0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.Γίνεται αλλά με αυτή τη ρευστή κατάσταση δεν ξέρω αν είναι σωστή απόφαση
Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.
Παράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουν
Παράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 03, 2010, 08:13:04 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουνΕίναι και νίοπαντρη βρε παιδια τι να κάνω....ουφφφφφφφ
Παράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 08:31:03 pmΠαράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 03, 2010, 08:13:04 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουνΕίναι και νίοπαντρη βρε παιδια τι να κάνω....ουφφφφφφφΠω πω!!! Δυσκολίες έχει η ζώή σου! Νιόπαντρη, διορίζεσαι...Χάλιααα!!! Ευτυχώς που εμείς δεν είμαστε νιόπαντροι και ΔΕΝ διοριζόμαστε!Κουράγιο! Έλα...πλάκα σου κάνω!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 03, 2010, 08:34:22 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 08:31:03 pmΠαράθεση από: kxrysa στις Αυγούστου 03, 2010, 08:13:04 pmΠαράθεση από: lego στις Αυγούστου 03, 2010, 07:39:19 pmΓειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να μην κάνω αίτηση διορισμού φέτος (είμαι Φυσικός με ασεπ 2008) και να περιμένω του χρόνου με τους υπόλοιπους που θα μείνουν.ελα να ενωσουμε τον πονο μας.... χιλιοι καλοι χωρουνΕίναι και νίοπαντρη βρε παιδια τι να κάνω....ουφφφφφφφΠω πω!!! Δυσκολίες έχει η ζώή σου! Νιόπαντρη, διορίζεσαι...Χάλιααα!!! Ευτυχώς που εμείς δεν είμαστε νιόπαντροι και ΔΕΝ διοριζόμαστε!Κουράγιο! Έλα...πλάκα σου κάνω!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα! Να σαι καλα και σε σένα τα καλύτερα! απλά είναι πολλά τα 3 χρόνια, άλλο να είσαι μόνος.... και επειδή δεν κοιτάω μόνο την πάρτη μου το σκέφτομαι τόσο πολύ...
Ρε παιδιά στους ξενόγλωσσους τι πετσόκομα ήταν αυτό????Γδάρσιμο και χωρίς τοπικη αναισθησία!!!!!
Παράθεση από: solidarite στις Αυγούστου 03, 2010, 05:15:36 pmΡε παιδιά στους ξενόγλωσσους τι πετσόκομα ήταν αυτό????Γδάρσιμο και χωρίς τοπικη αναισθησία!!!!!Στο χωριό μου κάπως αλλιώς το λέμε αυτό κι όχι γδάρσιμο...και οχι χωρίς αναισθησία αλλά χωρίς σάλιο!!!