0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θυμίζω ότι τα ΣΔΕ είναι δομή μη τυπικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Κάποιες χρονιές δίνεται η δυνατότητα απόσπασης σε θέσεις διευθυντών σε όλους τους κλάδους. Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα προβλέπει η φετινή εγκύκλιος.
καλησπερα συναδελφοι.Μηπως γνωριζετε εαν στο μαθημα της πληροφορικης μπαινει δευτερος καθηγητης σε τμηματα με 17+μαθητες οπως γινεται στα επαλ διεκ?
Αν έχουν βγει οι αποσπάσεις απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, η αίτηση για ΣΔΕ θα απορριφθεί. Αν γίνει δεκτή και μετά βγούν οι αποσπάσεις μπορεί να έχεις το δικαίωμα να κάνεις ανάκληση ανάλογα με τα αποτελέσματα των αποσπάσεων.
Έχει κανείς πληροφόρηση για το αν θα βγει πρόσκληση για αποσπάσεις μόνιμων εκπαιδευτικών για τα ΣΔΕ, πέρα από τις ανανεώσεις αποσπάσεων των περσινών;
Ακούγεται ότι θα γίνει κατά τον Αύγουστο αλλά άγνωστο ποιες ειδικότητες θα αφορά.
ε, τώρα έχουν τους διευθυντές -υποδιευθυντές θα πουν. ευκαιρία να πάρουν τότε κάθε άσχετο πικραμένο (θα είναι και περιορισμένες φέτος οι αποσπάσεις ίσως σε σχολεία, σε φορείς δεν δείχνει έτσι). λογικά με τη γνωστή σειρά οι ειδικότητες και ανάλογα τις αιτήσεις. τραγικοί απλά και συστηματικά.ξέρεις γιατί δεν προκηρύχθηκαν θέσεις στις φυλακές; περίεργο δεν είναι λίγο;
Υποθέτω ότι θα βγει νέα προκήρυξη ειδικά για τις φυλακές .... who knows? Πάντως προσωπικά τα έχω ξεγράψει τα ΣΔΕ ύστερα από τα περσινά. Μπαίνω βέβαια στον πειρασμό να βάλω για διευθυντής, φύγανε πολλοί. Για υποδιευθυντής δε νομίζω γενικά έχουν περισσότερα μόρια κι από τους υποψήφιους διευθυντές ... Ωστόσο και πάλι δε βγαίνουν τα μόριά μου οπότε γενικά τα ΣΔΕ δεν αποτελούν πια - δυστυχώς - προτεραιότητα για μένα. Λυπάμαι γιατί πάντα πίστευα στο θεσμό.