0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επομένως, τα μαθήματα Παιδαγωγικής σε προπτυχιακό επίπεδο ή τα προγράμματα παιδαγωγικής κατάρτισης σε τμήματα που ούτε έχουν ως επιστημονικό αντικείμενο την Παιδαγωγική (για παράδειγμα στο τμήμα Φιλολογίας σε αντίθεση με το τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας) ούτε έχουν συμπεριλάβει στα προγράμματα σπουδών τους επαρκή αριθμό παιδαγωγικών μαθημάτων (πχ. τμήματα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Φιλολογίας, Μαθηματικών, Πληροφορικής, Φυσικής,
Παράθεση από: Ioannis! στις Μαρτίου 10, 2010, 08:32:03 amΕπομένως, τα μαθήματα Παιδαγωγικής σε προπτυχιακό επίπεδο ή τα προγράμματα παιδαγωγικής κατάρτισης σε τμήματα που ούτε έχουν ως επιστημονικό αντικείμενο την Παιδαγωγική (για παράδειγμα στο τμήμα Φιλολογίας σε αντίθεση με το τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας) ούτε έχουν συμπεριλάβει στα προγράμματα σπουδών τους επαρκή αριθμό παιδαγωγικών μαθημάτων (πχ. τμήματα Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Φιλολογίας, Μαθηματικών, Πληροφορικής, Φυσικής,
Όσον αφορά στη δεύτερη επισήμανση, ο νόμος αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει και τις καθηγητικές σχολές, τις οποίες δεν αναφέρεις.
εγώ αυτό που καταλαβαίνω, είναι οτι είτε είσαι απόφοιτος καθηγητικής σχολής είτε όχι, θα πρέπει να το αποκτήσεις αυτό το ΝΕΟ ΧΑΡΤΙ, αλλιως δε θα έχεις δικαίωμα να συμμετέχεις σε διαγωνισμό ασεπ.εγω απορία έχω με το ΠΩΣ,ΠΟΥ, ΠΟΤΕ.........Δεν έχουν διευκρινήσει τίποτα. οπότε περιμένουμε.........