*

Αποστολέας Θέμα: Κριτήρια τοποθέτησης ωρομισθίων στην Α/  (Αναγνώστηκε 8510 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ: Κριτήρια τοποθέτησης ωρομισθίων στην Α/
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 08:44:12 pm »
Με υπουργειο μιλησες?

Μετά από έντονους διαπληκτισμούς , μου είπε ο προϊστάμενος ότι έκανε ερώτημα στο υπουργείο και ......αναμένω >:(

Μπορείς να μου δώσεις το συγκεκριμένο τηλ όμως;;;

Σε εμας αυτο που ξερω οτι γινεται ειναι το εξης: αναλογως με το ποιος εχει σειρα, τον καλουν και του λενε "αυτα τα κενα υπαρχουν ποια σε ενδιαφερουν, παρ'τα. Στον επομενο το ιδιο κ.ο.κ."

Αυτα συμβαίνουν σε όλον τον υπόλοιπο νορμάλ κόσμο , στον κόσμο της πρωτοβάθμιας του συγκεκριμένου νομού όχι.

Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:00 »

Αποσυνδεδεμένος tagiw634

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 09:08:56 pm »
Δεν εχει χρειαστει να μιλησω με υπουργειο ποτε, οποτε δεν ξερω και τηλεφωνα. Μην περιμενεις απο αυτα που σου λενε, γνωμη μου. Ψαχνε το κ εσυ συγχρονως.

Αποσυνδεδεμένος talkinghead

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 06, 2010, 11:35:25 pm »
Οκ επειδή και εγώ έχω μπερδευτει και θέλω από καιρο να το ψάξω, στον νομό μου η Αβάθμια καλεί μεν κανονικά όσα άτομα αναλογούν στα κενά της, π.χ. 30 κενά- 30 άτομα, πάμε όλοι μαζι στην Αβάθμια να επιλέξουμε σχολεια αλλά κατά την επιλογή σχολείων έχουν προτεραιότητα οι παντρεμένες, οι μανάδες κτλ, ακόμα και αν είναι 40 θέσεις κάτω εμένα.

Αυτό κατά πόσον ειναι νόμιμο στους ωρομίσθιους;

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 10, 2010, 09:28:42 am »
Αννετα αυτό που περιγράφεις είναι απολύτως παράνομο!!!
Αν έχει 10 κενά η Α/βάθμια τότε δέκα ωρομισθίους πρέπει να καλέσει, μόνο αν κάποιος αρνηθεί καλούν τον ενδέκατο. Στην τοποθέτηση των δέκα μπαίνουν τα κριτήρια που περιέγραψες, αλλά όλοι στο τέλος πρέπει όλοι να πάρουν σχολείο. Το να μείνει κάποιος από τους δέκα χωρίς δουλειά και να πάρουν κάποιον που είναι πιο χαμηλά στον πίνακα με βάση κοινωνικά κριτήρια, είναι καταστρατήγηση του πίνακα!!!
Ελπίζω να έβγαλες άκρη με το υπουργείο...

Οκ επειδή και εγώ έχω μπερδευτει και θέλω από καιρο να το ψάξω, στον νομό μου η Αβάθμια καλεί μεν κανονικά όσα άτομα αναλογούν στα κενά της, π.χ. 30 κενά- 30 άτομα, πάμε όλοι μαζι στην Αβάθμια να επιλέξουμε σχολεια αλλά κατά την επιλογή σχολείων έχουν προτεραιότητα οι παντρεμένες, οι μανάδες κτλ, ακόμα και αν είναι 40 θέσεις κάτω εμένα.

Αυτό κατά πόσον ειναι νόμιμο στους ωρομίσθιους;

Και σε εμάς φέτος αυτό εφάρμοσαν, από ότι κατάλαβα είχαν εγκύκλιο που το έκαναν. Μέχρι πέρισυ πάντως (ήμουν και σε άλλη διεύθυνση), όποιος πήγαινε πρώτος στο γραφείο έπαιρνε πρώτος σχολείο, άσχετα από μόρια. Δηλαδή κάποιος που τον καλούσαν πρώτο και δε δεχόταν αμέσως, ή δεν μπορούσε να πάει αμέσως για τη σύμβαση και τη τοποθέτηση, έχανε και τη σειρά του στη τοποθέτηση ... ούτε αυτό μου φαίνεται σωστό. Φετός όταν με πήραν τηλέφωνο δε μου είπαν έλα τώρα, αλλά έλα μεθαύριο τη τάδε ώρα που θα' στε όλοι μαζί για να σας τοποθετήσουμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:00 »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 10, 2010, 02:40:20 pm »
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

