0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ετσιιιιιιι......ασάλιωτα......άντε να ακουμε και για εκπαιδευτικές αδειες
1ον από τη στιγμή που ο γυναικολόγος μιλάει για επαπειλούμενη κύηση, ο προϊστάμενος δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την ευθύνη και να κόψει άδεια. Αν μια στο εκατομμύριο η έγκυος αποβάλει, τι θα γίνει τότε;;;;2ον έχω εκπαιδευτική άδεια και με αυτό που λες με προσβάλεις. Εγώ πήρα την άδεια μου κανονικότατα, κάνω το διδακτορικό μου κανονικότατα και, φυσικά, ακόμα δεν έχω πάρει ούτε το περσινό επιμίσθιο.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχε παραγίνει τώρα τελευταία με τις επαπειλούμενες. Σχεδόν κάθε έγκυος έπαιρνε! Από την άλλη... εάν το κράτος δεν είχε χρεωκοπήσει και δεν έψαχνε εναγωνίως για περικοπές από παντού, δεν θα ανακινούσε τέτοιο θέμα, σωστά;
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι είχε παραγίνει τώρα τελευταία με τις επαπειλούμενες. Σχεδόν κάθε έγκυος έπαιρνε! Από την άλλη... εάν το κράτος δεν είχε χρεωκοπήσει και δεν έψαχνε εναγωνίως για περικοπές από παντού, δεν θα ανακινούσε τέτοιο θέμα, σωστά
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 06:56:20 pm1ον από τη στιγμή που ο γυναικολόγος μιλάει για επαπειλούμενη κύηση, ο προϊστάμενος δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει την ευθύνη και να κόψει άδεια. Αν μια στο εκατομμύριο η έγκυος αποβάλει, τι θα γίνει τότε;;;;2ον έχω εκπαιδευτική άδεια και με αυτό που λες με προσβάλεις. Εγώ πήρα την άδεια μου κανονικότατα, κάνω το διδακτορικό μου κανονικότατα και, φυσικά, ακόμα δεν έχω πάρει ούτε το περσινό επιμίσθιο.1) η ο προιστάμενος είναι εμπαθής και κομπλεξικός άρα παίζει αυτό που λές ή κάτι ξέρει οπότε δεν δεν παίζει. δίνω 50% σε κάθε περίπτωση και έχεις δίκιο σε αυτό που λες2) Αφου "σε δέκα περίπου ημέρες στο Πταισματοδικείο
"Με προσέβαλε αυτό που είπες για τις εκπαιδευτικές άδειες"για τις επαπειλούμενης δεν διαφωνούμε πουθενα λοιπόνγια τις εκπαιδευτικές μου γυρνανε τα εντόσθια με κάτι περιπτώσεις όψιμων διδακτορικών σε θέματα όπως η ιστορία της πληροφορικής, η διδακτική του νόμου του Νευτωνα η φιλοσοφία της επιστήμης, κτλ. Εσύ γιατι το πήρες προσωπικά?