0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λεει παρακατω οτι επειδη ειναι λιγοι οι διοριστεοι απο ασεπ,θα καλυφθουν οι θεσεις απο 40%.Σωστα;
Απο τη ΔΟΕ που το βλεπω εγω λεει οτι απο τον ΑΣΕΠ θα παρει μονο 110. Ναι ειμαι πολυ πιο κατω απο αυτουσ οποτε μαλλον αδικα θα την κανω την αιτηση
Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 03, 2010, 01:13:26 pmευχαριστω ρε παιδια...........χιλια ευχαριστω εχω θεση 430.....ειμαι μεσα δηλαδη..τελεια..................χιλια ευχαριστωΜπράβο ρε σοφάκι, είδες? Τέρμα τα άγχη! Άντε και στα δικά μας τώρα!
ευχαριστω ρε παιδια...........χιλια ευχαριστω εχω θεση 430.....ειμαι μεσα δηλαδη..τελεια..................χιλια ευχαριστω
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 03, 2010, 01:15:46 pmΠαράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 03, 2010, 01:13:26 pmευχαριστω ρε παιδια...........χιλια ευχαριστω εχω θεση 430.....ειμαι μεσα δηλαδη..τελεια..................χιλια ευχαριστωΜπράβο ρε σοφάκι, είδες? Τέρμα τα άγχη! Άντε και στα δικά μας τώρα! μας βλέπω να μένουμε με τα κουφέτα στο χέρι... πάντως θα βγει σήμερα αλλιως θα το σπασω το p/c1000 ανανεωσεις εχω κανει στο αλφαβιτα
Παιδια να ρωτησω κατι? Στους δασκαλουσ λεει απο τον Ασεπ οτι θα παρει μονο 110. Μπορουμε ολοι να κανουμε αιτηση ομως? Γιατι εγω ειμαι στουσ διοριστεουσ αλλα οχι στους 110 πρωτουσ
Την διάβασα την εγκυκλιο και ησυχασα..πανω στην αγωνια μου πανικοβληθηκα και δεν την ειχα διαβασει καθολου παρα μονο ειχα δει αυτα τα νουμερα στη δοε.....Σας ευχαριστω παρα πολυ ολουσ
ευχαριστω πολυ παιδια για την συμπαρασταση πανω απο ολα..ευχομαι και σε εσας οτι καλυτερο..γρηγορα και καλα αποτελεσματα..τωρα υτο που μενει ειναι να δω το ονοματακι μου...