0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στις επισκέψεις το ισχύον ειναι να συγκετνρωσουμε υπευθυνες δηλώσεις γονεων με τα συμμετεχομενα στην εκδρομη νήπια κ να ζητήσουμε την συνοδεία 3 ή 4 γονέων αναλογα με τον αριθμο των παιδιών.να ενημερωσουμε με πρακτικο την σύμβουλο κ τον προισταμενο για την εκδρομη μας κ τα μέτρα που έχουμε λαβει και αφού ερθει η εγκριση να προχωρησουμε.βεβαια η καθε α/θμια ζητα τα δικά της απ οτι καταλαβα σεβαστο.γεο33 δεν υπονοησα οτι θες να παρκαρεις τα παιδιά σου απλα το αρχικό σου μηνυμα ειχε κ μια μικρή δόση προς αυτη την κατευθυνση μιλωντας για ολοημερο σχολειο πουδημιουργηθηκε για να εξυπηρετησει τους εργαζομενους οπως διαλαλλουνταν .οπως ανεφερα κ παραπανω απ την εμπειρια μου κρινω οτι οι συναδελφοι μας απο άλλες βαθμιδες ειναι κ οι ποιο ευκολοι κριτές μας ή μαλλον επικριτές μας.αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ισχυει στιην δικη σου περιπτωση οντως μπορει να εχεις δικιο οπως επισης μπορει να εχεις στραβωσει μαζι της επειδη καποια πραγματα που κάνει δεν σε αντιπροσωπευουν, δικαιωμα σου σεβαστο!προσωπικα κ μενα μου φαινεται λιγο κουφό παρτι σε παιδοτοπο, απλα καποιοι συναδελφοι το θεωρουν κατι το διαφορετικο ισως ενας χωρος με περισσοτερες ευκαιριες για διασκεδαση στα παιδια μαζι με τους φιλους τους,
Γενικά είμαι της άποψης ότι τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν με διάφορους χαρακτήρες δασκάλων, αφού έτσι είναι και η ζωή.