0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με υπουργειο μιλησες?
Σε εμας αυτο που ξερω οτι γινεται ειναι το εξης: αναλογως με το ποιος εχει σειρα, τον καλουν και του λενε "αυτα τα κενα υπαρχουν ποια σε ενδιαφερουν, παρ'τα. Στον επομενο το ιδιο κ.ο.κ."
Οκ επειδή και εγώ έχω μπερδευτει και θέλω από καιρο να το ψάξω, στον νομό μου η Αβάθμια καλεί μεν κανονικά όσα άτομα αναλογούν στα κενά της, π.χ. 30 κενά- 30 άτομα, πάμε όλοι μαζι στην Αβάθμια να επιλέξουμε σχολεια αλλά κατά την επιλογή σχολείων έχουν προτεραιότητα οι παντρεμένες, οι μανάδες κτλ, ακόμα και αν είναι 40 θέσεις κάτω εμένα. Αυτό κατά πόσον ειναι νόμιμο στους ωρομίσθιους;
Αννετα αυτό που περιγράφεις είναι απολύτως παράνομο!!!Αν έχει 10 κενά η Α/βάθμια τότε δέκα ωρομισθίους πρέπει να καλέσει, μόνο αν κάποιος αρνηθεί καλούν τον ενδέκατο. Στην τοποθέτηση των δέκα μπαίνουν τα κριτήρια που περιέγραψες, αλλά όλοι στο τέλος πρέπει όλοι να πάρουν σχολείο. Το να μείνει κάποιος από τους δέκα χωρίς δουλειά και να πάρουν κάποιον που είναι πιο χαμηλά στον πίνακα με βάση κοινωνικά κριτήρια, είναι καταστρατήγηση του πίνακα!!!Ελπίζω να έβγαλες άκρη με το υπουργείο...
Μου λένε ότι μένω χωρίς δουλεια επειδη επιθυμω ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο σχολείο, που επιθυμει και ο παντρεμενος (χωρις μόρια)
Ο ίδιος ο προϊστάμενος μου είπε τηλεφωνικώς ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πίνακας Γ πλέον (ας έχει μηδέν μόρια αυτός).Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έχει γίνει................................................................................
Μπράβο. Στη θέση σου τώρα θα έψαχνα τρόπο να πάρω τα χαμένα μόρια για το διάστημα αυτό.
Στη θέση σου τώρα θα έψαχνα τρόπο να πάρω τα χαμένα μόρια για το διάστημα αυτό.
Παράθεση από: elia στις Μαρτίου 15, 2010, 06:45:59 pmΣτη θέση σου τώρα θα έψαχνα τρόπο να πάρω τα χαμένα μόρια για το διάστημα αυτό.Για χ, ψ λόγους δεν έκανα κάτι για να διεκδικήσω τα χαμένα μόρια λόγω βλακείας τους!Αν κινητοποιηθώ αύριο θα είναι κουλό; Θα γελοιοποιηθώ ότι και καλά τώρα το θυμήθηκα κ.λπ.;;;
Παράθεση από: anneta στις Απριλίου 14, 2010, 04:33:50 pmΠαράθεση από: elia στις Μαρτίου 15, 2010, 06:45:59 pmΣτη θέση σου τώρα θα έψαχνα τρόπο να πάρω τα χαμένα μόρια για το διάστημα αυτό.Για χ, ψ λόγους δεν έκανα κάτι για να διεκδικήσω τα χαμένα μόρια λόγω βλακείας τους!Αν κινητοποιηθώ αύριο θα είναι κουλό; Θα γελοιοποιηθώ ότι και καλά τώρα το θυμήθηκα κ.λπ.;;; Πλάκα κάνεις; Όχι και να γελοιποιηθείς!!!!! Αυτοί είναι γελοίοι με όσα κάνουν. Τώρα θέλησες, τώρα θα το κάνεις!!! Μην το αφήσεις!