*

Αποστολέας Θέμα: Κριτήρια τοποθέτησης ωρομισθίων στην Α/  (Αναγνώστηκε 8514 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος talkinghead

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Κριτήρια τοποθέτησης ωρομισθίων στην Α/
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 23, 2010, 07:29:59 pm »
Κάποιος ρε παιδιά να μου πει που να ψάξω για να δω αν ισχύουν όντως τα κοινωνικά κριτήρια (γάμος, παιδιά κλπ) στην τοποθέτηση ωρομισθίων ή όχι?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:00 »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 25, 2010, 09:28:11 pm »
Κάποιος ρε παιδιά να μου πει που να ψάξω για να δω αν ισχύουν όντως τα κοινωνικά κριτήρια (γάμος, παιδιά κλπ) στην τοποθέτηση ωρομισθίων ή όχι?

Δυο σελίδες θέμα και αμφιβάλλεις ακόμα !!!!!

Ε τότε καλά μας κάνουν και μας παίζουν στις Α/
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Απριλίου 25, 2010, 09:52:54 pm »
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Έκανα αίτηση στην Α/βάθμια διεκδικώντας τα χαμένα μου μόρια λόγω βλακείας τους και μαζί με την δικιά τους απάντηση μου έστειλαν και την απάντηση του υπουργείου!

Η συγκεκριμένη (άσχετη) Α/βάθμια έστειλε στο ΥΠΕΠΘ το εξής:

"Η υπηρεσία μας προκειμένου να καλύψει τα κενά της πληροφορικής στα ολοήμερα Δημ. σχολ. της ...., καλεί σύμφωνα με την σειρά του πίνακα του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος όπως αυτό μας αποστέλλεται από το Υ.Π. Κατά την τοποθέτηση των ωρομισθίων και στη στήλη Ενιαίος υπαρχουν ωρομίσθιοι με μόρια όλοημέρων και ωρομίσθιοι χωρίς μόρια ολοημέρων.
Ποιοι προηγούνται κατα την τοποθέτηση; Οι ωρομίσθιοι με μόρια για ολοήμερα ή οι ωρομίσθιοι χωρίς μόρια που είναι έγγαμοι, με παιδιά κ.λπ.
Παρακαλούμε για άμεση απάντηση λόγω επικείμενης τοποθλετησης ωρομισθίων"

Το ΥΠΕΠΘ απάντησε με αυτό το έγγραφο που υπάρχει στο διαδίκτυο:
http://dipe.ilei.sch.gr/ekpth/antoniou/meri/nomothesia/topoth_anapl_oromisth_2010.pdf

(κοιτάξτε και εδώ:
http://dipe.ilei.sch.gr/ekpth/nomothesia.htm   )

Δηλαδή όπως είχα πει πριν από ένα μήνα , διακαιώθηκα και τοποθετήθηκα στα σχολεία που γούσταρα εφόσον έχω ΜΟΡΙΑ, αλλά ΧΑΝΟΝΤΑΣ χρόνο (=μόρια). Και αφού προσπάθησα να εξηγησω στην εν λόγω διεύθυνση ότι δεν ειμαι ελέφαντας απλά ΕΧΩ ΜΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ.

Μαζι με τα παραπάνω μου επισυνάπτουν και την  δική τους απάντηση για την αίτηση μου...

".......
2)επειδη κατα την τοποθέτηση το συμβούλιο θα έπρεπε να γνωρίζει ποιος προηγείται, (αυτός που έχει περισσότερα μόρια ή οι έχοντες κοινωνικά κριτήρια χωρίς μόρια), και υπήρχε κενό στις κείμενες διατάξεις, αυθημερόν υποβάλλαμε γραπτό ερώτημα στα αρμόδιο τμήμα του ΥΠΕΠΘ και μαλιστα ως εξαιρετικά επείγον ν απαντήσει επι του θέματος. Σας το στέλνουμε συνημμένα.
3) Η απάντηση εστάλει ....(
μετα από 1 μήνα σχεδόν)
4) Συνεπώς , όπως καταλαβαίνετε, όταν ο νόμος δεν ορίζει ρητά κ πρκειμένου το συμβούλιο να είναι σύνομο υποχρεούται να ζητήσει γραπτή γνώμη.
    Επίσης θα πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι, όλες οι προϋπηρεσίες των ωρομισθίων προσμετρώνται από τη στιγμή που καταχωρούνται στο Ολοκληρ. Πληροφορ. Σύστημα του ΥΠΕΠΘ, ήμερα πρόσληψης σας, χωρίς να επιδέχεται καμία παρεμβαση.
      Τελειώντας πρεπει να κατανοήσετε ότι, ούτε εξαιτίας λάθους μας δεν τοποθετηθήκαυε στις .../2/2010, ούτε η προϋπηρεσία σας μπορεί α προσμετρηθεί από τις .../2/2010 έως
 (την ημέρα που έκανα ανάληψη τελικά.)

Εσεις είδατε καμια ασάφεια στο νόμο που υπάρχει και στο διαδίκτυο τελικά παράγραφος 8;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 25, 2010, 10:03:02 pm από anneta »
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 26, 2010, 02:01:32 pm »
Τώρα τι θα κάνεις; Δεν πρέπει να ξανακάνεις ένσταση στο Υπουργείο; Ο νόμος είναι σαφής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:00 »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 26, 2010, 07:00:43 pm »
Τώρα τι θα κάνεις; Δεν πρέπει να ξανακάνεις ένσταση στο Υπουργείο; Ο νόμος είναι σαφής.

Αποσυνδεδεμένος talkinghead

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 26, 2010, 08:23:10 pm »

Δυο σελίδες θέμα και αμφιβάλλεις ακόμα !!!!!

Ε τότε καλά μας κάνουν και μας παίζουν στις Α/

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144