*

Αποστολέας Θέμα: Εισαγγελική έρευνα για άδειες εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 22432 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Εισαγγελική έρευνα για άδειες εκπαιδευτικών
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 12:11:15 am »
Δε σε παρεξηγώ, γιατί είσαι άντρας και δεν μπορείς να καταλάβεις.  :( Ο γυναικολόγος, την παραμικρή υπόνοια να έχει ή έχοντας δει το ιστορικό μιας εγκύου, θα τη συμβουλέψει να πάρει επαπειλούμενη. Ξέρεις, δεν είναι από τα θέματα με τα οποία παίζει κανείς. Και σε τελική ανάλυση, αδιαφορώ αν μια έγκυος έχει πάρει ... γιαλαντζί επαπειλούμενη. Καλά έκανε. Προέχει η υγεία του μωρού. Όπως επίσης, αδιαφορώ αν κάποιος ανήκει σε ειδική κατηγορία, αν και υπάρχουν υπόνοιες για το αντίθετο. Ας είμαστε καλά και ας τσακωνόμαστε για τον ΑΣΕΠ, το 40% και τη Διαμαντοπούλου. Δε θα χαθούμε αν κάποιος πάρει και μια άδεια παραπάνω σε συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του.
Ειρήσθω εν παρόδω, δεν είχα πάρει ΟΥΤΕ 1 ΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ στην εγκυμοσύνη! Απλώς το τονίζω, για να μην παρεξηγηθώ ότι ... "βλογάω τα γένια μου"! ;) 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:44:06 »

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 08:49:49 am »
Και σε τελική ανάλυση, αδιαφορώ αν μια έγκυος έχει πάρει ... γιαλαντζί επαπειλούμενη. Καλά έκανε. .

τωρα ειπες τα πραγματα με το ονομα τους..ας αφησουμε λοιπον τα παραμυθια για τους γυναικολογους..οντως καλα κανει..

Υ.Γ μπορει να εισαι και η μοναδικη που δεν πηρες καμια μερα αδεια.. :D

Αποσυνδεδεμένος ms

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 09:56:07 am »
Όποιος  πικραμένος  δεν  παίρνει  εκπαιδευτική  άδεια ,  τα  βάζει  με  του  υπολοίπους που  παίρνουν.  Το  έχω  δει  και  σε  προσωπικό  επίπεδο, οπού  έχω  γίνει  δέκτης  συμπεριφορών  που  διακρίνονται  από  εμπάθεια. Εγώ  προσωπικά  περιμένα  μέχρι  να έχω  την  προυπηρεσία  που  θα μου  επιτρέψει  να  πάρω  άδεια. Ας  περιμένουν  και  οι  άλλοι.  Όσον  αφορά τις  αναρρωτικές και  τις  άδειες  για  την  εγκυμοσύνη δεν  μπορούμε  να  μην  αρρωσταίνουμε ή  να  μην  κάνουμε  παιδιά.  Στη  τελική  η  δουλεία  μας  δεν  είναι να  καθόμαστε  σε  ένα  γραφείο, υπάρχουν  κίνδυνοι.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 10:34:53 am »
Καλά, ορισμένες φορές είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που διαβάζεις...Δηλαδή συγνώμη ρε συνάδελφοι, θα πρέπει οι εργαζόμενες γυναίκες που είναι έγκυοι να δουλεύουν μέχρι να τους φτάσει η  κοιλιά στο στόμα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλουμε...Να γίνει και στο δημόσιο τομέα ότι γίνεται στον ιδιωτικό- που βλέπεις εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ να δουλεύει μέχρι τον 8ο μήνα κύησης- ή το ανάποδο; Δηλαδή οι κατακτήσεις των εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα να επεκταθούν και στον ιδιωτικό; Το αν κάποιοι εκμεταλλεύονται τις κείμενες διατάξεις είναι άλλο ζήτημα, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή μια μερίδα ανθρώπων κάνει κατάχρηση στις άδειες που μπορεί να πάρει, πρέπει να σταματήσουν να δίνονται οι νόμιμες άδειες στους υπόλοιπους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:44:06 »

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 10:39:40 am »
Όποιος  πικραμένος  δεν  παίρνει  εκπαιδευτική  άδεια ,  τα  βάζει  με  του  υπολοίπους που  παίρνουν.  Το  έχω  δει  και  σε  προσωπικό  επίπεδο, οπού  έχω  γίνει  δέκτης  συμπεριφορών  που  διακρίνονται  από  εμπάθεια. Εγώ  προσωπικά  περιμένα  μέχρι  να έχω  την  προυπηρεσία  που  θα μου  επιτρέψει  να  πάρω  άδεια. Ας  περιμένουν  και  οι  άλλοι.  Όσον  αφορά τις  αναρρωτικές και  τις  άδειες  για  την  εγκυμοσύνη δεν  μπορούμε  να  μην  αρρωσταίνουμε ή  να  μην  κάνουμε  παιδιά.  Στη  τελική  η  δουλεία  μας  δεν  είναι να  καθόμαστε  σε  ένα  γραφείο, υπάρχουν  κίνδυνοι.
Τι εννοείς περίμενες μέχρι να έχεις προϋπηρεσία; Τα δύο χρόνια προϋπηρεσία που θέτει ο νόμος, είναι προαπαιτούμενο απλά για να κάνεις αίτηση για εκπαιδευτική άδεια. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει βασικά κανένα κριτήριο για την χορήγησή της. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που λέει ότι τα επιπλέον χρόνια υπηρεσίας αποτελούν κριτήριο. Εκτος κι αν εσύ είσαι σε περιφέρεια όπου οι αιτήσεις είναι λιγότερες από τις διατιθέμενες θέσεις, οπότε όποιος έχει 2 χρόνια υπηρεσίας παίρνει αυτόματα εκπαιδευτική άδεια.

