0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χειρότερη κυβέρνηση από αυτή που "χάσαμε¨θα κάνουμε χρόνια γιαννακη μου να ξαναδούμε , γι΄αυτο χαλάρωσε κι απόλαυσε:http://www.youtube.com/watch?v=bKCD7V7gXfU
Κάπως έτσι θα απορεί και ο Γιωργάκης μαζί μα την Άννα γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι και ορεξάτοι για δουλειά οι καθηγητές που "χρυσοπληρώνονται" (γι αυτό τους μειώνει και το μισθό τους...) σε κάποιο ξεχασμένο από το Θεό (γι' αυτούς) μέρος της Ελλάδος.
ΠαράθεσηΚάπως έτσι θα απορεί και ο Γιωργάκης μαζί μα την Άννα γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι και ορεξάτοι για δουλειά οι καθηγητές που "χρυσοπληρώνονται" (γι αυτό τους μειώνει και το μισθό τους...) σε κάποιο ξεχασμένο από το Θεό (γι' αυτούς) μέρος της Ελλάδος.Τί να περιμένεις από ανθρώπους που δε χρειάστηκε ποτέ τους να εργαστούν για να βγάλουν το ψωμί τους?
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στη χώρα μας.. έχουμε επαγγελματίες πολιτικούς, που οι περισσότεροί τους δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Ειδικά οι 2 τελευταίοι πρωθυπουργοί (αλλά και αρκετοί από τους παλιότερους διαχρονικά).
happiness ηρέμισε..Εντάξει, δεν λέει κανείς (αν και φάνηκε το αντίθετο) ότι για την κακή τους διακυβέρνηση ευθύνεται το γεγονός ότι δεν έχουν δουλέψει σε κανονική δουλειά ποτέ. Αλλά και αυτό δείχνει κάτι.Το ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου είναι το μόνο σίγουρο, αλλιώς δεν θα ήταν μέρος του συστήματος (όπως και όλα τα κόμματα της βουλής που με τη συμμετοχή τους σε αυτό, έμμεσα το στηρίζουν). Αλλά και εμείς σαν λαός (τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος αυτού) τους υποστηρίζει με τον έναν ή άλλον τρόπο. Φαίνεται ότι λίγοι είναι διατεθημένοι να αλλάξουν τρόπο ζωής και να θυσιάσουν, έστω και προσωρινά, τα όποια οφέλη από τον δυτικό καπιταλισμό. Καλά να πάθουμε λοιπόν!
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:05:17 amhappiness ηρέμισε..Εντάξει, δεν λέει κανείς (αν και φάνηκε το αντίθετο) ότι για την κακή τους διακυβέρνηση ευθύνεται το γεγονός ότι δεν έχουν δουλέψει σε κανονική δουλειά ποτέ. Αλλά και αυτό δείχνει κάτι.Το ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου είναι το μόνο σίγουρο, αλλιώς δεν θα ήταν μέρος του συστήματος (όπως και όλα τα κόμματα της βουλής που με τη συμμετοχή τους σε αυτό, έμμεσα το στηρίζουν). Αλλά και εμείς σαν λαός (τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος αυτού) τους υποστηρίζει με τον έναν ή άλλον τρόπο. Φαίνεται ότι λίγοι είναι διατεθημένοι να αλλάξουν τρόπο ζωής και να θυσιάσουν, έστω και προσωρινά, τα όποια οφέλη από τον δυτικό καπιταλισμό. Καλά να πάθουμε λοιπόν!Τώρα για κάποιο λόγο μου θύμισες διάλογο Μπονάτσου -Παπαδόπουλου στους Απαράδεκτους.Παπαδόπουλος: " Θα μιλήσουμε για τον υπαρκτό σοσιαλισμό".Μπονάτσος: "Αφού σοσιαλισμός δεν υπάρχει, για τί πράγμα θα μιλήσουμε? Για τον ανύπαρκτο σοσιαλισμό?"Παπαδόπουλος (μπερδεμένος, αλλά τελικά αναφωνεί): "Ακριβώς!!!! Θα μιλήσουμε για τον ανύπακτρο σοσιαλισμό".
Παράθεση από: Landau στις Φεβρουαρίου 18, 2010, 11:54:05 pmΑυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στη χώρα μας.. έχουμε επαγγελματίες πολιτικούς, που οι περισσότεροί τους δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Ειδικά οι 2 τελευταίοι πρωθυπουργοί (αλλά και αρκετοί από τους παλιότερους διαχρονικά).Όχι βέβαια!!! Έλεος πια με το λαϊκίστικο συνθηματάκι "οι πολιτικοί μας κάνουν ότι κάνουν γιατί δεν ξέρουν τι θα πει δουλειά" ! Σε ποιο φαντασιακό σύμπαν ζει κάποιος που το πιστεύει αυτό; Οι πολιτκοί των κυβερνώντων κομμάτων δουλεύουν και μάλιστα πολύ σκληρά. Απλά η δουλειά τους είναι ακριβώς αυτό που κάνουν! Δηλαδή να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου (απρόσωπου και προσωποποιημένου) σε βάρος των εργαζομένων.Η πεποίθηση περί πολιτικών που "αν ξέραν θα κάναν αλλιώς", και του "κατέβα στο λιμάνι, μίλα στους εργάτες σου" του σιχαμερού τραγουδιού των Going Through, είναι λαϊκίστικη φαντασίωση που την καλλιεργεί το σύστημα ακριβώς για να κρύψει το γεγονός ότι οι πολιτικές επιλογές που γίνονται , είναι πληροφορημένες και ενσυνείδητες επιλογές.ΥΓ:Landau σόρρυ για το ύφος, αλλά στ' αλήθεια δεν αντέχω να το ακούσω αυτό το πράμα άλλη μια φορά. Ειδικά τώρα με αυτή την γενική επίθεση που γίνεται.