*

Αποστολέας Θέμα: Χορός σε παιδότοπο  (Αναγνώστηκε 8937 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geo33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Χορός σε παιδότοπο
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 04:52:44 pm »
στις επισκέψεις το ισχύον ειναι να συγκετνρωσουμε υπευθυνες δηλώσεις γονεων με τα συμμετεχομενα στην εκδρομη νήπια κ να ζητήσουμε την συνοδεία 3 ή 4 γονέων αναλογα με τον αριθμο των παιδιών.να ενημερωσουμε με πρακτικο την σύμβουλο κ τον προισταμενο για την εκδρομη μας κ τα μέτρα που έχουμε λαβει και αφού ερθει η εγκριση να προχωρησουμε.βεβαια η καθε α/θμια ζητα τα δικά της απ οτι καταλαβα σεβαστο.
γεο33 δεν υπονοησα οτι θες να παρκαρεις τα παιδιά σου απλα το αρχικό σου μηνυμα ειχε κ μια μικρή δόση προς αυτη την κατευθυνση μιλωντας για ολοημερο σχολειο πουδημιουργηθηκε για να  εξυπηρετησει τους εργαζομενους οπως διαλαλλουνταν .οπως ανεφερα κ παραπανω απ την εμπειρια μου κρινω οτι οι συναδελφοι μας απο άλλες βαθμιδες ειναι κ οι ποιο ευκολοι κριτές μας ή μαλλον επικριτές μας.αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ισχυει στιην δικη σου περιπτωση οντως μπορει να εχεις δικιο οπως επισης μπορει να εχεις στραβωσει μαζι της επειδη καποια πραγματα που κάνει δεν σε αντιπροσωπευουν, δικαιωμα σου σεβαστο!
προσωπικα κ μενα μου φαινεται λιγο κουφό παρτι σε παιδοτοπο, απλα καποιοι συναδελφοι το θεωρουν κατι το διαφορετικο ισως ενας χωρος με περισσοτερες ευκαιριες για διασκεδαση στα παιδια  μαζι με τους φιλους τους,
OK, maraki, συγνώμη και για την αγανάκτηση. Απλώς, το "πάρκινγκ" μου ακούγεται...κάπως! Ακόμη και σε ονομασία π.σταθμού που το είδα, ήταν, κατά τη γνώμη μου, κακόγουστο.
Δεν θα σας κουράσω άλλο, δεν "στράβωσα" με τη γυναίκα, αν χρειαστεί σε κάτι τη συνεργασία μου ασφαλώς θα την έχει. Όλοι οι εκπαιδευτικοί συναντούν καχυποψία από γονείς συναδέλφους, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Γενικά είμαι της άποψης ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν με διάφορους χαρακτήρες δασκάλων, αφού έτσι είναι και η ζωή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:38:23 »

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 05:40:40 pm »
συμφωνώ απολυτα με την θέση σου αυτη. κ εγω εχω συνεργαστεί με μεγαλες σε ηλικία συναδελφους που εχουν αυτη την τακτικη που απ την μια δεν με αντιπροσωπευε αλλα απ την αλλη κατανοούσα οτι αυτη ετσι ειχε μαθει κ της ειναι δύσκολο να προσαρμοστει στα νεα εκπαιδευτικά  δεδομενα.
κ που να δεις πως εφαρμοζεται το νεο προγραμμα σπουδων απο παλιοτερες αλλα το δικαιολογεις γιατι εγω το σπουδασα 4χρονια στο πανεπιστημιο κ αυτη απλα ενημερωθηκε σε 2 συναντησεις απο τη σύμβουλο.αυτη ειναι η ελληνική πραγματικοτητα
απ την αλλη ανθρωποι διαφορετικοι ειμαστε  κανουμε κ λαθη νομιζοντας οτι κανουμε το καλυτερο
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 05:43:29 pm »
Γενικά είμαι της άποψης ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν με διάφορους χαρακτήρες δασκάλων, αφού έτσι είναι και η ζωή.

Ναι,αυτό άλλωστε το γράφουν και τα βιβλία ψυχολογίας που διαβάζουμε.Τα παιδιά οφείλουν να προσαρμόζονται στην προσωπικότητα του κάθε δασκάλου τους.Πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)