Αποσυνδεδεμένος ms

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 12:04:59 pm »
Είμαι στην  Αττική. Οι  αιτήσεις  για εκπαίδευτικη  άδεια  είναι  πολύ  περισσότερες από τον αριθμό  των  αδειών που  προσφέρονται. Συνεπώς πρέπει  να υπάρχει  ένα κριτήριο για  να  δοθούν  οι  άδειες  και  αυτό  είναι  θέμα  του  ΑΠΥΣΠΕ. Το ΑΠΥΣΠΕ  Ατιικής  χρησιμοποιεί  ως  κριτήριο  την  προϋπηρεσία. Τωρά αν  αρέσει  σε  όλους  αυτό  το κριτήριο  είναι  άλλο  θέμα.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 12:19:30 pm »
Είμαι στην  Αττική. Οι  αιτήσεις  για εκπαίδευτικη  άδεια  είναι  πολύ  περισσότερες από τον αριθμό  των  αδειών που  προσφέρονται. Συνεπώς πρέπει  να υπάρχει  ένα κριτήριο για  να  δοθούν  οι  άδειες  και  αυτό  είναι  θέμα  του  ΑΠΥΣΠΕ. Το ΑΠΥΣΠΕ  Ατιικής  χρησιμοποιεί  ως  κριτήριο  την  προϋπηρεσία. Τωρά αν  αρέσει  σε  όλους  αυτό  το κριτήριο  είναι  άλλο  θέμα.
Μάλιστα. Είναι όντως με ευθύνη του ΑΠΥΣΔΕ το γεγονός ότι γίνεται αυτό. Σίγουρα φάινεται να είναι καλύτερο από την παντελή έλλειψη συγκεκριμένων κριτηρίων, και σίγουρα η "παλαιότητα" είναι η εύκολη λύση όσο αφορά την θέσπιση κριτηρίων, αλλά σίγουρα δεν είναι το πιο ορθολογικό.
Τεσπά. Ευχαριστώ που μου έλύσες την απορία.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 12:58:30 pm »
ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 02:22:30 pm »
θυμαστε εναν συναδελφο που το ειχε αναφερει λιγο πριν τα χριστουγεννα;; οτι ο φροντιστηριαρχης ειχε λαβει mail απο το υπουργειο για αυτο το θεμα...τον ειχατε αρπαξει απο τα μουτρα τοτε....συμπερασμα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια τελικα.. ;)
η τυπισσα θα μας αποδεκατισει.. :-\
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 04:19:29 pm »
Προφανώς. Μα αλίμονο, τι πιο παράλογο από το να πάρεις άδεια, όταν οδηγείς καθημερινά σε στροφιλίκια και χαράδρες! Τι πιο ασφαλές για το μωρό! Αφού το συστήνουν ανεπιφύλακτα 29 κατασκευαστές πλυντηρίων... εχμ, συγγνώμη, όλοι οι γυναικολόγοι! :P ::) Αλλά θα μου πεις δεν το ξέρει αυτή; Αυτή που υπηρέτησε μακριά από τον πολιτισμό, στις δυσπρόσιτες...

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 04:28:20 pm »
Έτσι πρέπει! Να γεννάνε στην αίθουσα διδασκαλίας κιόλας!
Και μετά το κράτος καταπολεμάει την υπογεννητικότητα με διορισμούς χωρίς όρους κλπ. Δηλαδή κάποια που θα γεννήσει μετά το διορισμό, πρέπει να ρισκάρει τη ζωή του εμβρύου και τη δική της; Αντί να δίνουν 2 μήνες πριν και 6 μήνες - τουλάχιστον - μετά (για την ανατροφή) με αποδοχές, πάνε οι "αδιάφθοροι" (ξεπουλημένοι, ως γνωστόν, εισαγγελείς, και όσοι από αυτούς σιωπούν, συνένοχοι είναι) και ψάχνουν τις άδειες. Ρε δεν πάνε στον αγύριστο και αυτοί και η Α.Δ. μαζί τους!
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 08:16:30 pm »
Συγγνώμη, πώς ο εισαγγελέας θα διαπιστώσει τώρα αν οι άδειες για επαπειλούμενη ήταν άδειες μαϊμού; Είχαν δοθεί το 2007-08!
Και εν πάση περιπτώσει, τι ανοησίες είναι όλα αυτά; Αν αρρωστήσουμε, θα μας στέλνουν εισαγγελέα σπίτι;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 27, 2010, 12:04:44 am »
Ναι. Και θα φέρνει μαζί του και μια βίτσα να μας κάνει ντα! :P

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 07:16:41 pm »

rorygr:
Παράθεση
Υ.Γ μπορει να εισαι και η μοναδικη που δεν πηρες καμια μερα αδεια..

Και η γυναίκα μου...  ;D  ;D ;D ;D ;D
Και βρισκόμαστε και σε δυσπρόσιτο.. Θα παρει την κανονική άδεια εγκυμοσύνης που δικαιούται (8ος-9ος), να μη γεννήσει στα ...βουνά!!  ;D

Όπως κάθε πράγμα, είναι στην ευσυνειδησία και την αίσθηση χρεους και επαγγελματισμού του καθένα..
Λαμόγια όμως υπάρχουν παντού (και είναι και περισσότερα)..  Πάλι οι εκπαιδευτικοί στο στόχαστρο;;

Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)