*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688032 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #3038 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:15:31 pm »
Συνάδελφοι, παρακαλώ αν θα μπορούσε κάποιος που έκανε αίτηση και ανήκει στο 24μηνο να απαντήσει στο εξής:

Στην αίτηση, σ' ένα πλαίσιο γράφει: ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ , ΜΟΡΙΑ 24μηνου....., Μόρια ενιαίου......

Γράφει και κάτι άλλο? Γιατί μια συνάδελφος μου είπε πως στη δική της αίτηση έγραφε επιπλέον αναλυτικά τα μόρια του τελευταίου ασέπ.
(Εγώ ήμουν επιτυχούσα στον προτελευταίο. )
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:05:37 »

Αποσυνδεδεμένος xleo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3039 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:17:57 pm »
ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #3040 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:18:33 pm »
Συνάδελφοι, παρακαλώ αν θα μπορούσε κάποιος που έκανε αίτηση και ανήκει στο 24μηνο να απαντήσει στο εξής:

Στην αίτηση, σ' ένα πλαίσιο γράφει: ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ , ΜΟΡΙΑ 24μηνου....., Μόρια ενιαίου......

Γράφει και κάτι άλλο? Γιατί μια συνάδελφος μου είπε πως στη δική της αίτηση έγραφε επιπλέον αναλυτικά τα μόρια του τελευταίου ασέπ.
(Εγώ ήμουν επιτυχούσα στον προτελευταίο. )

Eμένα -που όμως είμαι διοριστέα ΑΣΕΠ - έγραφε αναλυτικά τα μόρια του ΑΣΕΠ 2008.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος xleo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3041 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:20:06 pm »
και σε μενα που ειμαι και ενιαιο και 24μηνο τα εγραφε αναλυτικα ημουν επιτυχουσα στον ασεπ 2008

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:05:37 »

Αποσυνδεδεμένος roula*

• Νέο μέλος
  • *
  • Η ζωή είναι εξέλιξη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3042 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:33:11 pm »
tihea,ουτε στη δικη μου αιτηση αναγραφονται τα μορια του προτελευταιου ΑΣΕΠ ουτε στην αιτηση της φιλης μου.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3043 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:34:46 pm »
 Ρωξάνη, με την ευκαιρία να σου πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και να σου ευχηθώ την καλύτερη τοποθέτηση!

και σε μενα που ειμαι και ενιαιο και 24μηνο τα εγραφε αναλυτικα ημουν επιτυχουσα στον ασεπ 2008

Συγχαρητήρια xleo και καλή τοποθέτηση!!! Μήπως γράφει αναλυτικά τα μόρια μόνο σε όσους έχουν επιτυχία στον τελευταίο Ασέπ? Ή αλλιώς... να ξαναπάω στη Διεύθυνση..

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :D

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3044 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:36:00 pm »
tihea,ουτε στη δικη μου αιτηση αναγραφονται τα μορια του προτελευταιου ΑΣΕΠ ουτε στην αιτηση της φιλης μου.

Οκ , ουφ, ηρέμησα. Χίλια ευχαριστώ!!! Και Συγχαρητήριααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Τα ξέχασα... )
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2010, 02:37:42 pm από tihea »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3045 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:37:02 pm »
jimy100, ειναι μερικοι που εχουν συνηθισει να πινουν το καφε τους στην πλατεια Αριστοτελους ή στο Συνταγμα απο το καιρο που σπουδαζαν και θελουν μια ζωη εκει να τον πινουν! τί να κανουμε ?

θυμαμαι ειχα πει καποτε σε μια φιλη μου φιλολογο, ..."εκεινο που καταλαβαινω ειναι πως δεν αφηνουμε ευκολα τις συνηθειες μας" και μου ειπε, "τί εννοεις Μάρκο?...."

Μαρκο, συμφωνω!! αρκει εκει που θα παμε,  εαν και οποτε παμε ..... να έχει..... καφε....!!!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #3046 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:38:26 pm »
Λογικά στους ΑΣΕΠιτες θα το γράφει γιατί καθόμουνα δίπλα στην κοπέλα μιας και ήμασταν μόνες μας, πιάσαμε και κουβέντα και μου εξηγουσε τι κάνει. Όταν πάταγε ΑΣΕΠ επιτυχών στην αρχή την έβγαζε σε άλλο τύπο φόρμας. Εμένα έλεγε και τον αριθμό Πρωτ.  του ΑΣΕΠ να φανταστεις.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Καλό διορισμό και καλή τοποθέτηση σου εύχομαι!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος roula*

• Νέο μέλος
  • *
  • Η ζωή είναι εξέλιξη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3047 στις: Αυγούστου 06, 2010, 02:40:52 pm »
 :)

Αποσυνδεδεμένος woolf

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #3048 στις: Αυγούστου 06, 2010, 04:35:49 pm »
Μια ερώτηση παρακαλώ, αντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου χρειάζεται να καταθέσουμε με την αίτηση? Στην εγκύκλιο δεν αναφέρει κάτι αλλά θέλω βεβαιωθώ 100%

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3049 στις: Αυγούστου 06, 2010, 05:26:53 pm »
Το μεταπτυχιακό το καταθέτουμε όταν παρουσιαστούμε στην περιοχή διορισμού (μαζί με εξετάσεις, κτλ)

