010, 02:52:33 pmδεν ξερω ...παντως μακαρι να ισχυει..εγω ειμαι στους μισους ...αλλα το καλυτερο θα ηταν ολοι οσοι περιμενουν διορισμο..να διοριστουν..αυτο θα ηταν το καλυτερο...καλα το αγχος εχει φτασει στο κοκκινο...αχ αντε να πο γευματισαει να περασει και η δευτερα..να ερθει η τριτη..η τεταρτη..η εγκυκλιος........Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 02, 2010, 03:03:37 pmπαλι καλα παντως που εχουμε το φορουμ.δεν ξερω για εσας αλλα για μενα μεγαλη παρηγορια ειναι..........εκφραζω τα γχη μου..τιις αγωνιες μου κα.ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ!!!!!!Παράθεση από: maritinaki_zan στις Αυγούστου 02, 2010, 03:05:58 pmΟυάου πήρε....φωτιά το φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!1 Δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε και να διαβάζουμε!!!!!!!!!!! Ωχ, τι έχει να γίνει μέχρι να βγει η εγκύκλιος!!!!!!!!! Τώρα που ξεκίνησε και η νηστεία και οι καθημερινές παρακλήσεις , δέομαι συνέχεια στην Παναγίτσα για το διορισμό!!!!!!! Αναμένω το θαύμα!!!!Καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζουμε για το ...καλύτερο!!!!!!...δεν παμε καλα........
ακριβως.......ρωτησα μηπως ξερετε ποτε θα βγει η εγκυκλιος μονιμου διορισμου???/και μου ειιπε την εβδομαδα αυτη,.................αχ παιδια εχω αν αγχος..........και αντιστροφα ο χρονος μετραει........ παρτε και εσεις και ρωτηστε στο 210 3442566
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 02, 2010, 02:29:06 pmΟι οριστικοί πίνακες, πότε θα βγουν??δεν ρωτησα... ...επαθα πανικο και μονο που απαντησαν....και μουπε κι αυτο....
Οι οριστικοί πίνακες, πότε θα βγουν??
δεν ξερω ...παντως μακαρι να ισχυει..εγω ειμαι στους μισους ...αλλα το καλυτερο θα ηταν ολοι οσοι περιμενουν διορισμο..να διοριστουν..αυτο θα ηταν το καλυτερο...καλα το αγχος εχει φτασει στο κοκκινο...αχ αντε να πο γευματισαει να περασει και η δευτερα..να ερθει η τριτη..η τεταρτη..η εγκυκλιος........
παλι καλα παντως που εχουμε το φορουμ.δεν ξερω για εσας αλλα για μενα μεγαλη παρηγορια ειναι..........εκφραζω τα γχη μου..τιις αγωνιες μου κα.ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ!!!!!!
Ουάου πήρε....φωτιά το φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!1 Δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε και να διαβάζουμε!!!!!!!!!!! Ωχ, τι έχει να γίνει μέχρι να βγει η εγκύκλιος!!!!!!!!! Τώρα που ξεκίνησε και η νηστεία και οι καθημερινές παρακλήσεις , δέομαι συνέχεια στην Παναγίτσα για το διορισμό!!!!!!! Αναμένω το θαύμα!!!!Καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζουμε για το ...καλύτερο!!!!!!
Καλημερα κι απο μενα!Να ρωτησω,επειδη δεν ξερω τη διαδικασια,οταν με το καλο βγει η εγκυκλιος, συμπληρωνουμε αιτηση διορισμου και μετα τι;βγαινουν οι τοποθετησεις ανα περιοχη,οκ..αλλα μεχρι να παρουσιαστουμε στο σχολειο ποια διαδικασια ακολουθουμε ακριβως;να ξερω αν πρεπει να κανουμε κατοσταρι για να προλαβουμε..(το μενου περιλαμβανει και επιμορφωση;)p.s.ξερω οτι τωρα τους περισσοτερους ''καιει'' το ποτε θα βγει η πολυποθητη εγκυκλιος,αλλα οποιος γνωριζει ας ενημερωσει και εμας που δεν ξερουμε..για τα ''μεθεορτια''. p.s.2Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα αποτελεσματα
Ελπίζω η απομαγνητοφώνηση να βοηθά...