0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι, η αμοιβαία μετάθεση δεν προσφέρει και την παλαιότητα της οργανικής.
Έχω κι άλλη μία απορία. Αυτή τη στιγμή είμαι Γ' Πειραιά στην Πρωτοβάθμια. Μου είπαν πως αν κριθώ υπεράριθμη, θα κάνω δήλωση η οποία θα περιλαμβάνει άλλα σχολεία της Γ' Πειραιά. Αν όμως δεν υπάρχει πουθενά κενό, θα με στείλουν Α' Πειραιά(πράγμα που με συμφέρει, αφού και στο σπίτι μου θα είμαι δίπλα και τα μόρια θα παίρνω). Μου δημιουργείται όμως η εξής απορία:Έστω εγώ με 10 μόρια διαλέγω κάποια σχολεία και με τοποθετούν τελικά σε σχολείο που δεν θέλω, γιατί στα άλλα δεν έχει κενό.Έπειτα κάποιος με 8 μόρια, επειδή τοποθετήθηκα εγώ στο τελευταίο κενό της Γ' Πειραιά, τοποθετείται στην Α'.Αυτό δεν είναι λίγο περίεργο και "άδικο"; Μπορώ να κάνω κάτι;
@bitch...Δεν εννοώ αυτό! Επισημαίνω όμως πως τελικά κάποιος με λιγότερα μόρια θα βρεθεί σε καλύτερη περιοχή![/quoteμα αυτό δεν γινεται...Εφόσον έχεις υποβάλλει αίτηση να κριθεις υπεράριθμη, δηλωνεις συγκεκριμένα σχολεία. Άρα στην διαδικασία αυτή δεν σε τοποθετουν σε σχολείο που δεν έχεις δηλώσει - και άρα δεν θέλεις - οποτε παραμένεις στο σχολείο που ησουν ως λειτουργικά υπεράριθμη. αν τώρα επιθυμείς να κριθεις - ανεξάρτητα απο την υπεραριθμία σου - παρέα με αυτούς που ζητούν οριστική τοποθέτηση ή και βελτίωση θέσης τότε αυτές οι τοποθετήσεις γίνονται με τα μόρια οποτε ειναι σαφές ότι εσύ με τα δέκα μόρια θα προηγήσαι αυτού με τα οκτώ.... αν θες, εξήγησέ μου καλύτερα αν εννοείς κάτι άλλο....(ξανθιά γαρ...)
Τι να σου πω...δεν ξέρω άλλα έτσι μου είπαν!! Θα δείξει! Ευχαριστώ πάντως!
...(γιατί σαφώς συμφέρει να είσαι Α' Πειραιά, με τα μόρια της Γ')...
@ happiness...Κανείς δε θα δηλώσει σχολεία εκτός της Γ', γιατί δεν επιτρέπεται. Απλά εξετάζω την περίπτωση που κάποιος (με πιο πολλά μόρια) τύχει να τοποθετηθεί στο τελευταίο λειτουργικό κενό της Γ' , ενώ κάποιος άλλος με λιγότερα μόρια, σε αυτή την περίπτωση, θα τοποθετηθεί ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ σε λειτουργικό της Α'.