0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: metsovios1 στις Αυγούστου 11, 2010, 01:52:19 pmΑναμονή των αποτελεσμάτων...Ερώτηση για τους συν-πρωτοδιόριστους : Πλοίο ή αεροπλάνο θα προτιμήσετε για την μετάβαση?Εγώ πάντως θα προτιμούσα να πάρω αυτοκίνητο!!!
Αναμονή των αποτελεσμάτων...Ερώτηση για τους συν-πρωτοδιόριστους : Πλοίο ή αεροπλάνο θα προτιμήσετε για την μετάβαση?
Παιδιά στους νηπιαγωγούς πράγματι κάποιοι μιλούν για σήμερα το βράδυ. Θα κάνει κάποιος την ταρζανιά να πάρει τηλ? Εγώ έχω πάρει ξανά και ξανά και λένε απλά τη φράση : "... μεχρι την Παρασκευή" . Σήμερα δεν έχω καταφέρει να τους πιάσω.
Παράθεση από: metsovios1 στις Αυγούστου 11, 2010, 01:52:19 pmΑναμονή των αποτελεσμάτων...Ερώτηση για τους συν-πρωτοδιόριστους : Πλοίο ή αεροπλάνο θα προτιμήσετε για την μετάβαση?Δηλ το αυτοκίνητο μάλλον να το ξεχάσω ?
Έτσι για αποφόρτιση...αφιερωμένο στους νεοδιόριστους και σε όλο το φόρουμ http://www.youtube.com/watch?v=_9qvimjTG_0&feature=related Πριγκηπέσα Μάλαμας - Prigipesa Malamas
Μια χαρά έκανες!Εγώ που έχω ακτινογραφία χωρίς θεώρηση και το φωτοτυπία του πιστοποιητικού υγείας 2009-2010 που ήμουν αναπληρωτής θα μου το δεχτούν λέτε χωρίς να ξανακάνω εξετάσεις?