0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσους μπορεί να γυρίσει πίσω;
Παράθεση από: kani στις Μάιος 28, 2010, 10:17:30 πμ Πόσους μπορεί να γυρίσει πίσω; Εννοείς αποσπασμένους??
Vikoulaki σε ευχαριστούμε!Μου κάνει εντύπωση το νούμερο. Αρκετά άτομα...Για να δούμε τι θα γίνει τον Ιούλιο...
Παράθεση από: kani στις Μάιος 28, 2010, 01:17:12 μμVikoulaki σε ευχαριστούμε!Μου κάνει εντύπωση το νούμερο. Αρκετά άτομα...Για να δούμε τι θα γίνει τον Ιούλιο...γιατι ιουλιο??αυγουστο δε θα βγει η προκυρηξη για διορισμους??η εννοεις για αναπληρωτες?
Παράθεση από: infinity στις Μάιος 28, 2010, 01:34:59 μμΠαράθεση από: kani στις Μάιος 28, 2010, 01:17:12 μμVikoulaki σε ευχαριστούμε!Μου κάνει εντύπωση το νούμερο. Αρκετά άτομα...Για να δούμε τι θα γίνει τον Ιούλιο...γιατι ιουλιο??αυγουστο δε θα βγει η προκυρηξη για διορισμους??η εννοεις για αναπληρωτες?Θα βγάλει τα κενά και υποθέτω θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια εκτίμηση.
Παράθεση από: kani στις Μάιος 28, 2010, 03:31:10 μμΠαράθεση από: infinity στις Μάιος 28, 2010, 01:34:59 μμΠαράθεση από: kani στις Μάιος 28, 2010, 01:17:12 μμVikoulaki σε ευχαριστούμε!Μου κάνει εντύπωση το νούμερο. Αρκετά άτομα...Για να δούμε τι θα γίνει τον Ιούλιο...γιατι ιουλιο??αυγουστο δε θα βγει η προκυρηξη για διορισμους??η εννοεις για αναπληρωτες?Θα βγάλει τα κενά και υποθέτω θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποια εκτίμηση.αα..μαλιστα...θα βγουν τα κνα..υποθετω θα ανκοινωθουν και σε ποιες περιοχες ακριβως-σε καποιο σαιτ ας πουμε- η απλα ποσα ειναι σε αριθμο?ευχαριτω πολυ
Μου κάνει εντύπωση το νούμερο. Αρκετά άτομα...
. Προσωπικά πιστεύω πως οι δεύτερη φουρνιά θα χωριστεί τουλάχιστον στα τρία. Απόλυτα προσωπικη εκτίμηση. Θα ήθελα να μάθω και την δική σου!
Παράθεση από: kani στις Μάιος 28, 2010, 01:17:12 μμΜου κάνει εντύπωση το νούμερο. Αρκετά άτομα...Ποιό νούμερο σου κάνει εντύπωση? το 192 ή το 58192-58 =134 άτομα , φυσιολογικά υποθέτω οτι έχουν οργανική, άρα δεν μπορει να δωθει κενό οργανικό απο αυτουςΟι θέσεις αυτές καλύπτονται απο αναπληρωτέςΑν αναφέρεσαι στο 58 δεν μου φαίνεται μεγάλο γιατι η Δ. έχει αναφέρει 5ψήφιο αριθμό αποσπασμένωνΠαράθεση από: ndi στις Μάιος 28, 2010, 12:10:19 μμ. Προσωπικά πιστεύω πως οι δεύτερη φουρνιά θα χωριστεί τουλάχιστον στα τρία. Απόλυτα προσωπικη εκτίμηση. Θα ήθελα να μάθω και την δική σου!Για να χωριστει στα 2 σημαίνει οτι θα πάμε για 3 έτος στο μεταβατικό.Αυτό θα γίνει αν δεν γίνει ΑΣΕΠ στην άμεση διετία. Για εμας επειδή θα πάρουν πολλοί συνταξη , εκτιμώ οτι κενά θα έχουμε, πόσα θα είναι δεν γνωρίζω αλλά εύχομαι να είναι τουλάχιστον 330 νομιζω καταλαβαίνεις γιατι
Υπάρχουν 192 αποσπασμένοι σε Διευθύνσεις, Γραφεία , Περιφέρειες , Κ.Υ. Υπεπθ Απο αυτούς βρήκα 58 που πήραν φέτος μετάθεση, οπότε μάλλον θα επιστρέψουν ώστε να υπηρετήσουν την οργανική τουςΣε ΟΕΕΚ , ΤΕΙ , ΑΕΙ , Βιβλιοθήκες κλπ είναι ακόμη 172