0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόσφατα μας ενημέρωσε ο διευθυντής μου που είναι αρκετά τυπικός και σωστός με τα θέματα νομοθεσίας πως δεν επιτρέπεται να αναπληρώνει κανείς συνάδελφο που απεργεί. Κανονικά πρέπει να υπάρχει κενό, ωστόσο αν απουσιάζουν πολλοί είθισται να συμπυκνώνονται οι ώρες για να φεύγουν νωρίτερα οι μαθητές. Νόμιμο λογκά δεν είναι, μάλλον πρακτικό είναι.
Παράθεση από: BOEMISSA στις Μαρτίου 14, 2010, 10:09:02 pmΠρόσφατα μας ενημέρωσε ο διευθυντής μου που είναι αρκετά τυπικός και σωστός με τα θέματα νομοθεσίας πως δεν επιτρέπεται να αναπληρώνει κανείς συνάδελφο που απεργεί. Κανονικά πρέπει να υπάρχει κενό, ωστόσο αν απουσιάζουν πολλοί είθισται να συμπυκνώνονται οι ώρες για να φεύγουν νωρίτερα οι μαθητές. Νόμιμο λογκά δεν είναι, μάλλον πρακτικό είναι. λογια του αερα ειναι ολα αυτα..ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ; το νομο του κρατους ομως οχι αγραφους νομους και μπουρδες...
καλα..αλλα λογια να αγαπιομαστε..οταν εμφανιστει νομος ταδε παραγραφος ταδε τα ξαναλεμε...
Παράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 15, 2010, 12:17:33 pmκαλα..αλλα λογια να αγαπιομαστε..οταν εμφανιστει νομος ταδε παραγραφος ταδε τα ξαναλεμε...rorygr δεν νομίζω πως υπάρχει σχετικός νόμος*. Οπότε μη φοβάσαι. Νομικά είσαι καλυμένος/η. Εγώ προσωπικά έτσι κι αλλιώς το εργατικό μου δίκιο δεν περιμένω να το βρω στους νόμους . Υπάρχουν άλλοι τρόποι ... αποτελεσματικότεροι.