*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις υπεράριθμων  (Αναγνώστηκε 196542 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις υπεράριθμων
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 25, 2011, 04:08:42 am »
όχι, η αμοιβαία μετάθεση δεν προσφέρει και την παλαιότητα της οργανικής.

thank you...!!!
We are so many...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:41:37 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 25, 2011, 07:43:25 am »
Έχω κι άλλη μία απορία. Αυτή τη στιγμή είμαι Γ' Πειραιά στην Πρωτοβάθμια. Μου είπαν πως αν κριθώ υπεράριθμη, θα κάνω δήλωση η οποία θα περιλαμβάνει άλλα σχολεία της Γ' Πειραιά. Αν όμως δεν υπάρχει πουθενά κενό, θα με στείλουν Α' Πειραιά(πράγμα που με συμφέρει, αφού και στο σπίτι μου θα είμαι δίπλα και τα μόρια θα παίρνω).
Μου δημιουργείται όμως η εξής απορία:
Έστω εγώ με 10 μόρια διαλέγω κάποια σχολεία και με τοποθετούν τελικά σε σχολείο που δεν θέλω, γιατί στα άλλα δεν έχει κενό.
Έπειτα κάποιος με 8 μόρια, επειδή τοποθετήθηκα εγώ στο τελευταίο κενό της Γ' Πειραιά, τοποθετείται στην Α'.
Αυτό δεν είναι λίγο περίεργο και "άδικο"; Μπορώ να κάνω κάτι;

όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι επ΄αυτου. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος: δεδομένου ότι εσύ ανήκεις στην Γ πειραιά τοποθετείσαι εκεί κατά προτεραιότητα. Η δυνατοτητά σου να τοποθετηθείς στην όμορη περιοχη του Α πειραιά πηγάζει μόνο μέσα από την ύπαρξη κενών. Αυτό που ζητάς είναι σα να λες διορίστηκα Δ Δωδεκανήσου αλλά με συμφέρει η Α Δωδεκανησου οπότε να με βάλετε εκεί.  :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 25, 2011, 10:06:32 am »
@bitch...Δεν εννοώ αυτό! Επισημαίνω όμως πως τελικά κάποιος με λιγότερα μόρια θα βρεθεί σε καλύτερη περιοχή!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 25, 2011, 11:14:34 am »
@bitch...Δεν εννοώ αυτό! Επισημαίνω όμως πως τελικά κάποιος με λιγότερα μόρια θα βρεθεί σε καλύτερη περιοχή!
[/quote

μα αυτό δεν γινεται...Εφόσον έχεις υποβάλλει αίτηση να κριθεις υπεράριθμη, δηλωνεις συγκεκριμένα σχολεία. Άρα στην διαδικασία αυτή δεν σε τοποθετουν σε σχολείο που δεν έχεις δηλώσει - και άρα δεν θέλεις - οποτε παραμένεις στο σχολείο που ησουν ως λειτουργικά υπεράριθμη.
αν τώρα επιθυμείς να κριθεις - ανεξάρτητα απο την υπεραριθμία σου - παρέα με αυτούς που ζητούν οριστική τοποθέτηση ή και βελτίωση θέσης τότε αυτές οι τοποθετήσεις γίνονται με τα μόρια οποτε ειναι σαφές ότι εσύ με τα δέκα μόρια θα προηγήσαι αυτού με τα οκτώ....

αν θες, εξήγησέ μου καλύτερα αν εννοείς κάτι άλλο....(ξανθιά γαρ...) :P
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:41:37 »

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 25, 2011, 11:39:29 am »
Είναι όντως μπερδεμένο...
Έστω ότι έχω 10 μόρια και κάποιος άλλος 5.
Στην αίτηση μας επιτρέπεται να βάλουμε μόνο σχολεία της Γ' Πειραιά.
Τοποθετούμαι λοιπόν εγώ πρώτη σε σχολείο της Γ', καλύπτοντας έτσι και το τελευταίο λειτουργικό κενό της περιοχής.
Οπότε ο άλλος συνάδελφος, τοποθετείται στην Α' Πειραιά, για τις ανάγκες της υπηρεσίας.
Έτσι καταλήγουμε......εγώ με τα 10 μόρια να είμαι σε χειρότερη θέση από αυτόν με τα 5(γιατί σαφώς συμφέρει να είσαι Α' Πειραιά, με τα μόρια της Γ').
Ελπίζω να το εξήγησα καλύτερα... ::)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 25, 2011, 11:51:32 am »
όταν είσαι υπεράριθμη στη Γ πειραιά έχεις δικαιωμα να δηλώσεις και τα όμορα σχολεία - εν προκειμένω της Α πειραιά.
Αφού λοιπόν έχεις δέκα μόρια και ο άλλος πέντε, αν εσύ έχεις δηλώσει πρώτο κάποιο σχολείο της Α τότε το παίρνεις εσύ. τώρα, αν δήλωσες πρώτα τα σχολεια της Γ και μετά της Α κακώς, πολύ κακώς.... :o

αλλά γιατί λες ότι στην αίτηση σας επετράπηκε να δηλώσετε μόνο σχολεια της Γ; ( διατηρώ μια επιφύλαξη για την πρωτοβάθμια ωστόσο μήπως και τα πράγματα εκει ειναι κομμάτι διαφορετικά....)