Αποσυνδεδεμένος vivi06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3050 στις: Αυγούστου 06, 2010, 07:47:39 pm »
Και κατι ακομα, σχετικα με τις τοποθετησεις, αφου το περασα κ εγω το λουκι. Απο τη στιγμη που εχετε 3 χρονια υποχρεωτικα, θα σας συνιστουσα να δηλωσετε μερη που ΘΕΛΕΤΕ να πατε, δηλ που θα μενατε ανετα. Η ζωη μας δεν ειναι το σαββατοκυριακο συναδελφοι. Ξερω κοπελα που πηγε να τρελαθει ενα χρονο στα Ψαρα κ εβριζε την ωρα κ τη στιγμη που πηγε, ασχετα ποσα μορια επαιρνε. Επισης, ειδικα για τους αδεσμευτους αναφερομαι, γιατι οταν εχεις οικογενεια σιγουρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, το θεμα ειναι να ειστε καλα εκει που ειστε κ οχι να μετρατε μοριο μοριο ποτε θα γυρισετε σπιτι σας! Ειδικα οι βορειοελλαδιτες, τι θα κανετε? Θα μεινετε με τους λυκους για 10 χρονια για να ερθετε πχ στη Δραμα για αλλα 20 πριν μπειτε στην θεσσαλονικη? Οποιος εχει προβλημα (η βυσμα φυσικα) παιρνει αποσπασ στην περιοχη που θελει κ τελειωνει το θεμα. Εκτος βεβαια κ αν θελετε να απολαυσετε τη ζωη μετα τη συνταξη, γιατι μεχρι να φτασετε 120 μορια ε, θα εχουν περασει τα χρονια! Οπου γης πατρις. Αν προσπαθησετε να αγαπησετε το μερος που θα πατε κ δεν σκεφτεστε μονο ποτε θα φυγετε, θα περασουν τα χρονια χωρις να το παρετε ειδηση! Αν οχι, θα περασετε δυσκολα. Ενα χρονο στη Χιο εκανα αμαν να φυγω. Οτι λεφτα εβγαζα φευγαν σε αεροπορικα. Τωρα στο ηρακλειο, μονο στις γιορτες ανεβαινω (εννοειται στις διακοπες ειμαι Κρητη!) Η επιλογη δικη σας, αυτα τα λιγα απο μια βορειοελλαδιτισσα που εχει μαθει τα μορια της ελλαδας απεξω κ ανακατωτα (τα ειχα κανει κ τεστ ετσι για την πλακα μια φορα!)

Τέτοιου είδου τοποθετήσεις δε μου αρέσουν καθόλου-μιλάω για το σημείο που τόνισα. Δέχομαι ότι όσοι έχουμε μεγαλώσει σε μεγάλα αστικά κέντρα έχουμε ένα ζήτημα με την προσαρμογή σε τόπους που είναι ολιγάνθρωποι και δεν προσφέρουν πολλές επιλογές διασκέδασης, εξεύρεσης παρέας κτλ. Ωστόσο ας σκεφτούμε και δυο παραμέτρους πολύ σημαντικές.  Στα παιδιά αυτών των περιοχών δεν πρέπει να κάνει κάποιος μάθημα; Είναι τόσο καλά τα πράγματα στην αγορά εργασίας ώστε να μην εκτιμάμε το γεγονός ότι έχουμε μια σταθερή δουλειά-έστω κακώς αμειβόμενη;

Συναδελφε το παραδειγμα που εφερα ειναι συγκεκριμενο για μια κοπελα που απο τη μια μερα στην αλλη απο το κεντρο της Αθηνας βρεθηκε στα Ψαρα κ ναι, πηγε να παθει νευρικο κλονισμο! οι συναδελφισσες της οταν την συναντουσαμε (στη χαση κ στη φεξη δηλ γιατι δεν τολμουσε να παρει το καραβι απο ψαρα λογω απαγορευτικων) καθε φορα την βρισκαμε κ σε χειροτερη κατασταση. Σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να το αντιμετωπισουν. απλα αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν ειναι το α κ το ω στη ζωη μας τα μορια κ πρεπει να λαμβανετε υποψη κ το τι περιπου θα συναντησετε στο μερος που θα πατε. Σαφως κ το μικροτερο νησι στην Ελλαδα πρεπει να εχει δασκαλους πραγματικους κ οχι φαντασματα (γιατι η συγκεκριμενη κοπελα εκανε την δουλεια αλλων 4 -!!!- αγγλικων-φαντασματων στο νησι που περναν τα μοριακια ωραιοτατα απο τον τοπο κατοικιας τους). Απλα αυτο που ελεγα ειναι να δηλωσετε μερη που μπορειτε να προσαρμοστειτε.

Αποσυνδεδεμένος vivi06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3051 στις: Αυγούστου 06, 2010, 07:56:41 pm »
ποια δικαια της?
ολα τα επιχειρηματα της ενα προς ενα δεν στεκονται.

ας αναφερω ενα: "εχει απαγορευτικα πολλα!! "  Ε, ας πουμε στο καιρο το χειμωνα να μην ειναι τόσο αγριος στη Χιο!!!

κοιταξτε, εχω αρκετη δουλεια τωρα και δεν εχω χρονο να απαντω σε ......
αλλα επειδη καταγομαι απο κει δεν θα ειμαι αντικειμενικος. (και επισης επειδη δεν ειμαι κρητικος για να ειμαι τοπικιστης και να μιλαω ΜΟΝΟ για Κρητη !!)

μιλησαν ομως πολλοι συναδελφοι εδω μεσα για τη Χιο και εχουν να πουν θετικα αλλα και αρνητικα που πραγματικα μπορει να συναντησει καποιος σε επαρχια (οχι του τυπου, δεν ειχα δουλεια και βαριομουν, δεν ειχα προισταμενο καλο, ειχε πολλα απαγορευτικα, δεν εχει συγκοινωνια με

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182722
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)