Αλλά ακόμα περιμένω να μου τηλεφωνήσουν από την Α/βάθμια!!!
Τα συγκεκριμένα σχολεία βέβαια συνεχίζουν να μένουν χωρίς Πληροφορικό (αυτό το ελέγχω).
Όλο αυτό το διάστημα όμως , ο συγκεκριμένος διευθυντής της Α/βάθμιας έχιε δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα σε ωρομισθίους. ΄Τυχαία μαθαίνω πώς από τότε που άνοιξα το θέμα , έχουν γίνει 3 διαμαρτύρίες εις βάρος του από διάφορες παρατάξης (π.χ. ΠΑΜΕ) και έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών, μέχρι κ στα τοπικά κανάλια τον βγάζουν.
Εγώ για λόγους υγείας δεν έχω περάσει από τη Διεύθυνση ακόμα να τον ρωτήσω τι έγινε με την περίπτωση μου......Θεωρώ ότι είναι οφθαλμοφανές ότι προσπαθει περιμένει να τελειώσει η σχολική χρονιά ΄για να μην γίνει το ΔΙΚΟ μου............Ωστόσο δεν σας κρύβω πώς έχω σκεφτεί να ζητήσω τη βοήθεια του "ΠΑΜΕ", δεν με ενδιαφέρουν τα κομματικά αλλά αυτός να σταματησει να μ κανει τη ζωη μου δύσκολη
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 10, 2010, 02:43:43 pm »
Αννετα αυτό που περιγράφεις είναι απολύτως παράνομο!!!
Αν έχει 10 κενά η Α/βάθμια τότε δέκα ωρομισθίους πρέπει να καλέσει, μόνο αν κάποιος αρνηθεί καλούν τον ενδέκατο. Στην τοποθέτηση των δέκα μπαίνουν τα κριτήρια που περιέγραψες, αλλά όλοι στο τέλος πρέπει όλοι να πάρουν σχολείο. Το να μείνει κάποιος από τους δέκα χωρίς δουλειά και να πάρουν κάποιον που είναι πιο χαμηλά στον πίνακα με βάση κοινωνικά κριτήρια, είναι καταστρατήγηση του πίνακα!!!
Ελπίζω να έβγαλες άκρη με το υπουργείο...

Μου λένε ότι μένω χωρίς δουλεια επειδη επιθυμω ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο σχολείο, που επιθυμει και ο παντρεμενος (χωρις μόρια)

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 10, 2010, 07:54:12 pm »
Μου λένε ότι μένω χωρίς δουλεια επειδη επιθυμω ΜΟΝΟ το συγκεκριμένο σχολείο, που επιθυμει και ο παντρεμενος (χωρις μόρια)

Τώρα ξαναδιάβασα τα παλαιότερα posts σου και κατάλαβα ότι δεν τα δηλώνεις όλα τα σχολεία που σου παρουσιαζουν. Και εμένα μου φαίνεται απαράδεκτος ο τρόπος με τα fax, αλλά και κυρίως το ότι δε δηλώνουν όλα τα κενά μαζεμένα - προφανώς το κάνουν για να βολέψουν πρώτα τα πιο "δικά τους" σχολεία. (Μάρτιος έφτασε, πότε θα στείλουν κόσμο στα σχολεία;)
Να σου πω τι κάνανε εδώ όταν μας τοποθετούσαν : είχαν χωρισμένα με βάση τις περιοχές σε λίστες όλα τα δημοτικά της περιοχής και πήγαμε όλοι μαζεμένοι στη διεύθυνση την ίδια ώρα, και μας καλούσαν έναν-έναν με βάση τα κριτήρια που ανέφερες. Καθένας μας όταν ερχόταν η σειρά του έβλεπε τις λίστες και διάλεγε σχολείο, του το δίνανε και το διαγράφαν από τη λίστα. Προφανώς όταν ξανακαλέσαν το επόμενο γκρουπ το ίδιο πράγμα θα έγινε, απλά θα είχαν διαγραφεί τα σχολεία που είχαμε εμείς ήδη διαλέξει. Αυτό μου φαίνεται πιο σωστό.

Και εσύ γιατί δεν δηλώνεις στο fax σου όλα τα σχολεία που σε βολεύουν, με τη σειρά που θες, ώστε να μην έχουν πάτημα να σε αφήνουν απ' έξω;
Πιστεύω ότι μετά θα μπορείς και εσύ να κάνεις ένσταση στο υπουργείο, αφού αποκλείεται να είναι νόμιμο το να διαλέγουν αυτοί ποια σχολεία θα στελεχώσουν πρώτα.

