0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ερώτηση συνάδελφοι... Αν στο σχολείο που είσαι το ΠΥΣΔΕ σε βάλει στον πίνακα υπεραριθμιών(οργανικών) και είσαι ο μόνος στην ειδικότητά του και δεν υπάρχουν αλλού κενά τότε αν δεν κάνεις αίτηση για να κριθείς υπεράριθμος τι γίνεται; Φαντάζομαι θα μου πείτε αφού είσαι ο μόνος θα βγεις αναγκαστικά Όμως τι κερδίζεις ή τι χάνεις αν κάνεις ή όχι αίτηση; Γιατί ουσιαστικά στην αίτηση είναι σα να το ζητάς...Ευχαριστώ!
Την ίδια απορία έχω και εγώ, καθώς με ειδοποίησε ο διευθυντής ότι πρέπει να κάνω δήλωση για το αν επιθυμώ ή όχι να κριθώ υπεράριθμη. Φυσικά με ενδιαφέρει να κριθώ υπεράριθμη αν υπάρχει οργανική θέση πιο κοντά στο σπίτι μου καθώς έχω κάνει τα χαρτιά μου για βελτίωση. Τι γίνεται όμως αν κριθώ υπεράριθμη και δεν πάρω πουθενά οργανική. Ποια μοίρα περιμένει όλους όσους δεν έχουν οργανική ;
Πώς πάνε οι διαδικασίες με τους υπεράριθμους στις κατά τόπους δευτεροβάθμιες; Τι πληροφόρηση έχετε; Απ' ό,τι έχω δει κάποια ΠΥΣΔΕ έχουν ξεκινήσει. Εμείς εδώ στα Χανιά έχουμε ένα επιεικώς ανεκδιήγητο ΠΥΣΔΕ, το οποίο όχι μόνο δεν έχει βγάλει κανένα χρονοδιάγραμμα, αλλά έχει θέσει, λέει, ερωτήσεις στο Υπουργείο σχετικά με το πώς θα γίνει φέτος η διαδικασία με τους υπεραρίθμους, επειδή υποτίθεται δεν έχει ακόμα υπογραφεί το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις!!! Και στο τηλέφωνο σου λένε ότι μπορεί να πάνε όλες οι διαδικασίες Ιούλιο-Αύγουστο!!Είμαι εκτός εαυτού, πραγματικά!
Παράθεση από: apuleius στις Ιουνίου 19, 2013, 04:41:50 pmΠώς πάνε οι διαδικασίες με τους υπεράριθμους στις κατά τόπους δευτεροβάθμιες; Τι πληροφόρηση έχετε; Απ' ό,τι έχω δει κάποια ΠΥΣΔΕ έχουν ξεκινήσει. Εμείς εδώ στα Χανιά έχουμε ένα επιεικώς ανεκδιήγητο ΠΥΣΔΕ, το οποίο όχι μόνο δεν έχει βγάλει κανένα χρονοδιάγραμμα, αλλά έχει θέσει, λέει, ερωτήσεις στο Υπουργείο σχετικά με το πώς θα γίνει φέτος η διαδικασία με τους υπεραρίθμους, επειδή υποτίθεται δεν έχει ακόμα υπογραφεί το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις!!! Και στο τηλέφωνο σου λένε ότι μπορεί να πάνε όλες οι διαδικασίες Ιούλιο-Αύγουστο!!Είμαι εκτός εαυτού, πραγματικά!αυτό είναι πάρα πολύ καλό! μακάρι να γινόταν σε όλες τις διευθυνσεις ...
Παράθεση από: leonidass στις Ιουνίου 19, 2013, 10:14:36 pmΠαράθεση από: apuleius στις Ιουνίου 19, 2013, 04:41:50 pmΠώς πάνε οι διαδικασίες με τους υπεράριθμους στις κατά τόπους δευτεροβάθμιες; Τι πληροφόρηση έχετε; Απ' ό,τι έχω δει κάποια ΠΥΣΔΕ έχουν ξεκινήσει. Εμείς εδώ στα Χανιά έχουμε ένα επιεικώς ανεκδιήγητο ΠΥΣΔΕ, το οποίο όχι μόνο δεν έχει βγάλει κανένα χρονοδιάγραμμα, αλλά έχει θέσει, λέει, ερωτήσεις στο Υπουργείο σχετικά με το πώς θα γίνει φέτος η διαδικασία με τους υπεραρίθμους, επειδή υποτίθεται δεν έχει ακόμα υπογραφεί το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις!!! Και στο τηλέφωνο σου λένε ότι μπορεί να πάνε όλες οι διαδικασίες Ιούλιο-Αύγουστο!!Είμαι εκτός εαυτού, πραγματικά!αυτό είναι πάρα πολύ καλό! μακάρι να γινόταν σε όλες τις διευθυνσεις ...Πολύ σωστά.Πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο και το τεχνολογικό,πριν οριστεί ο τρόπος υπολογισμού της δωδεκαετίας (μέχρι πότε;),οι εγγραφές,οι μετατάξεις,οι συνταξιοδοτήσεις που είναι πολλές, πως να ξεκινήσουν οι άνθρωποι;Καλύτερα να σταματήσουν οι υπόλοιποι.
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 19, 2013, 10:32:50 pmΠαράθεση από: leonidass στις Ιουνίου 19, 2013, 10:14:36 pmΠαράθεση από: apuleius στις Ιουνίου 19, 2013, 04:41:50 pmΠώς πάνε οι διαδικασίες με τους υπεράριθμους στις κατά τόπους δευτεροβάθμιες; Τι πληροφόρηση έχετε; Απ' ό,τι έχω δει κάποια ΠΥΣΔΕ έχουν ξεκινήσει. Εμείς εδώ στα Χανιά έχουμε ένα επιεικώς ανεκδιήγητο ΠΥΣΔΕ, το οποίο όχι μόνο δεν έχει βγάλει κανένα χρονοδιάγραμμα, αλλά έχει θέσει, λέει, ερωτήσεις στο Υπουργείο σχετικά με το πώς θα γίνει φέτος η διαδικασία με τους υπεραρίθμους, επειδή υποτίθεται δεν έχει ακόμα υπογραφεί το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις!!! Και στο τηλέφωνο σου λένε ότι μπορεί να πάνε όλες οι διαδικασίες Ιούλιο-Αύγουστο!!Είμαι εκτός εαυτού, πραγματικά!αυτό είναι πάρα πολύ καλό! μακάρι να γινόταν σε όλες τις διευθυνσεις ...Πολύ σωστά.Πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο και το τεχνολογικό,πριν οριστεί ο τρόπος υπολογισμού της δωδεκαετίας (μέχρι πότε;),οι εγγραφές,οι μετατάξεις,οι συνταξιοδοτήσεις που είναι πολλές, πως να ξεκινήσουν οι άνθρωποι;Καλύτερα να σταματήσουν οι υπόλοιποι.Συμφωνώ! Μακάρι να έκαναν το ίδιο και οι υπόλοιπες δδε!