0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι 2 προκηρύξεις μου είπαν τηλεφωνικά ότι είναι 1 και δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε πάλι αίτηση - κι ας μη βγήκαν οι αποσπάσεις της 1ης προκήρυξης, κι ας μην γράφει κάτι τέτοιο η 2η προκήρυξη πουθενά... Δεν σκέφτονται να ανακοινώσουν τις πρώτες αποσπάσεις πριν την εκπνοή των 2ων αιτήσεων (ώστε να μην ξανα-κάνει κάποιος αίτηση που μπορεί ήδη να παίρνει απόσπαση).Θεωρούν - απ΄ό,τι κατάλαβα και έτσι όπως απόρησαν με τα λεγόμενά μου - ότι όλοι εμείς καταλάβαμε πως πρόκειται για την ίδια προκήρυξη σε 2 δόσεις (!!) και η 2η "δόση" αφορά ΜΟΝΟ όσους δεν έστειλαν αίτηση την 1η φορά. Εσείς αυτό το συμπέρασμα βγάλατε;;
θα γράψω και άλλα, όταν βγει η απόφαση, να δούμε κιόλας πώς και τι, όλα παίζουν (μπορεί να στελεχώσουν πλήρως , περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα σχολεία, μπορεί να τα στελεχώσουν όλα μετρίως, ίδωμεν).
Το λογικό είναι 5 μόνιμοι στα μεγάλα ΣΔΕ (5-6 τμήματα), 3 ή 4 στα τεσσάρια, δύο στα μικρά ΣΔΕ και στα παραρτήματα. Μια χρονιά στα εξάρια ΣΔΕ πήραν και Επιστημονικό Γραμματισμό. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα δουλεύει καλύτερα όταν υπάρχουν αρκετοί αποσπασμένοι.
και δεν θέλω να γίνομαι σχολιαστικός μαϊντανός , αλλά με προκαλεί η συζήτηση :όντως , φέτος δεν έχει πολύ πράμα από αιτήσεις (παράδοξο, οι αποκλεισμένοι που θέλουν τη δομή ελάχιστοι, δεν κάνουν διαφορά). δεν έπαιρνε τα τελευταία χρόνια στα παραρτήματα όμως δύο , ΜΟΝΟ έναν και μάλιστα στις "συμπληρωματικές"
Γιατί σε τρομάζουν οι ωρομίσθιοι με τα περισσότερα προσόντα? Και δεν συμφωνώ με αυτό που λες, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι μόνιμοι βλάπτουν τα ΣΔΕ.
Μην το λες, έχω υπόψιν μικρό παράρτημα με δύο αποσπασμένους!
Επιπλέον, δεν έκαναν καμία συμπληρωματική - γραφειοκρατική ή άλλη - δουλειά (απουσίες, μητρώο, πρόγραμμα, πρακτικό, παιδαγωγικοί υπεύθυνοι, καρτέλες, απολυτήρια, πρωτόκολλο και πολλά άλλα).