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 25, 2011, 11:58:25 am »
Τι να σου πω...δεν ξέρω άλλα έτσι μου είπαν!! Θα δείξει! Ευχαριστώ πάντως! :D

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 25, 2011, 12:04:07 pm »
θα ρωτήσω κι εγώ πάντως για σίγουρα και απο δευτέρα θα επανέλθω....  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 25, 2011, 01:38:42 pm »
Τι να σου πω...δεν ξέρω άλλα έτσι μου είπαν!! Θα δείξει! Ευχαριστώ πάντως! :D

H boukitsa ίσως εννοεί ότι συχνά οι έχοντες περισσότερα μόρια καλυπτουν αρχικά οργανικά και στη συνέχεια λειτουργικά κενά.
Αυτό έχει ως συνέπεια άτομα με λιγότερα μόρια να παρμείνουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και αν δεν υπάρξει τελικά λειτουργικό κενό (πχ στη Γ Πειραια) να τους δοθεί στη συνέχεια η δυνατότητα για τις ανάγκες της υπηρεσίας να πάνε σε σχολειο της Α Πειραιά.
Αυτό δυστυχώς συμβαίνει και είναι θέμα τύχης να βρεθεις με λιγότερα μόρια σε καλύτερο σχολείο!!!
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 26, 2011, 12:22:58 pm »
...(γιατί σαφώς συμφέρει να είσαι Α' Πειραιά, με τα μόρια της Γ')...
boukitsa ΔΕΝ θα είσαι στην Α' Πειραιά με τα μόρια της Γ' άμα έχεις κάνει δήλωση τοποθέτησης που περιλαμβάνει σχολεία της Α' γιατί τότε τοποθετήσαι εκεί ΜΕ δηλωσή σου, άρα παίρνεις τα μόρια του σχολείου που πας. Μόρια Γ' σε σχολείο της Α' θα πάρεις εάν πας εκεί ΧΩΡΙΣ δηλωσή σου, δλδ όπως λες, δηλώσεις μόνο σχολεία της Γ' αλλά τελικά δεν υπάρχει κενό εκεί και σε βάλουν με το έτσι θέλω στην Α'. Σε αυτή την περίπτωση όμως το ρισκάρεις, γιατί μπορεί την μια χρονιά να σου έκατσε και να σε βάλαν στην Α', την άλλη όμως μπορεί να σε βάλουν στην

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 26, 2011, 12:47:32 pm »
@ happiness...Κανείς δε θα δηλώσει σχολεία εκτός της Γ', γιατί δεν επιτρέπεται. Απλά εξετάζω την περίπτωση που κάποιος (με πιο πολλά μόρια) τύχει να τοποθετηθεί στο τελευταίο λειτουργικό κενό της Γ' , ενώ κάποιος άλλος με λιγότερα μόρια, σε αυτή την περίπτωση, θα τοποθετηθεί ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ σε λειτουργικό της Α'.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 26, 2011, 01:01:50 pm »
@ happiness...Κανείς δε θα δηλώσει σχολεία εκτός της Γ', γιατί δεν επιτρέπεται. Απλά εξετάζω την περίπτωση που κάποιος (με πιο πολλά μόρια) τύχει να τοποθετηθεί στο τελευταίο λειτουργικό κενό της Γ' , ενώ κάποιος άλλος με λιγότερα μόρια, σε αυτή την περίπτωση, θα τοποθετηθεί ΧΩΡΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ σε λειτουργικό της Α'.
Ε αυτά boukitsa είναι τυχερά. Δεν γίνεται να έχουμε απεριόριστη ελευθερία στην δήλωση τοποθέτησης. Στο κάτω κάτω της γραφής, αυτός ο κακομοίρης με τα λιγότερα μόρια μπορεί ο άνθρωπος να μένει μόνιμα στα Κύθηρα και να μην θέλει να εργάζεται στον πειραιά. Επειδή σε βολεύει εσένα μία τέτοια περίπτωση δεν σημαίνει ότι βολεύει όλους. Εάν θέλεις να πας οπωσδήποτε στην Α κάνε αίτηση απόσπασης εντός πυσδε. Αλλιώς, κάθεσαι Γ και μαζεύεις μόρια για να πάρεις πιο γρήγορα μετάθεση :)

Αποσυνδεδεμένος boukitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 26, 2011, 04:04:53 pm »
Εν μέρει είναι έτσι όπως τα λες...τυχερά! Στην Πρωτοβάθμια βέβαια η Γ' Πειραιά είναι όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού και η Τροιζηνία, ενώ

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 30, 2011, 06:56:52 pm »
Μπορεί να λέω χαζομάρες,
αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει πως είναι δυνατόν να χαρακτηρίζονται οι υπεραριθμίες από μήνα Μάη ή Ιούνιο, τη στιγμή που το σχολείο δεν έχει ιδέα για το πόσα τμήματα θα λειτουργήσουν την επόμενη χρονιά.

Εμας στο Λύκειό μας χαρακτηρίστηκε ένας Φυσικός υπεράριθμος, και φεύγει από το σχολείο μας (τοποθετήθηκε ήδη αλλού)
Τώρα πλακώσανε ένα σωρό απολυτήρια παιδιών Γυμνασίου (από σχολεία ιδιωτικά που έκλεισαν, από άλλα που συγχωνεύτηκαν και δεν βολεύει η απόσπαση, και ένα σωρό άλλους λόγους) και έτσι δημιουργούντε νέα τμήματα του χρόνου, και χρειαζόμαστε Φυσικό!!!

Δηλαδή χαρακτηρίστηκε Φυσικός υπεράριθμος, και αναζητούμε Φυσικό ταυτόχρονα.

Δεν θα έπρεπε αυτή η πονηρή ιστορία με τις υπεραριθμίες, να γίνεται αφού ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές και εγγραφές μαθητών; και να ορίζεται φυσικά μια καταληκτική ημερομηνία εγγραφών και μετεγγραφών, ώστε να ξέρει το κάθε σχολείο τι του γίνεται;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182577
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)