0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δες μία από τις προκυρήξεις του ΑΣΕΠ. Αν θυμάμαι καλά αναφέρει μεταπτυχιακό "τουλάχιστον ενός έτους" ή ζητάνε συνάφεια του μεταπτυχιακού με το πτυχίο. Πουθενά δεν συνδέονται μόρια με διαφορετικά έτη σπουδών για μεταπτυχιακό
Παράθεση από: sd123 στις Μαΐου 16, 2007, 11:01:51 pmδες μία από τις προκυρήξεις του ΑΣΕΠ. Αν θυμάμαι καλά αναφέρει μεταπτυχιακό "τουλάχιστον ενός έτους" ή ζητάνε συνάφεια του μεταπτυχιακού με το πτυχίο. Πουθενά δεν συνδέονται μόρια με διαφορετικά έτη σπουδών για μεταπτυχιακόΤο επιβεβαιώνω και εγώ......Τα μόρια του μεταπτυχιακού είναι 150, είτε είναι μονοετές, είτε είναι διετές.....
Σκέφτομαι τώρα τον Οκτώβρη να δώσω εξετάσεις για μεταπτυχιακό. Διάβασα παραπάνω πως το μεταπτυχιακό δίνει 150 μόρια. Συγχωρήστε μου την άγνοια, αλλά είναι πολλά 150 μόρια? Δεδομένου ότι το πρόγραμμα που θέλω να ακολουθήσω είναι 2ετές, μήπως θα ήταν καλύτερα αυτά τα 2 χρόνια να κάτσω να διαβάσω για τον ΑΣΕΠ και να μην αναλώνομαι με άλλο διάβασμα? Ποιά είναι η γνώμη σας?Αααα! Είμαι ΠΕ02.. Ευχαριστώ προκαταβολικά
marayvas ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως δεν το κάνω μόνο για τα μόρια, μου αρέσει πολύ το αντικείμενο στο οποίο σκέφτομαι να δώσω. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα μόρια δεν είναι επιπλέον κίνητρο. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διετές. Μάλλον θα το σκεφτώ λίγο παραπάνω......