0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν κατάλαβα, τι νόμος είναι αυτός; Ισχύει η εντοπιότητα στους ωρομίσθιους; Και τι εννοείς "Ανα τακτά χρονικά διαστήματα βγάζουν σχολεία με κενά και μας καλούν να κάνουμε αίτηση και να τα δηλώσουμε."; Μια φορά γίνονται οι αιτήσεις: τον Μάιο. Πληροφορικής δεν είσαι; Δεν ισχύουν και για σας ότι για τους υπόλοιπους;
Τώρα κατάλαβα. Λοιπόν, φέτος πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι δεν ισχύουν τα κοινωνικά κριτήρια στους ωρομίσθιους. Όταν έρθει η σειρά σου, σε καλούν. Τέλος.
Στην περιβόητη λοιπόν α/βάθμια που αναφέρομαι , δεν μαζευόμαστε 10 και διαλέγουμε, κάνουμε αίτηση μέσω fax και δεν αντέχω να μου πουν πάλι δυστυχώς δεν τοποθετηθήκατε. Τα σχολεία κενα΄κάθε φορα που δίνουν είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Δηλαδή αυτό είναι νόμιμο ; Εκεί που έχω τα περισσότερα μόρια κάθε φορά θα απορρίπτομαι επειδή είμαι άγαμη;;;Στην
Παράθεση από: anneta στις Φεβρουαρίου 21, 2010, 09:16:32 pmΣτην περιβόητη λοιπόν α/βάθμια που αναφέρομαι , δεν μαζευόμαστε 10 και διαλέγουμε, κάνουμε αίτηση μέσω fax και δεν αντέχω να μου πουν πάλι δυστυχώς δεν τοποθετηθήκατε. Τα σχολεία κενα΄κάθε φορα που δίνουν είναι μετρημένα στα δάχτυλα.Δηλαδή αυτό είναι νόμιμο ; Εκεί που έχω τα περισσότερα μόρια κάθε φορά θα απορρίπτομαι επειδή είμαι άγαμη;;;Στην
Και στην Δευτεροβάθμια (που δεν έχουν κοινωνικά κριτήρια) απ'το τηλέφωνο μου είπαν ποια κενά υπάρχουν και να διαλέξω για να μπορέσουν να προχωρήσουν στον επόμενο. Άλλη φορά που υπήρχε μόνο ένα κενό, με πήραν με ρώτησαν αν το θέλω κι αν το απέρριπτα θα πήγαιναν στον επόμενο.
καλα, ποια πρωτοβαθμια ειναι αυτη...πρωτη φορα τα ακουω ολα αυτα...Τους το ειπες οτι δεν μπορει να προηγειται αυτος?Οπως κ να εχει ειναι αλλος πινακας, γιατι να προηγειται!?