Υ.Σ. : το σχόλιο του προϊσταμένου απαράδεκτο!!! Δεν τον ρώτησες εκείνη την ώρα τι μισθό παίρνει αυτός, που θα σου κάνει και κριτική το κ@θ$κ$;
Το έχω ακούσει και εγώ αντίστοιχο σχόλιο από σύμβουλο των ΣΔΕ πριν κάμποσα χρόνια "αν θέλω να ξαναδουλέψω σε ΣΔΕ να μην δουλεύω και αλλού" ... και να ζω με 400 ευρώ το μήνα. Όσο πιο καλή θέση πιάνεις (έχοντας γλείψει παρα πολύ εννοείται) τόσο πιο γουρούνι γίνεσαι!!! Το θυμήθηκα και συγχίστηκα τώρα...

Ο ίδιος ο προϊστάμενος μου είπε τηλεφωνικώς ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πίνακας Γ πλέον (ας έχει μηδέν μόρια αυτός).

Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι έχει γίνει................................................................................

Αυτό προφανώς το είπε επειδή αυτοί στις διευθύνσεις δεν βλέπουν τον κάθε πίνακα ξεχωριστά, αλλά έναν ενιαίο πίνακα για την περιφέρεια τους, σαν τους πίνακες ωρομισθίων που έχει στο e-aitisi. (Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι και τον πίνακα αυτόν τον βλέπουν αποσπασματικά, ανά δέκα ή δώδεκα άτομα). Μπορεί να μην έχει ξανακούσει καν για πίνακα Γ!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2010, 07:59:55 pm από elia »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 15, 2010, 10:00:02 am »
Καλημέρα!
Σήμερα, ήρθε η απάντηση από το υπουργείο για το θέμα μου....
Η απάντηση είναι θετική προς εμου, δηλαδή πάω στη πρώτη μου επιλογή!

Τα σχόλια δικα σας....................................

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 15, 2010, 06:45:59 pm »
Μπράβο. Στη θέση σου τώρα θα έψαχνα τρόπο να πάρω τα χαμένα μόρια για το διάστημα αυτό.

Πάντως η εγκύκλιος του Υπουργείου και ο τρόπος τοποθέτησης από τις διευθύνσεις είναι ένα μπάχαλο... θα έπρεπε οι διευθύνσεις να έχουν σαφείς οδηγίες από το ΥΠΕΠΘ για να μην έχουν περιθώριο για άλλα "μαγειρέματα".

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 15, 2010, 07:40:58 pm »
Μπράβο. Στη θέση σου τώρα θα έψαχνα τρόπο να πάρω τα χαμένα μόρια για το διάστημα αυτό.

Περιττό να σας πω ότι στο τηλ. ήταν όλο γλύκα και ευγένεια! Δεν είπα βέβαια τίποτα γιατί θα τα πω από κοντά... και έξω απ τα δόντια ;D

και θα διεκδικήσω τα χαμένα μόρια (του ενος μηνός). Ε ρε γλέντια

Αποσυνδεδεμένος talkinghead

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 17, 2010, 07:17:03 pm »
Δεν μας δίνεις το τηλ του Υπουργείου, γιατί ολοένα και προκύπτουν θεματάκια και όσες φορές έχω ψαχτεί με στέλνουν από τον Άννα στον Καιάφα...

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 14, 2010, 04:33:50 pm »
Στη θέση σου τώρα θα έψαχνα τρόπο να πάρω τα χαμένα μόρια για το διάστημα αυτό.

Για χ, ψ λόγους δεν έκανα κάτι για να διεκδικήσω τα χαμένα μόρια λόγω βλακείας τους!

Αν κινητοποιηθώ αύριο θα είναι κουλό; Θα γελοιοποιηθώ ότι και καλά τώρα το θυμήθηκα κ.λπ.;;;  :-[

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 14, 2010, 06:40:00 pm »

Για χ, ψ λόγους δεν έκανα κάτι για να διεκδικήσω τα χαμένα μόρια λόγω βλακείας τους!

Αν κινητοποιηθώ αύριο θα είναι κουλό; Θα γελοιοποιηθώ ότι και καλά τώρα το θυμήθηκα κ.λπ.;;;  :-[

Πλάκα κάνεις; Όχι και να γελοιποιηθείς!!!!! Αυτοί είναι γελοίοι με όσα κάνουν. Τώρα θέλησες, τώρα θα το κάνεις!!! Μην το αφήσεις!

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 14, 2010, 07:19:58 pm »

Πλάκα κάνεις; Όχι και να γελοιποιηθείς!!!!! Αυτοί είναι γελοίοι με όσα κάνουν. Τώρα θέλησες, τώρα θα το κάνεις!!! Μην το αφήσεις!

Οκ , σ ευχαριστώ για την συμβουλή!
Αύριο λοιπόν στέλνω την αίτηση "φωτιά".

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182741
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)